UTA Arad

Utiștii, puși în gardă de eșecul lui Ripi cu ACS Poli: „Și mai periculoși, sunt în zona mișcătoare!”





Cele două echipe timișorene ce au zburat în Antalya pentru cantonamentul de iarnă s-au duelat în prima etapă a anului în eșalonul secund, deznodământul fiind unul puțin neașteptat. „Lanterna” ACS Poli a trecut cu 1-0 de o echipă Ripensia încăpută de ceva timp pe mâna lui Alex Pelici, un antrenor riguros, cu rezultate bune inclusiv la nivelul Ligii 1. „Are performanțe în spate, a antrenat bine pe unde a fost ca să scoată maxim din fiecare joc, de aceea ne pregătim și noi bine să contracarăm tactica. S-ar putea să ne dea și inițiativa ca apoi să ne surprindă pe contră, e posibil orice. Fiecare antrenor își pregătește jocul după ce crede că este important, ținând cont și de echipa și antrenorul advers sau terenul pe care se joacă”, spune Cristi Păcurar despre „principalul” trupei de pe Bega.

Cedând cu „alb-violeții” lui Răchită, „Ripi” nu ar trebui stă prea bine la capitolul moral, dar „secundul” UTA-ei a identificat un alt inconvenient. „Ripensia este și mai periculoasă pentru că a pierdut prima etapă și a rămas în zona mișcătoare. Nu-și mai permit să piardă puncte, dar și noi vrem să simțim gustul victoriei. Din păcate, nu știu dacă am reușit să perfecționăm partea fotbalistică, tactică și mentală în această săptămână și mai ales datorită celor câteva probleme de lot avute. Sper ca jucătorii noștri care au evoluat la Timișoara și ceilalți care mai au de confirmat, să atingă un nivel superior de omogenitate și să avem o evoluție mai bună decât cea cu Brăila”, mai susține Păcurar.

Luni a fost ultima zi de transferuri în România, iar UTA nu a mai operat nicio mișcare, deși – la un moment dat – Ionuț Popa mai ceruse un atacant. „Încercăm să ne orientăm încă de acum spre posturile unde avem probleme. Monitorizăm jucători de la adversari, vedem cum stau cu contractele și vom lua legătura cu ei.  Este doar începutul de retur, avem niște repere și niște jucători în gând, o să le urmărim evoluțiile la cluburile la care activează acum”, a comentat Cristi Păcurar.

4 comentarii

  1. Scuzele de rigoare….Nu se mai poate lua legatura cu jucatori legitimati,sub contract,este impotriva regulamentului.Gata!Ajunge!Care au venit,sunt bine veniti,iar pe cei ramasi fara echipe,in asteptare,sa se antreneze in continuare prin parcuri.Cei care au refuzat UTA!
    UTA nu este mama ranitilor!

    0
    0
  2. Din ce motiv vine doar dl Pacurar la conferintele saptamale? Jucatori de ce nu vin? Am vrea sa-i cunoastem pe cei noi veniti.

    0
    0
  3. Va fi un meci dificil cu Ripensia aflata intr-o situatie nu tocmai buna in clasament dar UTA. prin jucatorii adusi cu experienta mare, pot scoate cel putin un meci egal daca nu victoria, dar ramane de vazut maine cum va fi , FORTA UTA UTA UTA., HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button