UTA Arad

Biletele la UTA – ACS Poli se vând de azi, dar fanii încă își pot face și abonamente





Clubul UTA anunță că pune în vânzare biletele pentru meciul cu ACS Poli Timișoara începând de astăzi. „Oficialii” clubului îi așteaptă pe suporterii arădeni la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, între orele 10:00 și 18:00. Dar, tichetele pot fi achiziționate și în dimineața meciului, de la stadionul „Motorul”, începând cu ora 9:30. Prețul unui bilet este 15 lei, respectiv 5 lei pentru elevi.

Totodată, încă mai pot fi achiziționate abonamente pentru meciurile rămase din retur pe teren propriu la prețul de 100 de lei.

În altă ordine de idei, clubul UTA continuă campania pentru direcționarea procentului de 2% din impozit către club. Reprezentanții grupării emblemă a orașului vă așteaptă la standurile amenajate în incinta stadionului „Motorul”, în ziua meciului cu ACS Poli. Formularele pot fi descărcate și de pe site-ul clubului, www.uta-arad.ro, apoi depuse atât la sediul din Calea Victoriei, nr. 20, cât și sâmbătă, la meci.

11 comentarii

    1. Daca esti asa mare Utist si cu U mare ,nu ar trebui sa intrebi prostia asta cu biletu…..eu zic ca esti un Utist cu U mare in fata tv ului !!!

      0
      0
      1. Din pacate sunt utist din fata televizorului pentru că nu sunt in tara, sunt Utist cu U mare pentru că am abonament pe tot sezonul.

        0
        0
    2. N-aș zice că e scump,costă cam cât un pachet de țigări.Scump o să fie când va fi gata terenul din,,Vlaicu”.Acolo prețul biletului va începe de la 50 de lei 🙂

      0
      0
      1. Atunci va merge dracu la meci la ei? Ai văzut ce stadion e la Craiova și e între 10 și 30 de lei biletul? Sa meargă falcă cu mă-sa la50 de lei biletul!

        0
        0
  1. Nici cu intrare gratuita , stadionul nu va fi plin.Au pus niste scsune casante care se rup la ceamai mica asezare.Am vazut in tur o femeie ,mare fan a echipei care a trebuit sa suporte ingrijiri medicale dupa ce un scaun s-a crapat si a taiat-o la picior.Mai da-o in colo de treaba.
    La stadionul UTA nu se misca nimic, nici macar la interioare cu toate ca temperaturile au crescut.Trec zilnic pe langa UTA si nici o miscare,nici macar usile la wc-uri nu le-au pus.La tribuna oficiala bate vantul, la gazon nimic,etc

    0
    0
  2. Asta imi place SportArad, cu timpul scurs de la demolare….poate se ia initiativa sa se puna poza vinovatului la Stadion cu mentiunea: Lpc pentru scuipat…

    0
    0
    1. Eu am propus deja redactiei ca acest cronometru sa fie proiectat laser,(cu aprobarile nu stiu cui?) pe stadion.Ba mai mult,as fi inceput cronometrarea faptica incepand cu ultimul termen de finalizare depasit.
      Poate ca as cere lui @lucian si un sondaj de opinie:”cati dintre suporteri cred obiectiv si relist, ca FN,va fi gata in 2019?”

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button