UTA Arad

Antrenorii utiști au destule dureri de cap înainte de meciul cu Luceafărul și-și pun o întrebare: „De ce alte terenuri din Arad sunt mai îngrijite?”





Cartonașele galbene încasate cu ocazia meciului cu ACS Poli îi trimit în tribune pe Cristian Melinte și Paul Copaci la confruntarea de sâmbătă, cu Luceafărul. Însă, cei doi nici nu au participat la antrenamentele acestei săptămâni acuzând accidentări cauzate, mai mult sau mai puțin, de suprafața sintetică de pe „Motorul”. Cum nici varianta terenului doi nu există, atâta timp cât acestași mai rău decât cel central, antrenorii arădeni le-au permis celor doi să stea pe margine sau chiar să se trateze la Timișoara, cum e cazul lui Melinte.

Dar, problemele utiștilor nu se opresc la cei doi suspendați/accidentați. „Șeroni are o rană până la carne în spate, la tendon, dar acuză și dureri la înghinali. Costin are ceva la coapsă, Bodea și Neagu se plâng de dureri la spate, în timp ce Hrezdac a și fost schimbat ieri, la Cluj, pentru probleme la mușchii inghinali. În fine, Coulibaly ne va mai lipsi încă cel puțin două săptămâni. Dar și pe cei care au participat la antrenamente nu i-am simțit a fi prezenți fizic și mental, poate și datorită suprafeței unde ne antrenăm. Nu ne-am dorit să facem antrenamente pe sintetic, dar terenul de iarbă, este ca betonul, nu are nici măcar amortizarea sinteticului. Marți, după un meci școală pe iarbă naturală, băieții mi-au cerut să facem miercuri pe sintetic.  Avem și două zile de refacere, marți și joi, dar ele nu ne ajung. Așadar, apar aceste probleme care, din păcate, pun sub semnul întrebării 50% din jucători pe care îi avem în vedere ca titulari pe posturi”, a punctat Cristian Păcurar.

În precedentele stagiuni, utiștii au mai descins pe terenurile de iarbă naturală „Banatul” din Sânnicolau Mic sau ICRTI și – probabil – nu vor avea ce face nici în această primăvară. „Ar fi probleme cu echipamentul, mai rămânem la individualizare cu unii jucători, e cam complicat cu naveta la alt teren și nu am vrea să plecăm de pe Motorul. Aici avem și toate materialele necesare pentru antrenamente, dar și echipamentul pentru vizionările de luni și vineri. La fel de adevărat este că duminică, fiind prezent la meciul de juniori de Liga Elitelor, UTA – CN Târgu Mureș, am văzut că terenul din Sânnicolau Mic este destul de bine îngrijit. Și atunci ne întrebăm și noi, de ce alte terenuri din municipiu sunt mai îngrijite decât Motorul II? Dacă nu vom avea ce face, probabil o să ne mai deplasăm câteodată și la Sânnicolau Mic, deși, repet, e un efort destul de mare pentru toată lumea din club, o situație puțin neplăcută atât pentru antrenori, cât și jucători”, a adăugat antrenorul secund al „roș-albilor”.

Vă reamintim că ieri a vorbit și Ionuț Popa cu subiect și predicat despre problema terenului II al bazei sportive „Motorul”, dar, din ce ne dăm seama, nimeni nu pare să ia măsuri. Și ne referim la angajații Primăriei, plătiți (și) pentru întreținerea suprafețelor de joc și antrenament.

6 comentarii

  1. In aceasta problema nu va dau dreptate. Niciodata un parlit de la Primarie nu o sa stie sa ingrijeasca un gazon mai bine decat clubul. Aici trebuie sa cereti de la Primarie acordul si sa va ocupati voi de ingrijire, la fel cum ar trebui sa va ocupati si de alte chestii la stadion. Pana la urma eu platesc un bilet/abonament la club si nu la Primarie, si ma astept sa am un scaun ok in tribuna nu unul rupt.

    0
    0
  2. Pare că am scăpat de grija banilor ,dar am dat peste alte necazuri. Cine credea că în. ditamai Aradul nu ai nu unde sa joci ,ci chiar să te antrenezi ?? Parcă regretăm Siria .! Lumea primăriei vorbește aceiași limba cu conducerea . Adică tace. S-a convenit sa termine acest campionat echipa pe Motorul Bun dar apar fenomene și accidente la echipa mai ale,,,dracului”’ decit cartonașele roșii !!! În loc să ne prezentăm ediția viitoare cu o echipa închegată ,vom defila cu un lot de ,,,schingiuiți ”. Trebuie făcut ceva !

    0
    0
  3. Haideti inapoi la Siria, ca si acest campionat e dus, e doar pentru reconstructie , ! macar la Siria nu va intindeti gleznele si genunchi, iar spectatori parca erau mai multi ca pe Motorul.

    0
    0
    1. @Suporterul sirian,cu mare drag m-as duce la Siria,asa cum am facut-o,dar ne rupem masinile….Si recunosc ca UTA a fost bine primita la voi,dar locul UTA-ei trebuie sa fie in Arad.UTA inseamna ARAD!In Arad!

      0
      0
      1. Total de acord cu tine, Giro ! noi am oferit tot ce ne-a stat in putinta, dar drumul Siria-Arad nu ne este in administratie, nu avem nici o vina !Asa e locul UT-ei este la Arad si in Liga 1, !

        0
        0
  4. Raspunsul nu este foarte complicat..”omul sfinteste locul”!Cator suporteri,numele de Teodor Gherle le-ar spune ceva???Eheiii ce vremuri…Mergeam la meciuri si mirosea a iarba proaspata,despre calitate si linieri,nu mai are rost sa va reamintesc…Si pe acele timpuri,nu erau secete sau ploi abundente?….zapezi?Nu mai spun…..Dar al dracului,ca de cand ma stiu,nu am apucat candva o suprafata de joc desfundata,sau parlita de seceta…Si nu cu sisteme moderne sau figuri….
    Pe Sannicolau exista acel batranel,om de aur,care intretine terenul,ba chiar mai mult se autogospodareste.Se descurca asa cum poate,gospodar dedicat si autodidact,isi mai si contruieste utilaje….
    ICRTI?Este casa lui nea Sandu Gaica…Arata cum arata,datorita dansului.Acolo am o singura obiectie….vestiarele sunt pline de pornosaguri….se antreneaza uneori si grupe de copii…Deci….
    Sega?Este mult calitativ peste porcaria de sintetic Motorul.
    Problema bazelor sportive,macar de antrenament,nu sunt de ieri,de azi…Pe vremea lui Laurentiu Rosu,se mergea in Ungaria,la doi pasi…
    Problemele generale,adunate, se acutizeaza..Al naibii ca Feri Tisza,nu s-a plans niciodata public.Ba la padure la 3 Insule,ba pe faleza Mures,nu imi aduc aminte ca sa fi avut vreo-data preparator fizic…Totum factum….
    Ca Motorul 2 este „beton”?Normal ca nu este un om serios,priceput ca sa se ocupe!Poti sa aduci 50 de camioane de nisip fin…Frectie la un picior de lemn…La fel ca si tot Motorul.De la calitatea gazonului,pana la tribune si scaunele explozive,casante…
    Abureala ieftina…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button