Stranieri aradeni

Oaidă, lângă Man, la FCSB: „Am dat 700 de mii pe el!”





Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat în această dimineață că a rezolvat transferul mijlocașului Răzvan Oaidă, 20 de ani, de la FC Botoșani. Acesta va ajunge la FCSB în vară.

„Am vorbit înainte de meciul cu CS U Craiova cu Valeriu Iftime, i-am spus că mi-am propus ceva: «Dacă aș câștiga meciul cu Craiova , am să-ți dau prețul pe care l-ai cerut pe Oaidă». Vine din vară la FCSB. E investiție! Nu a confirmat, nu e consacrat. Vreau să-mi demonstrez dacă am ochi. 700.000 am dat pe el”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Internațional U21, Răzvan Oaidă evoluează pe postul de mijlocaș central. Crescut la Atletico Arad de Cristian Păcurar și Francics Tisza, fotbalistul din Petroșani a plecat la Wolverhampton în 2014. A trecut apoi la Brescia, în Serie B, iar din 2017 a revenit în fotbalul românesc, în Liga 1, la FC Botoșani. La gruparea moldoveană a reușit un gol în 33 de meciuri, dar treaba sa e cu totul alta din postură de mijlocaș central defensiv.

La FCSB, Oaidă se reîntâlnește cu colegul de generație la Atletico, Dennis Man, care e titular incontestabil la viceliderul Ligii 1. Cei doi fotbaliști vor face parte și din lotul lui Mirel Rădoi pentru Europeanul din această vară, acolo unde va fi prezent și Adi Petre, atacantul lui Esbjerg. Fotbalistul a strâns deja 4 selecții în tricoul naționalei U21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button