UTA Arad

Galeria UTA-ei se deplasează cu autocarul la Timișoara, pentru meciul cu Ripensia





Prima deplasare a anului pentru „Bătrâna Doamnă” e în vecini, în orașul rival Timișoara. În cadrul rundei cu numărul 23 a ligii secunde, „roș-albii” dau piept cu cea mai titrată formație aflată în viață de pe Bega, Ripensia, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Dan Păltinișanu”.

Galeria utistă sună adunarea și anunță că deplasarea se va face cu autocarul, prețul ei fiind de 10 lei de căciulă. Adunarea fanilor arădeni va avea loc sâmbătă, la ora 11, în fața arenei „Francisc Neuman” , doritorii urmând să se înscrie pe pagina de Facebook Ultras Arad

UTA a început cu dreptul anul, după 3-0 cu Brăila și a săltat un loc în clasament. Rus. et. comp. sunt pe 8 acum, în timp ce Ripensia e 12-a, la trei puncte primul loc retrogradabil.

11 comentarii

  1. Ripensia ,nume legendar ,trăiește datorită unor entuziaști respectați și respectabili.,tocmai in div B Multi ar crede că e prea mult. Viața arată că nimic nu e imposibil când pui visurile pe masa de lucru. Prietenul GIRO sunt sigur că și-a,r dori și la noi așa ceva ,mai ales când ai in spate un oraș cu județ cu tot Pronostic 2 !!

    0
    0
  2. Da,@Ionescu Gavrila…un oras si un primar,alaturi de cei care ii canta in struna,un oras care doar se foloseste propagandistic de numele UTA,altfel nu ii intereseaza.
    Si eu imi doresc victoria la Ripensia,pentru ca este realizabila.

    0
    0
  3. Pt comentariile celor doi, @Domide si @Walter,total dezacord!
    In primul rand,ca sa te semnezi @Domide,ar trebui sa primesti interzis la meciurile UTA-ei,pe viata!Rog pe aceasta cale,redactia sportarad,sa blocheze acest I.P.,din respect pentru una dintre legendele fotbalului aradean.Este penibil,de cea mai joasa speta!
    In al doilea rand,pentru @Walter:lumea stie cat de opus am fost manifestarilor galeriei,care in unele momente nu s-au prezentat la meciuri,ba chiar alte injurii,culminand cu ceea ce s-a intamplat la Siria,versus ASU.Total uitat,in conditiile actuale.
    O galerie,de asemenea noi suporterii(mancatori de seminte cum eram denumiti),impreuna,trebuie sa fim langa echipa.SI LA BINE SI LA GREU!
    Fara galerie,este ca si painea fara faina!Mereu am recunoscut,doar ca erau niste lucruri intamplate,fara nici un rost,de neanteles,la care am asistat mereu,regretabile.
    Adevarul este ca drumurile la Paltinisanu,ne-au devenit o rutina in ultimul timp.Si spre bucuria si satisfactia noastra,a fost 90%bine.
    Nu ma sperie deloc Ripensia,este loc mare de aducere de 3 puncte!Nu am nici o repulsie fata de ei,incomparabil cu celelalte doua Poli.Doar respect,pentru o echipa sustinuta de catre nostalgici ai Ripi!
    Ca in acest mini-retur,mi-as dori maxim de puncte impotriva lor,este alta treaba!
    Din partea mea,sa retrogradeze toate 3!Nu din rautate,doar pe realitate!Totusi,nu cred ca Pelici este omul care paraseste corabia.
    Am mare incredere ca sambata putem!
    Niciodata nu pozez in „optimistul de servici”,dar acum chiar este loc,trebuie profitat!Si ca inceput,sa aducem acasa 3 puncte.Nici nu ar conta scorul.Doamne ajuta!HAI UTA!

    0
    0
  4. Va avertizez,ca sa nu fiti surprinsi la plata biletelor…La ultimele confruntari de la Csimisoara,se vorbea de un pret,iar la tonete erau dublate.UTA este, pe oriunde merge,o reteta financiara,pentru coldusi.Pe aceeasi cale,pentru cei care fac deplasarea cu autoturisme personale,recomand ca la OMV,inainte de MC.Donald’s Drive,inainte de Spital Judetean,sa se intre prin spate.Se intra in stanga,se merge pana la primul giratoriu,apoi la dreapta,prima iesire.Direct in spatele stadionului Paltinisanu.Acolo sunt masati jandarmi si politisti.Nu se atinge nimeni de autoturismele noastre!Nu parcati la peluza sud,pe unde intra suporterii aradeni.Posibil sa apara anumiti frustrati Poli,provocatori,ca si de obicei.Acolo,doar autocarele sunt acceptate!
    Hai,ca ne descurcam cumva!Ce naiba?Atentie!Vom fi descaltati,brichete,etc…mereu exces de zel…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button