Cluburi polivalente

Sonia Ichim şi junioarele mici ale CSM-ului, medaliate în Europa





Secţia de gimnastică ritmică de la CSM Arad continuă să se remarce pe plan european. În primul rând, merită menţionată evoluţia excelentă a Soniei Ichim la ediţia a 5-a a turneului internaţional “Aphrodite Cup” 2019, de la Atena (Grecia). Gimnasta pregătită de Daniela Chiriac a cucerit medalia de bronz în finala de la panglică a senioarelor, cu un punctaj de 14.550 puncte. În ierarhia de la individual compus a senioarelor, Ichim s-a clasat a zecea (total de 58.850 puncte), din 34 de competitoare. La aceeaşi competiţie, ansamblul de junioare al României – antrenoare Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova (ambele CSM Arad), cu arădeanca Alenia Biringer în componenţă, a terminat pe locul 6 în finala cu cinci panglici şi pe locul 7 în finala cu 5 cercuri.

Junioarele mici, antrenoare Tatiana Novikova şi Alexandra Bock – arbitru, au obţinut şi ele rezultate foarte bune în weekend, la Pure Super Cup, concurs internaţional desfăşurat la Budapesta (Ungaria). În concursul junioarelor 2 A (2006-2007), Maria Moţ a cucerit aurul la individual compus şi coardă şi argintul la minge şi măciuci. Catrina Buniov a terminat prima la panglică, a treia la individual compus şi a patra la minge şi măciuci, iar Dalia Marin s-a clasat pe locul 4 la cerc, pe 6 la panglică şi pe 9 la individual compus şi minge.

La prejunioare A (2008), Karina Kuncz a cucerit aurul la măciuci şi a terminat pe 7 la individual compus şi coardă, iar Carina Crainic s-a clasat pe primul loc la panglică, pe 8 la minge şi pe 15 în clasamentul de la individual compus. La prejunioare A (2009), Cesaria Crişan a fost prima la panglică şi a terminat a opta la individual compus, coardă şi cerc.  În fine, la categoria copii 2010, Teodora Brădean Iovănaş a ocupat primul loc la panglică şi s-a clasat pe 7 la cerc.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button