Alte sporturizTOP ARTICOLE

13 ani de muncă pentru cei mai exigenți patroni, cititorii sportarad





Sportarad intră în casele voastre de 13 ani. Nu a trecut zi, fie că vorbim despre sfiintele sărbători de Paști sau Crăciun, fără a publica cel puțin o știre, notă, informare… Iar în zilele pline de competiții ați citit zeci de materiale aici. Ne-am asumat această muncă deloc ușoară când am devenit primul site de sport exclusiv online din țară. Știam că vom funcționa 7 zile din 7, 24 din 24, eram siguri că doar așa putem însemna ceva în comunitatea arădeană. Sloganul din anul 2006 era: ‘’Citește azi ce vor scrie ziarele de mâine.’’ Și chiar așa a fost, online-ul bătea printul, informația era transmisă mai rapid spre iubitorii sportului.

Astăzi, la ceas aniversar, vă mulțumim că ne citiți și am vrea să o faceți cu aceeași regularitate!

Noi am fost sportarad pe parcursul acestor 13 ani: Călin Mnerie, Radu Romanescu, Lucian Grec, Viorel Muscă, Dacian Toduța, Adrian Dumitru, Adrian Creța, Sorin Haut, Adela Ciolocoi, Sorin Cazan, Cosmin Gherman, Ioan Hamza, Sandra Stoler, Bogdan Mariș.

   

Din arhiva rămasă în memoria internetului, vă arătăm titlurile din 2 zile din primul an de sportarad:

                                                         sportarad, 13 aprilie 2006

 

                                                              sportarad, 12 septembrie 2006

 

12 comentarii

        1. Hai @lucian….sa nu dam direct nume de jurnalisti migratori,nu este cazul….Sa-l lasam pe Seba,Daniel Scridon,Leo,sau altii retrasi…..etc…mai bine sa ma faceti sa-mi tin gura!Voi aveti 13 ani!Sunt supertitios si daca ati incalcat regula,pai atunci va doresc inca 13 ani de activitate(minim),la bine si la greu,cu aceeasi neutralitate si obiectivism,fara frica si perdea!Cand laudam,laudam si cand criticam,criticam,noi toti care va citim 24/24..7/7!
          Inca o data, LA MULTI ANI si multa sanatate!Sa o tine-ti tot asa!

          0
          0
  1. Felicitări sportarad , luci grec si restul celor care pun mana pt a aduce pt noi aradeni, cititori știrile , cronici , detalii de la jocuri de la fața locului , multă baftă si spor si pe viitor sa va pot trimite un mesaj si la împlinirea 20 de ani

    0
    0
  2. La multi ani Sportarad . Felicitari voua ca ne tineti la curent cu tot ce exista in sportul aradean . Familia Soimii Lipova va multumeste ca existati. Fara voi am fi mai saraci .

    0
    0
  3. La mulți ani, Sportarad!
    Sănătate și putere de muncă și să ajungem să citim aici despre al șaptelea campionat câștigat de UTA.

    0
    0
      1. @lucian,esti foarte modest si de aplaudat!Da,sigur ca exista si alte site-uri „CARE AU SI SPORT”,pe langa politic si infractional,advertorial sau can-can.
        Hai sa nu dam numele jurnalistilor aserviti politic,pe salarii caldute,care scriu despre sport.Incearca si ei cate o soapta,pe la colturi,pe la cate o chermeza si cafea de dimineata,prin centru,pe langa redactii.Interesant ca din surse rasuflate,se pare ca inainte de conferinte de presa,ajung si ei sa scrie rapid.De unde se rasufla?Pai nu tot din club sau jucatori?Si atunci@lucian,despre ce vorbim?
        Nu doresc sa intru in amanunte,dar unii jucatori li se laudau ca au ajutat la introducerea materialelor pirotehnice(ceeace ar fi penal),ba un alt jurnalist facea deplasarile cu un fost component al UTA-ei,ca spectatori.
        Din ce cauza am ales sportarad?Pentru neutralitatea voastra si sursa enorma de informatie din sport,in orice ramura.Citesc absolut tot,articol cu articol….foame mare de sport,nu conteaza ramura!
        Nu cred ca vre-un site strict sportiv,in orice localitate,prezinta atat de clar si la obiect,stiri sportive!
        Frumos!Multumim!Sa continuati la fel,cu aceeasi sintaxa si daruire!Ati depasit faza de on-line,stiri sportive rapide.Sunteti mai mult decat un forum!Nu mai este nici un dubiu,ca inclusiv jucatorii si staff-ul,conducerea UTA-ei,sunt ca si abonati….Ramaneti asa cum sunteti,baieti frumosi!
        Felicitari si la inca 13 ani,cu mereu speranta de „acolo sus”!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button