Stranieri aradeni

Hațegan împarte dreptatea în Benfica – Galatasaray, arădeanul ajunge la al 7-lea meci al sezonului în cupele europene





La o săptămână după ce a condus foarte bine turul duelului dintre Celtic Glasgow și Valencia (scor 0-2), Ovidiu Hațegan a mai primit un meci destul de delicat în 16-imile Europa League.

Mâine, de la ora 22, „centralul”  arădeanul va conduce jocul Benfica – Galatasaray, lusitanii câștigând în tur cu 2-1, la Istanbul. Hațegan îi va avea alături pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, pe „adiționalii” Radu Petrescu și Sebastian Colțescu și pe al patrulea oficial Radu Ghinguleac.

Pentru cel mai bine cotat „fluieraș” român, partida de la Lisabona  va fi cea cu numărul 7 în actualul sezon al cupelor europene (al treilea în Europa League plus alte 4 în Champions League).

Tot atâtea jocuri va bifa și Istvan Kovacs, respectiv 6 în Europa League, incluzându-le pe cele din tururile preliminare, plus unul în UCL. Arbitrul din Satu Mare arbitrează mâine seară duelul dintre Dinamo – Viktoria Plzeň, în tur 1-2.

Altfel, treaba arbitrilor români și în special cea a lui Hațegan s-a terminat deja în Champions League și asta pentru că UEFA va delega în fazele superioare ale cele mai importante competiții europene doar reprezentanți ai campionatelor ce au implementat deja VAR-ul (sistemul video de arbitraj).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button