Handbal

Handbalistele Crișului anticipează duelul cu „lanterna” din Timișoara





La finalul săptămânii viitoare se joacă optimile de finală ale Cupei României Fan Courier, cu handbalistele de la Crișul spectatoare după eșecul la un singur diferență în compania celor de la FC Argeș. În schimb, viitorul adversar din campionatul Diviziei A, CSU Universitatea de Vest Timișoara, și-a câștigat dreptul să joace în competiția KO și, mai mult, are parte și de un adversar de gală, chiar campioana CSM București.

Prin urmare, partida din cadrul etapei a 17-a a fost anticipată pentru acest weekend, mai precis pentru duminică, 10 martie, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor Victoria. Probabil, se va pune doar problema diferenței de scor la care se va impune Crișul, viceliderul la zi al Seriei D, în fața „lanternei roșii” pe care a bătut-o deja de trei ori în acest sezon cu: 34-39 și 33-30, la Timișoara și din nou 39-34 la Arad.

Cu această ocazie, adică cu patru runde înainte de finalul sezonului regulat, fetele antrenate de Sebastian Tudor încep să pregătească participarea la turneul semifinal, iar jocurile oficiale sunt cel mai bun prilej. Absentează Morariu și Snakovschi, în timp ce Klimek e incertă după lovitura primită la cot runda trecută.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button