UTA Academie

Juniorii campioanei nu au avut milă de „roș-albi” în Cupă: CFR Cluj – UTA 5-1





Drumul tinerilor utiști în Cupa României s-a oprit în faza sferturilor de finală. Pe terenul CMC din Cluj, „roș-albii” au început excelent partida cu CFR-ul, dar au ieșit de pe teren cu capetele plecate. Echipa de tineret a campioanei României a câștigat cu 5-1 și merge în „careul de ași” alături de Viitorul Constanța, ACS Sport Team București și Petrosport Ploiești.

Arădenii au deschis tabela încă din minutul 5, prin Damian Isac, dar gazdele au întors meciul până la pauză, prin reușitele semnate Cl. Petrilă, din penalty și Joca. În partea secundă, a existat o singură echipă pe teren, care a mai înscris de trei ori, prin Girsik (59), Rus (67, penalty) și Covaci (90). De menționat ar mai fi și că „vișiniii” au terminat în zece meciul, după ce Cl. Petrilă a fost eliminat pentru dublu avertisment (min. 76).

„Am început foarte bine, după care absolut golurile le-am primit pe greşeli individuale. La acest scor, nu mai are rost să amintesc nimic despre ocaziile ratate. Neatenţia se plăteşte. Păcat, am făcut o primă repriză foarte bună”, a punctat Sandu Gaica pentru uta-arad.ro.

Formații:

CFR Cluj: Hindrich – Rus, Bălan, Potra, Coman – Luca, Dat, Fica, Petrilă – Joca, Girsik.

UTA: Zamfir – Haloş, Salka, Vidican, I. Gavrilă (70 Mohaci) – Hrezdac (62 Rădulescu), Cocriş (79 Nistor) – Truţă,  Isac, Merian (71 Oroian) – Miculescu. Au mai jucat: Chira, An. Nistor, Bud, Covaci.

Arbitri: Andrei Țiții (Șura Mică – Sibiu), Vasile Duță (Avrig – Sibiu), Bogdan Vasile (Sibiu)









17 comentarii

  1. Dupa scor, parca nu as mai vorbi de viitorul de aur al Aradului fotbalistic. Sau poate a fost doar un accident.
    Zicea cineva ca daca nu era Zamfir scorul ar fi fost mult mai mare. Nu stiu daca e asa dar si 5-1 cred ca e destul!

    0
    0
    1. Mai ,Gica, da repede ii critici, imediat stim sa dan in copii,frustrarea e mare la fel si invidia,copii capul sus ,aveti tot timpul din lume sa ajungeti fotbalisti nu e nimic pierdut,e, doar un meci atat…,alta data …,voi, faceti-va treaba pe mai departe cu rabdare si rezultatele vor veni, pt. uni la liga 2 si pt alti in alta parte, totul e trecator,raman niste aminitiri unele bune si altele din care ati invatat ceva, poate peste citiva ani sau mai repede unii ve-ti ajunge fotbalisti si poate cei de la CFR Cluj si nu numai nu se va alege mare lucru ,e o experienta frumoasa , de aceea e fotbalu frumos cu bune si cu rele, feleicitarile mele si sper sa va vad pe uni chiar jucand de sambata la liga 2, multa bafta pe mai departe.HAI UTA.

      0
      0
  2. Probabil că și translația asta ,cînd la juniori cînd la prima echipă nu da roade . După o. munca titanica de a pătrunde în lotul primei echipe ,ce motivație sa mai ai ? Din spirit de club participi și faci ce poți mai ales că accidentările pindesc acești tineri ce cu greutate pășesc spre pragul maturității. Nici nu poți crede că scorul arată clar o diferența majoră . O greșală doua și nu mai poți face nimic . Ziceam într-un comentariu că nu toți ajung. Pentru trei ,patru viitori divizionari cu perspectiva se aleg aceste meciuri. Și când se cîștiga nu vezi rezultatul decit in timp !

    0
    0
  3. Dupa cate stiu eu,jucatorii nostri sunt U18,iar cei ai CFR-ului U19,gresesc cumva?Diferenta de 1 an nu are cum sa nu se simta,nu trebuie sa fie toata lumea de acord,mai ales cel cu primul comentariu,probabil un parinte frustat de la o alta generatie de la UTA.

    0
    0
      1. Pe bune ca vorbesc prost?Ai cumva idee in cate competitii joaca aceasta generatie 2001?Stii ca cei de la CFR joaca constant in Liga 3 si chiar au debutat in Liga 1(Petrila)?Ai nostri sunt mai mici cu un an si joaca in Campionat Juniori U19,,Liga 4 Arad si in Cupa Romaniei U19?Sunt cumva vinovati grupa 2001,ca cei din grupa 2000 au fost dizolvati ca si echipa(sunt convins ca nu din vina copiilor)?E usor sa vorbim,cand nu avem toate informatile,asa sa ne aflam in treaba si sa parem mai interesanti.

        0
        0
        1. Eu spuneam ca vorbesti prosti cand spui ca la varsta de 18 ani conteaza ca adversari sunt mai mari cu un an .Iti spun sigur ca nu conteaza

          0
          0
    1. Esti cumva un fost antrenor de la grupa 2000 frustat si incompetent,,dat afara de la o grupa dizolvata(desfiintata)???Doar intreb…

      0
      0
        1. Cristi mai convins că esti un prost cu care nu ai ce sa vorbesti.Eu nu vorbeam de grupa 2001 doar de diferenta de un an .

          0
          0
          1. Te-am jignit cumva macar cu un cuvant?Frumos limbaj,frumoasa educatie…fara cuvinte!

            0
            0
  4. Atâta a lăudat grupa asta dar din pacate cunosc grupele ati fost umflați puternic ,Poate acuma va vine mintea la cap….Preferați clubului sunteti numai cu interese…de aceea avem fotbalul care îl avem…marele Gagica si Ungur vaisamar de el ce mai cautam si asta in club.

    0
    0
  5. Am citit tarziu….Ma speriati,sincer…Sunt frustrari!Stiu si inteleg probabil parintii….Unii au trecut la echipa mare si la nevoie inapoi,dar total gresita ideea…Cei cu potential au trecut la echipa mare si la greu sunt readusi,dar dispare omogenitatea.Complicata situatia…Ajuta la Elite,sau nu pun osul,ca sa nu se accidenteze?Nu prea am inteles strategia….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button