Crisul Chisineu-Criș

Doliu în fotbalul chișeuan: S-a stins „Miși” Sida!





Unul dintre cei mai sufletiști oameni de sport din Chișineu Criș s-a stins la 69 de ani, dar nu înainte de a vedea pe viu toate partidele favoriților de la revenirea, după 27 de ani, pe scena a treia a fotbalului românesc. Mihai Sida (foto, primul din dreapta în picioare) și-a dedicat aproape toată viața echipei de pe malul Crișului Alb, ca jucător, antrenor, conducător și medic al echipei. Vârsta l-a scos din viața de zi de zi a clubului, dar a rămas trup și suflet alături de echipă cu ocazia partidelor oficiale.

În cariera sa de fotbalist, „Miși” Sida a mai apărat și culorile Gloriei în Liga 3-a. Astăzi, fotbalul chișeuan și nu numai îl plânge, iar conducerea clubului și primarul Gheorghe Burdan țin să transmită sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Un comentariu

  1. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar familiei să-i dea putere să treacă peste acest eveniment tragic.
    Pe lângă faptul că a fost un colaborator foarte bun, pe linie sportiva, încă din anii 70-80 și coleg de serviciu, în ultima perioadă, mi-a fost și un adevărat prieten.
    Miși, urmează-ți calea ta cea dreaptă, calea pe care Dumnezeu ți-a arătat-o și te-a îndrumat pe ea și așteaptă-ne într-o reîntânire în eternitate. Pentru că, indiferent de voința noastră, mai repede sau mai târziu, toți vom merge pe același drum.
    Fie-ți țărâna ușoară și să te odinești în pace. AMIN.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button