Gloria LT Cermei

Anca: „Succes meritat, pe fondul unei prestații bune” v.s. Ilie: „Un meci pe care vrem să-l uităm cât mai repede”





Gloria Lunca Teuz Cermei ține de locul 2 în clasament și după runda cu numărul doi a returului. Echipa din Țara Sămădăilor avea nevoie de 3 puncte pentru asta, iar scopul a fost atins în ultimele 20 de minute ale confruntării interne cu FC Avrig.

Sibienii au stat bine în teren și nu s-au expus prea mult în fața unei formații motivată, dar puțin neinspirată în ultimii 20-30 de metri. Totul s-a schimbat spre finalul partidei, când viceliderul s-a descătușat. „Este o victorie meritată, am schimbat sistemul după primele zece minute, am avut posesie și am încercat să jucăm. Totuși, am dat gol abia prin minutul 70, dar a fost pe fondul unei prestații bune. Mă bucur de golurile lui Gruiescu, la al doilea meci în Liga 3-a și Matiș, care nu a mai recidivat de la meciul de Cupă a României, din toamnă. A intrat bine și Angelo Iuga, practic nu îi consider rezerve pe cei de pe bancă. Avem 14-16 jucători care oricând pot fi în primul <<11>>, s-a și văzut azi că intrat cu realizări. Îi felicit pe toți, vrem să legăm victoriile pentru a rămâne acolo sus în clasament”, a spus Radu Anca, antrenorul cermeianilor.

În ciuda eșecului sever de la Cermei, Avrigul rămâne o nucă tare a seriei a IV-a. „A fost un meci pe care vrem să-l uităm cât mai repede, sau mai precis finalul său. Am făcut o primă repriză bună, meciul a fost echilibrat, am intrat la cabine cu scor nul. După golul de 1-0 a trebuit să ieșim la joc și am mai fost taxați de două ori. Suntem semi-profesioniști, majoritatea avem un alt job, nu facem doar fotbal. Adversarii au un lot bun, cu sclipiri ale lui Vezan și Capătă care fac diferența. Păcat că nu am avut prea mult curaj, iar în apărare au fost mici greșeli care au dus la goluri. Aveam și doi suspendați (n.a. Codrea și Condrea) din etapa trecută și alții doi accidentați, astfel că a trebuit să improvizăm. Încercăm să ne ținem la jumătatea clasamentului, nu vrem să intrăm în hora retrogradării pentru că avem un lot redus numeric și riscăm să nu mai ieșim de acolo”, a comentat Anton Ilie, secundul lui Mihai Ianc pe banca sibienilor.

Cermeiul se deplasează la Ghiroda peste o săptămână, iar Avrigul o găzduiește pe Crișul, rănită după înfrângere de azi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button