Alte sporturi

De mâine se fac înscrieri la ediția cu numărul 22 a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Békéscsaba





Pe 1 și 2 iunie are loc ediţia cu numărul 22 a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Békéscsaba. Evenimentul este organizat de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Buda Cash Bekescsabai Atletikai Club şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Arad. Se poate concura atat în proba de alergare, cât şi la patine cu rotile şi ciclism. Înscrieri se fac de mâine, 15 martie până pe data de 5 mai, doar online, pe site-ul supermaraton.eu.

Doritorii se pot înscrie atât la individual cât şi la ştafetă (echipe de 5 persoane sau echipe de două persoane). Se va concura câte 100 de kilometri în fiecare zi, pe acelaşi traseu ca şi anul trecut. Startul de pe 1 iunie mai va avea loc la ora 9 (ora Ungariei), iar pe 2 iunie de la aceeaşi oră, dar ora României. Organizatorii asigură pentru participanţii din România: transportul persoanelor şi bicicletelor pe 30 aprilie mai pe ruta Arad – Bekescsaba şi retur pe 2 iunie, cazare şi masă la Bekescsaba, puncte de reîmprospătare pe tot traseul, traseu asigurat din punct de vedere al siguranţei circulaţiei, asistenţă medicală, programe conexe artistice şi divertisment, service ambulant pentru ciclişti.

De altfel, site-ul oficial al evenimentului, www.supermaraton.eu vă prezintă regulamentul oficial și toate informațiile de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button