UTA Arad

Kanda: „Echipa e capabilă, dar mai trebuie lucrat la relațiile de joc”





Bodo Kanda a fost printre cei mai activi jucători ai UTA-ei în meciul pierdut de o manieră categorică, 0-3, cu Luceafărul Oradea. Mijlocașul adus de la Călărași în această iarnă a fost aproape de gol în trei rânduri, dar nu a reușit să îl învingă pe Moga. „A fost un rezultat destul de dur și un arbitraj destul de pasiv. Având în vedere și că am jucat acasă cele două penalty-uri au fost acordate foarte ușor. Se vede că încă nu suntem omogeni, mai avem de lucrat la acest aspect. Echipa e capabilă, dar mai trebuie lucrat la relațiile de joc, suporterii trebuie să aibă răbdare cu noi” a declarat fostul internațional de tineret.

Ionuț Popa a lipsit de pe banca utistă, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra jocului într-o oarecare măsură. „Ca la orice echipă, lipsa antrenorului are o influență, dar aici intervine profesionalismul fiecărui jucător. Toți trebuie să tragem la fel de tare chiar dacă domnul Ionuț Popa are probleme de sănătate. Noi am încercat să ne facem treaba, nu ne-a ieșit, mergem mai departe și încercăm pe viitor să punem la punct unele aspecte”, a adăugat utistul.

Problema terenului de antrenament a fost ridicată în ultima perioadă de antrenorii UTA-ei, iar Kanda a confirmat că terenul sintetic de pe „Motorul” cauzează unele probleme pentru jucători. „Fizic suntem bine, dar, într-adevăr, avem o problemă cu terenul de antrenament. Ne pregătim numai pe sintetic, ceea ce duce la unele probleme, dar nu avem ce facem. Urmează un meci greu la Clinceni, dar noi mergem acolo să câștigăm, trebuie să uităm repede partida de astăzi. Nu avem emoții la retrogradare, nu se pune problema de așa ceva” a încheiat mijlocașul UTA-ei.

Mijlocaș ofensiv de bandă stânga, Bodo Kanda încă nu a găsit drumul spre gol în meciurile oficiale pentru UTA, cu toate că a avut destule oportunități în toate cele patru partide din acest an începute ca titular.









9 comentarii

  1. La Kanda ne uităm ca la un iluzionist ! Dar și iluzionistul face și el ce poate Scoate o eșarfă și doi porumbeii și se oprește Trebuie ,ca la fotbal sa lucreze mereu la alte. numere și trucuri. Noi l-am văzut în alte meciuri capabil de faze limpezi chiar. spectaculoase. E nevoie de ceva timp și bine ar fi sa încerce mai des șutul de la distanta. Tehnicitatea lui poate ajuta mult echipa . E păcat că el e pregătit fizic și nu poate colabora mai eficient cu ceilalți. Totul e sa fie sănătos să poată trece de etapa asta nefavorabilă. Bafta. !!!

    0
    0
  2. Poate ca fiecare jucator in parte e capabil, dar echipa in niciun caz. Scorul e cat se poate de graitor. Si jocul la fel.

    0
    0
  3. Eu am vazut in Kanda un transfer bun, dar va rog sa-mi spuna cineva totusi care e valoarea lui? Nu am vazut un meci de Liga1 de 10 ani, doar pe UTA urmaresc de fiecare data cand e televizat. Deci vine de la Calarasi, parca o tin minte ca era un adversar veritabil cand juca contra UTA-ei acolo, Calarasi e la retrogradare in prima liga, deci UTA transfera jucatori rezerve de la echipele cele mai slabe din Liga1?

    0
    0
  4. Bodo Kanda, nu te supara pe mine dar dureaza prea mult aceste relatii de joc pana le puneti la punct, oare voi nu va vorbiti pe teren in timpul antrnamentelor , este asa de greu sa va untelegeti intre voi sa va cunoasteti automatismele pe teren !? Dupa parerea ta ,nu iti faci probleme cu retrogradarea dar daca mai pierdeti doua trei meciuri pe Motorul , chiar ca intrati in hora retrogradarii si nu uita , vin meciuri foarte, foarte grele cu echipele care trag la promovare !!! Iti doresc succes pe mai departe tie si coechipierilor tai sperand ca nu ne ve-ti mai dezamagi !!!

    0
    0
  5. Dacă ați jucat pe bune cu orădenii și ați luat 3 boabe fără măcar să reușiți golul de onoare nici nu vreau să-mi inchipui ce faceți etapa viitoare….cireașa de pe colivă este că ne vor televiza, să ne vadă o țară intreagă.
    Am spus și așa este, nu mă prea interesează rezultatele până la sfârșitul campionatului, dar eu sunt doar un chibiț, nu imbrac tricoul UTA-ei…ințeleg, nu aveți condiții extraordinare de antrenament ( incă un mare minus conducerii), antrenorul este bolnav, lipsește omogenitatea, nu aveți un obiectiv clar….dar nici măcar o urmă de orgoliu să n-aveți in voi, fraților? vin oamenii să vă vadă, să vă incurajeze, și așa ii răsplătiți?
    Sincer, in locul antrenorilor nu v-aș mai spune nimic, v-aș lăsa de capul vostru să văd până unde vreți să ajungeți.
    Dacă credeți cumva că tot voi o să vă puteți bate la promovare, cu atitudinea asta, vă spun că puteți s-o uitați.

    0
    0
  6. „Resetu'” poa’ sa ” vie” in 26 Mai.Trimiteti-l pa falca in Europa.Mai apoi, daca stati stramb si judecati(votati cu cap) drept, poate se va misca ceva si la UTA. Pana atunci,DILETANTISM sau INTERESE PERSONALE.Sau, mai degraba, AMANDOUA.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  7. Sa dea Dumnezeu sa castigat la Clinceni Bodo Kanda, dar in momentul de fata ei sunt vioara intai , nu au jucatori cu nume sunt jucatori tineri adusi multi de la FCSB. ,un antrenor foarte bun care stie sa ii mobilizeze jucand un fotbal consistent si deaia sunt pe primele locuri la promovare !!! Deci Bodo Kanda, nu este nimic imposibil dar voi trebuie sa strangeti randurile si sa stergeti acesta usturatoare infrangere cu Luceafarul Oradea si sa demonstrati ca, sunte-ti o echipa buna cu si fara Ionut Popa !!!

    0
    0
  8. DENIS MAN convocat la lotul mare de catre selectionerul CONTRA !!! Deci daca el va intra pe teren fie si si un minut intr-un meci oficial, UTA. va avea de luat bani in urma contractului semnat de UTA. cu FCSB BECALI !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button