Stranieri aradeni

Golul lui Petre, insuficient pentru calificarea lui Esbjerg în semifinalele Cupei Danemarcei + VIDEO





Colege de clasament în Superliga daneză, Odense Boldklub (locul 4) și Esbjerg (locul 5) s-au întâlnit în semifinalele Cupei în această seară. Arădeanul Adi Petre a fost cel care a deschis „balul” cu o reluare cu latul la centrarea lui Lauridsen, stabilind – de altfel – scorul pauzei: 1-0 pentru Esbjerg.  OB a egalat prin Jacobsen în minutul 66  și a împins meciul în prelungiri.

După 73 de minute, Petre a fost schimbat cu Yakovenko, unul dintre fotbaliștii care avea să rateze unul dintre loviturile de departajare la care s-a ajuns după ce scorul celor 120 de minute a fost 2-2. OB s-a impus cu 5-4 și fostul atacant al UTA-ei pierde șansa de a spera la primul trofeu în tricoul lui Esbjerg, de la transferul său din vara lui 2017 pentru o jumătate de milion de euro.

VIDEO cu golul lui Adi Petre din această seară:

Un comentariu

  1. Asa este @lucian!Greseala tactica se numeste….Tabarcea acuza cica o crampa la gamba.Am impresia ca pe antrenorul Ejsbergului,il cam depaseste situatia unei noi promovate,trezindu-se in valtoare!S-a retras brusc,incercand sa joace defensiv,urcand de la mijloc.Sa nu desconsideram ca Ejsberg era o echipa de pluton,din liga a 2-a!Si unde este acum?Pai nu?E greu de crezut ca pe Adrian Petre Tabarcea,il va prinde sezonul viitor tot acolo…Merita toata lauda!Bafta!Oricum nu va fi vandut pe 500.000Eur!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button