UTA Arad

Uniți în durere cu galeria lui „U” după decesul lui Țenter





Aproximativ 1800 de spectatori au asistat la cel de-al doilea meci pe teren propriu al „Bătrânei Doamne”. De 8 Martie, clubul arădean s-a asigurat ca fiecare doamnă sau domnișoară să primească o floare la intrarea pe „Motorul” și nu au fost puține reprezentantele sexului frumos la meciul cu ACS Poli.

Au fost prezenți și aproximativ 20 de timișoreni organizați într-o mini-gelarie, dar fondul sonor al partidei a fost asigurat, desigur, de peluza arădeană. În debutul confruntării, galeria „roș-albă” a transmis un mesaj de solidaritate pentru colegii de la U. Cluj, care și-au pierdut un membru important în urmă cu trei zile. Radu Țenter, fiul fostului antrenor al naționalei de baschet Marcel Țenter, a murit în spital după ce a fost lovit de un autoturism pe o stradă din Cluj. Susținătorul de 25 de ani al „șepcilor roșii” a traversat prin loc nepermis și s-a aflat în moarte clinică timp de două zile. Familia a decis să-i doneze organele.

”Suntem neputincioși când moartea ne smulge prietenii din brațe / Drum bun, Țenter! Odihnește-te în pace!” a fost bannerul semnat Out of Control. De altfel și galeria utistă afost greu încercată în ultimele luni de zile, Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc plecând mai repede la Ceruri tot în urma unui tragic accident de circulație, iar pe Paul Popa l-a răpus o boală cruntă.

La final, galeria și jucătorii au sărbătorit împreună al doilea succes al anului, chiar în fața unor rivali „alb-violeți”. Prin vocea lui Alex Ciucur, nou veniții, ce  s-au declarat impresionați de atmosfera creată de peluza „roș-albă”, ce și-a susținut favoriții și la 0-1.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button