Șoimii Lipova

Polii clasamentului se atrag în Lipova – Ocna Mureș! Pop: „Îi respectăm, vrem și trebuie să avem o prestație solidă pentru a-i învinge”





După cele două puncte pierdute la Sebiș, liderul Șoimii Lipova dispută o partidă în teorie mai facilă. La Pîncota ajunge ultima clasate, CS Ocna Mureș, care a început returul tot cu un egal în deplasare, pe terenul celor de la Cetate Deva. În tur, Lipova învingea cu 5-1 în județul Alba, după golurile marcate de Trabalka (3), Rusu și Sulea, respectiv P. Man. Între timp cele două echipe au devenit polii seriei a IV-a, diferența de puncte fiind de 33 de puncte!

Lipovanii, prin vocea antrenorului Flavius Sabău, au criticat vehement suprafața de joc de la Sebiș. În schimb, în Podgorie, se pare că nu vor fi astfel de probleme. „Am trecut cu bine peste pasul fals de la Sebiș. Am avut o discuție cu băieții, una bărbătească, serioasă. Suntem o familie și nu dăm vina unul pe altul pentru unele greșeli individuale, nimeni nu și-a dorit să pierdem puncte, dar asta este. Nu ne așteptam ca adversarii să nu respecte fotbalul, să nu respecte competiția și să recurgă la mijloace nedemne pentru un club cu pretenții, cum clamează ei an de an că vor să fie. Urmează o partidă acasă, nu ne uităm pe clasament, orice echipă cu care vom juca este un adversar ce va da totul contra noastră. Știm adversarul, au un antrenor foarte bun, dedicat, care va încerca să scoată maxim în acest retur pentru a ieși din zona roșie a clasamentului. Îi respectăm și vrem și trebuie să avem o prestație solidă pentru a-i învinge. Avem promisiuni de la domnul viceprimar de la Pîncota că vineri vom avea un gazon foarte bun, tuns, udat și tăvălugit, așa cum trebuie să fie la competițiile organizate de FRF. Vreau să mulțumesc lipovanilor care au venit la Sebiș să ne încurajeze și contăm în continuare pe ei și la partidele de la Pîncota. Avem nevoie de sprijinul lor pentru a ne atinge obiectivul”, a transmis Radu Pop, președintele Lipovei.

De cealaltă parte, tehnicianul celor de la Ocna Mureș, Mihai Manea, recunoaște valoarea adversarului și e conștient că echipa sa va avea un meci foarte greu:. „Nu ne va fi deloc ușor ținând cont de pozițiile din clasament ale celor două echipe, dar, pe de altă parte, noi știm ce avem de făcut în acest retur. Întâlnim cea mai constantă echipă a seriei, liderul ei și vom încerca să ne ridicăm la nivelul său.”

Absențele Lipovei pentru duelul de vineri, de la ora 15, sunt Cristian Dobrean (accidentat), Vlad Filimon (menajat după lovitura la cap de la Sebiș) și Raul Stoin (învoit). De cealaltă parte, teamul din județul Alba, care se deplasează în județul nostru în ziua meciului, nu se vor putea baza pe mijlocașul Cimpoieșu (suspendat) și pe fundașul Vaidasigan (accidentat).

Formații probabile:

Lipova: D. Filip – Gherasim, Calvin, Vasiu, Burlă – Poiană, Lazea, M. Popa, D. Rusu – Trabalka, Sulea.

Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea, L. Dan, Goguța,  Cl. Marcu –  Șandor, P. Man – S. Culda, Hidișan, P. Muntean – Val. Drăgan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button