Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Victoria Nădlac s-a retras oficial din Liga 4-a: „Nu mai avem antrenor, jucători, iar pe juniori nu vrem să îi mai forțăm contra unor adversari maturi”





Campionatul Ligii a IV-a Arad, ediția 2018-2019, rămâne în doar 14 echipe. Rămasă fără soluții de continuitate, Victoria Nădlac aruncă oficial prosopul, urmând ca din toamnă să o ia de la capăt din Liga 6-a.

Marek Suslak, președintele clubului de la Vamă, a fost chiar astăzi la sediul Asociației Județene de fotbal și: „Am depus oficial cererea de retragere din competiție. Nu are rost să continuăm în Liga 4-a, nu mai vrem să încurcăm pe nimeni. Cred că oricum ajungeam aici după vreo trei-patru etape din retur, timp în care jucătorii noștri tineri să își piardă încrederea în ei. Nu mai avem antrenor și jucători, nu am reușit să convingem pe nimeni să ni se alăture, iar pe juniori A1 nu mai vrem să-i forțăm să joace contra unor adversari maturi, care se pregătesc bine și joacă bărăbătește. Vom continua la juniori A1, mai avem grupe de 2006 și 2008, iar din toamnă o facem și una de 2010. La nivel de seniori, vom reporni din Liga a 6-a, în așa fel încât juniorii și copiii care activează acum la club să aibă o competiție mai tare în care să-și continue cariera. Dacă în timp vom crește și în valoare, ne dorim să promovăm din nou până în Liga 4-a. Cred că este singura decizie pe care o puteam lua, una corectă atât față de nădlăcani, cât și față de fotbal”.

Așadar, toate echipele care ar fi trebuit să mai joace contra nădlăcanilor în acest campionat vor câștiga la „masa verde”. Același lucru e valabil și pentru UTA II și Săvârșin, care i-au bătut cu 8-0 pe „vameși” în primele runde din retur. Așadar, nu doar Zăbraniul va avea parte de etapă liberă în weekend, când se reia caravana Ligii a 4-a, ci și Glogovățul, care ar fi trebuit să se deplaseze la Nădlac.

Victoria Nădlac a promovat pe scena primului eșalon județean în vara anului 2017, dar după numai jumătate de an lucrurile au început să scârțâie, iar antrenorul Rudy Lakatos și cei mai importanți componenți ai lotului au plecat de la echipă. Practic, în tot anul calendaristic 2018, nădlăcanii au trimis pe teren o echipă formată în marea ei majoritate din juniori de 16, 17 ani, înfundându-se în subsolul clasamentului. În vară, doar promovarea Crișului i-a salvat de la retrogradare, însă a fost doar o prelungire a agoniei. Practic, clubul din Nădlac are asigurată partea de competiție și echipament din bani publici, însă nu a identificat bani de salarii sau prime, necesari la acest nivel.









2 comentarii

  1. Fotbalul echipei de la „vamă” – Nădlac a fost distrus datorită unor sau unui incompetent și anume „Tzuslak” ….acest personaj de „Caragiale” care aduna datorii făcând promisiuni că va plăti că sunt destui bani la club , dar în momentul când era sunat nu răspundea la telefon . Încă o gafă a aleșilor ALDE să aducă în fruntea sportului un copil răsfățat , arogant , mincinos …toate calitățile de „vamă” .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button