Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să revină la vechiul obicei, victoria: „Conștienți că doar 3 puncte cu Avrigul ne țin acolo, sus”





Returul a început cu eșec sever pentru Lunca Teuz Cermei. Chiar dacă a făcut o primă repriză destul de bună la Reșița, „sămădăii” au intrat la vestiare cu 0-1, iar în partea a doua a cedat total. Tabela s-a oprit la 5-1, golul de onoare fiind opera golgheterului Capătă.

Singurul aspect pozitiv este păstrarea poziției secunde în clasament, dar și faptul că, în afara „rossonerilor” din Valea Domanului, nicio altă formație din plutonul fruntaș nu a câștigat mai mult de punct în fața „alb-roșilor”. Așadar, un succes intern contra Avrigului, o formație de mijlocul clasamentului ar pune lucrurile rapid lucrurile în ordine. Doar că, sibienii nu s-a simțit chiar rău în județul Arad, pierzând doar la Chișineu Criș (3-1). În rest, au remizat la zero la Sebiș și au produs, poate, surpriza turului, provocând singura înfrângere internă liderului Lipova (1-2).

Dar, Radu Anca are încredere în puterea de regenerare a echipei sale, care avusese un parcurs excelent în partea a doua a returului, cu 7 victorii și un rezultat de egalitate. Așadar, seria pozitivă a fost stricată de deplasarea de la Reșița, dar: „Sunt convins că dușul rece de acum câteva zile ne-a trezit. I-a văzut pe băieți conștienți de faptul că doar o victorie ne poate ține acolo pe podium, în așa fel încât să stricăm ceea ce am făcut bun în tur. E importantă și revenirea lui Varga, suspendat la Reșița, de fapt tot lotul e apt. Avrigul a fost prima echipă ce ne-a învins în acest sezon și una dintre puținele, dar îmi aduc aminte că am făcut și acolo o primă repriză bună, în condițiile în care ne-am deplasat în ziua meciului, la trei zile după ce jucasem în Cupă. Sperăm să menținem ridicat procentul victoriilor pe teren propriu, aici unde ne-a învins doar Dumbăvița după un șut de la 30 de metri, iar Alba Iulia ne-a egalata în cel de-al patrulea minut de prelungire”, spune antrenorul cermeianilor.

Sibienii se vor deplasa în județul nostru fără doi dintre marcatorii rundei trecute, cu Galda, Condrea și Codrea, ambii suspendați.

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău – Mihuța – Mager, Vezan, Vlad, Deta – Capătă

Avrig: Băică – Macrea, Natea, Coșovan, Cornea – Simion, Bărculeţ, Lascu, Suciu – Cîrstean, Hăprean.

Arbitri: Aurel Vărzan (Timișoara) – Ioan Humiță (Armeniș – Caraș Severin), Mădălin Bulgărașu (Timișoara).

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Mihai Țîră (Alba Iulia)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button