Crisul Chisineu-Criș

Tătaru ratează întâlnirea cu fosta formație, Abrudean e nevoit să improvizeze în defensivă la Cugir





După Liga 2-a și eșalonul trei pleacă la drum în stagiunea de primăvară. În C4 e programată etapa cu numărul 16 și toate echipele arădene de pe podium au parte de deplasări complicate. Lipova are derby județean pe Crișul Alb cu Sebișul, în timp ce Lunca Teuz Cermei și Crișul Chișineu Criș joacă pe terenurile unor formații ce încă speră la promovare, dar pentru care orice punct e foarte important în economia clasamentului.

Crișul se deplasează sâmbătă la Cugir chiar fără jucătorul pe care l-a luat de la Metalurgistul în aceast iarnă. Ionuț Tătaru a suferit o accidentare la genunchi în amicalul de la Sântana și va trebui să stea pe tușă cel puțin două-trei săptămâni. În condițiile în care Crișul s-a despărțit și de la Lang, care – culmea ironiei – a ajuns chiar la Cugir, Adrian Abrudean va trebui să improvizeze în centrul defensivei încă din runda inaugurală. Așadar, Siminic, Ianc sau Maghici vor trebui să-i țină locul unuia dintre jucătorii utilizați mereu de „Știli” în partidele de verificare. Cu toate că, ieri, când au aflat despre problema lui Tătaru, „oficialii” Crișului au încercat să mai facă o ultimă mutare pe piața de transferuri, dar nu au mai reușit.

În plus, cei de la Crișul ar fi dorit să mute vineri confruntarea de la Cugir și asta pentru că sâmbătă seara sunt invitați toți la nunta managerului Dani Cherecheși cu Bianca, ocazie cu care cei doi își vor boteza și fiul, pe Daniel Tudor, însă nu au găsit înțelegere la formația din județul Alba. De fapt, aceasta a decis ca din retur să-și dispute confruntările de acasă sâmbătă și nu vineri, așa cum s-a întâmplat în stagiunea de toamnă.









5 comentarii

  1. Cum naiba Cugirul sa inteleaga rugamintea celor de la Cris ca partida sa se joace vineri…,ei anuntand ca ,,sunt in cartile promovarii in liga 2-a,iar Ionut Tataru putea fi expus la joc dur….!Cugirenii s-au intarit cu fundasul din Sebes ce a jucat in trecut la Sc lui Gica Popescu..(plus pe la Buc)..dar si cu uniristii Ionut Grozav,Paul Pacurar si Vitinha si chiar si cu fundasul Lang de la Comuna Recea.Echipele aradene de nu se unesc in >ganduri si fapte< pot rata dorita promovre,auzi d-le Pop de la Lipova !Succes Chisinaului Cris !GIRO cred ca ai citit comentariul meu de la meciul cuBraila (al 32),ca sa nu mai bagi aberatii….!

    0
    0
    1. s-au inteles aradenele intre ele, care va fi mai buna pe teren, sa promoveze … nu exista aranjamente, si ce rost ar avea? daca nu poti castiga meciurile pe bune in Liga 3 ce poti sa faci in Liga 2? promovare fara ramanarea in Liga 2 dupa primul an, nu are rost …

      0
      0
  2. Corect, dacă nu meritam sa nici nu promovăm.. Este important, foarte important, ca la Cugir, Crișul să nu piardă! Lipova nu câștiga la Sebiș, iar Cermei, ăștia sunt un fel de Bistrița de la sfârșitul anilor 80

    0
    0
  3. La inceputul pregatirilor din iarna,Cugirul a adus fundas central pe sebesanul Morariu (au ce mama MIS are) si recent pe cei 3 uniristi mentionati mai sus sispun ca nu rateaza promovarea !Intradevar meciurile aradenelor se joaca doar pe teren(nu in podul casei),dar ar fi pacat sa se incurce intre ele….Ca nu rezista in liga 2-a e o alta problema,dar lotul celor ce promoveaza precis sufera modificari si intariri !Dulaule nu incurca Lipova ca poti fi blestemat la Manastirea Radna……Vineri incepe circul in C 4…!D-le Lucian merci pentru corecturi caci eu scriu in mare viteza si mai ales ca nu mai permiteti atacuri sub centura ori jigniri grosolane.Sper ca din toamna UTA sa aiva o aradeana langa ea,caci unde-s doi puterea creste,ce zici d-le Pop a Lipovei ?Hai UTA si Giro sa stie ca unii din conducerea unirista au ramas anti-uta…!Bafta tuturor…!

    0
    0
  4. Sa nu promoveze nimeni din Arad sa lasam pe altii care poate isi doresc mai mult sa aibe o echipa din liga 3 gen Cugir Dumbravita sau Resita. La noi e ca la nimeni cei mai mari dusmani sunt cei de langa tine . Nu merita Aradul asta nimic . Te apuca greata .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button