Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

Șimandul a câștigat faza județeană a Cupei Satelor Under 13: „Șase ani de când lucrez cu copiii, încercăm să ajungem în finala pe țară!” + FOTO





La Socodor, pe o vreme însorită, dar destul de rece, cele patru finaliste ale Cupei Satelor Under 13 la fotbal s-au duelat pentru șansa de a reprezenta județul nostru la turneul zonal organizat în premieră de Federația Română de Fotbal. S-a jucat în sistem campionat fiecare cu cu fiecare, după programul:

Așadar, chiar dacă a avut al treilea golaveraj al mini turneului, Șimandul câștigă la limită, managerii de turneu Andras Mako și Nelu Iovescu optând pentru următoarele premii speciale:

– cel mai bun portar: Florin Alin Ursu (Secusigiu)

– cel mai bun jucator: Raul Stanciu (Socodor)

„Le mulțumim gazdelor noastre din Socodor, care au organizat ireproșabil această competiție. Pe lângă condițiile foarte bune de joc, copiii au primit apă, sucuri, banane, iar la final toată lumea a avut asigurată și o porție de mâncare. Mai vreau să le mulțumesc și arbitrilor  Florin Vesa, Dinu Dobândă și Patrick Dehelean, supervizați de către Leontin Buda, pentru cum au dus la bun sfârșit această competiție”, a spus Andras Mako, vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal.

Așadar, în formula Darius Călăcean, Andrei Dimitar, Florin Năstase, Marius Munteanu, Raul Tomuța, Isac Neagu, Ilie Tolan, Dominic Cheta, Naomi Pocoian, Ioana Toth, Luigi Ujoc, Silviu Ujoc, Paul Andru, Ianis Tang, Mihai Toth și Dacian Panc au pus mâna pe primul trofeu pus la bătaie la Cupa Satelor Under 13.  județean la Under 13. „Am început prost competiția, am pierdut primul meci cu Socodor și ne gândeam că nu mai avem vreo șansă la locul 1. Am văzut apoi celelalte două echipe, bunicele și ele, deja vedeam Socodor și Secusigiu pe primele locuri. Dar, am avut o discuție cu copiii și i-am motivat. Ne-am ambiționat, am câștigat cele două partide rămase, am profitat de cele două egaluri făcute de Socodor și am terminat pe locul 1. Suntem bucuroși, mergem la faza zonală cu gândul că am putea să facem o performanță și dacă faza finală se va desfășura la Arad, chiar ne-am dori să fim și noi acolo. Mă ocup de acești copii încă din clasa pregătitoare, sunt profesorul lor de sport, avem deja 6 ani buni de când lucrăm împreună. Unul dintre ei, Dominic Creța, este legitimat la UTA iar una dintre fete, Naomi Pocoian, a fost jucătoare la CFR Timișoara U15. Felicit copiii pentru efort și ne pregătim de faza zonală”, a precizat profesorul Daniel Măcuș, antrenorul câștigătorilor.

Mini galerie foto de la Turneul final Cupa Satelor U13

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button