UTA Arad

Alarmă în linia mediană pentru utiști, în săptămâna meciului cu Ripensia: Toți „închizătorii” lui Popa au probleme medicale





Ecourile succesului convingător cu Dacia Unirea Brăila s-au stins, iar UTA privește deja spre duelul din weekend cu o formație a Ripensiei rănită după eșecul cu ACS Poli. Din păcate, antrenorii arădeni se confruntă cu primele probleme importante de efectiv ale returului și asta pentru că niciunul dintre cei trei „închizători”, exceptându-l pe juniorul Hrezdac, nu s-au antrenat încă în această săptămână.

Problemele cele mai grave pare să le aibă Stephan Coulibaly, la ligamentele genunchiului drept. I s-a recomandat deja repaus și exerciții specifice în zona cu probleme și nu poate fi luat în calcul pentru deplasarea de la Timișoara. „Mă îngrijorează situația lui Coulibaly. E a treia săptămână în care nu se antrenează cu echipa, după ce a lipsit și săptămâna trecută, dar și pe la începutul lunii , când a fost răcit. Știam că nu putem conta pe el cu Brăila, căci era oricum suspendat, dar acum chiar era bun, mai ales la ce probleme mai avem în acea zonă a terenului. Nici Neagu și Melinte nu s-au antrenat azi. Primul are o beșică urâtă la laba piciorului, iar Melinte o întindere la coapsă. Și Copaci are ceva probleme musculare, așa că nu știm cu cine vom juca sâmbătă”,ne-a mărturisit Ionuț Popa, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

În acest moment, singurul mijlocaș defensiv apt din lot este Denis Hrezdac, dar la nevoie unul dintre Matei și Isac ar putea juca în fața apărării. Partida dintre Ripensia și UTA e programată sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Dan Păltinișanu”.

12 comentarii

  1. Sinteticul face victime!Asta e doar inceputul.Nu observa nimeni ca dupa fiecare meci acasa avem probleme medicale cu jucatorii?Dar pe Falca il doare-n cot..

    0
    0
  2. Sport.ro scrie că l-am transferat pe Alex Oroian(18 ani), trecut pe la Arsenal Academy unde a stat doi ani și jumătate.
    O fi, n-o fi? :))

    0
    0
  3. Terenul de pe motorul face numai probleme la fotbaliști
    RUSINE la primărie ??
    Sa terminati cât mai repede stadionul UTA
    Pinochio !!!! Miscate cât mai repede cu stadionul ??

    0
    0
  4. Au aflat si cei de la sport.ro despre un transfer din Liga a 2-a,pentru ca in rest sunt mai mult ocupati cu stiri de can-can…Pe sportarad,a aparut si in data de 15,odata cu transferul portarului junior de nationala,apoi si in data de 20.Transferul,in total 5 de fapt,au fost facute pentru intarirea echipei a 2-a.

    0
    0
  5. Nu este cazul sa va scuzati.Multi nici macar nu stiau despre ce este vorba.Eu stiu multe persoane care nu citesc stiri decat despre echipa mare.Nu poti sa-i condamni…
    Ca sa fiu sincer,dupa comentariul tau,@Dan,am crezut initial,ca Oroian a fost trecut peste noapte la seniori,brusc,am fost contrariat,nu pricepeam.Oricum portile le sunt deschise manjilor,doar pentru acest fapt au fost adusi.
    Ma bucur,in sfarsit, ca se gandeste si cu un pas inainte.Noul regulament ii avantajeaza pe cei mai buni juniori si le da o motivatie in plus.
    Ideea de baza este urmatoarea:cand sunt adusi la echipa UTA II(Gaica,Ungur) si legitimati,automat au drept de joc si la echipa mare.Sunt ferm convins ca daca parcursul UTA-ei in Liga a 2-a,va fi unul bun,isi vor primi fiecare care merita,sansa lor!Depinde doar de ei.
    Mult succes!

    0
    0
  6. Apropo”s,@Dan….hauleu,bauleu,adica….citisem stirile sportive deja de dimineata,in afara despre ceea ce am nevoie in plus, din surse proprii.Neimportant!
    Si butonez eu sport.ro,cautand stirea bomba si dau de articolul despre Mitrut(Dumitru) Copil…Rar exista o asemenea documentare perfecta,pe care putini o cunosc in fapt.
    Nu este subiectul important,privitor la articolul sportarad,dar Mitrut a avut nesansa mare,sa fie influentat gresit,la o varsta frageda…Au vrut prea multi sa stoarca de pe spinarea sa,valuta forte.Prea multi potlogari si sper sa se recunoasca cei smecheri,care citesc ceea ce am scris!Ori ca le place,ori nu,adevarul.
    Numai urari de bine Dumitru Copil!Linistea sufleteasca conteaza la varsta ta,mult mai mult!Un om bland,cu respect fata de oricine,dar si rebel,temperamental,cand a fost cazul….Asta este!Sanatate maxima familiei si fetitei.Doar asta conteaza momentan.
    Mi-ar fi greu sa ma decid cu cine tin?Cu Stupi?Cu Cuedan?Na!Sunt prieten cu amandoi!Sa promoveze cel mai bun!

    0
    0
  7. Copil ar mai fi putut mult și bine sa mai ajute echipa daca nu intra și el în lumea filmului ,,fantezie” pentru adolescenți. Observăm că precocii talentați nu pun ghetele in cui ca restul muritorilor. Promit mult ,urmează un parcurs modest ,apoi căderea în anonimat. Parcă au un contract pe termen scurt cu gloria efemeră .La o analiza atenta vina le aparține. Se mulțumesc cu puțin și trăiesc din plin momentul. Alții mai puțin talentați,nu baga in seama laudele ,banii,viața personală și merg înainte . Aici se face diferența !!

    0
    0
  8. Terenul lui Chiajna de ce nu face victime? Terenul sintetic daca ii construit cum trebuie, nu ar trebuii sa faca atatea victime. Nu am auzit niciodată sa se planga cei de la Chiajna de gazon. Ce-i din Kazakhstan care au jucat acum câteva sezoane,la fel sintetic. Ciudat gazonul nostru

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button