Șoimii Lipova

Bălu: „Nu a fost revanșă, ci o simplă victorie…meritată” v.s. Sabău: „Vreau să joc pozitiv, indiferent dacă sunt pe locul 1 sau pe 6”





Liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a rămâne cu o singură victorie în retur, 4-3 acasă cu „lanterna” din Ocna Mureș. Astăzi, Șoimii Lipova a pierdut (1-2) în fața unei contracandidate directe la locul promovabil și lupta la vârf e mai deschisă ca niciodată. Cugir și Dumbrăvița sunt acum la -1, acolo unde poate veni și Reșița dacă bate mâine, la Hunedoara.

Ca și în precedentele partide, Dumbrăvița s-a dovedit o formație extrem de pragmatică. Fără a străluci în joc și chiar stând la cutie în prima repriză, formația timișană și-a atins scopul și împotriva liderului, care o bătea cu 7-2 în tur. „Nu a fost o revanșă, a fost doar o simplă victorie a băieților mei. O victorie minunată, o victorie muncită, care, cred eu, este și meritată, chiar dacă în prima repriză am dat senzația că am fost dominați. Dar, am fost dominați pentru că așa am dorit noi. Oricum, singura ocazie mare a reprizei a fost a noastră. La pauză, le-am cerut jucătorilor să evoluăm prudent, cu mingea jos, în profunzime, pe contre și iată-ne astăzi victorioși. Este numai și numai victoria băieților mei și pentru asta îi felicit. Noi ne vedem de munca noastră, ne pregătim săptămânal intens, luăm fiecare etapă în parte și vom vedea la final. Lipova este o echipă foarte bună, bine antrenată, cu jucători de calitate, nu întâmplător este pe primul loc. Este o echipă serioasă, care, din punctul meu de vedere, face cinste fotbalului”, a declarat Sorin Bălu, antrenorul „alb-verzi”.

Cel puțin până mâine, Dumbrăvița e pe locul 3, iar Lipova rămâne încă lider indiferent de celelalte rezultate ale rundei. Însă, „șoimii” și-au pierdut avansul important avut în pauza de iarnă în fața principalelor urmăritoare: Dumbrăvița (+5), Cugir (+6), Reșița (+8). „Eu sunt mulțumit de meciul pe care l-am făcut, cred că am controlat partida în permanență, am avut posesia, am fost echipa mai pozitivă. Într-adevăr, nu a venit rezultatul, dar pentru mine ca antrenor contează mai puțin dacă vine sau nu, important este cum jucăm. Nu știu dacă meritam mai mult, vom vedea la finalul campionatului. Am luat gol la o fază fixă, se poate întâmpla oricând. Foarte importantă e reacția pe care am avut-o după ce am luat gol, am încercat să jucăm la fel, nu ne-am speriat, am avut încredere”, a spus Flavius Sabău.

Antrenorul lipovanilor consideră exagerată decizia arbitrului de a-l elimina pe juniorul Dennis Rusu, după o oră de joc. „Sunt puțin dezamăgit de cartonașul roșu pe care l-am luat, acolo s-a rupt jocul. A fost mult mai greu în 10 oameni, dar cu toate astea am reușit să înscriem. Am înțeles că i-a dat cartonaș pentru intenția de a lovi adversarul. Dacă la un meci între locul 1 și locul 2 se dă roșu pentru intenția de a lovi adversarul și așa trebuie arbitrat nu e nici o problemă, mergem mai departe. Eu îmi doresc un singur lucru de la fotbal: să câștige echipa care joacă pozitiv, pentru că dacă vom juca doar negativ, părerea mea e că nu ne îndreptăm nicăieri cu fotbalul. Eu vreau să joc pozitiv, indiferent dacă sunt pe locul 1 sau pe locul 6”, a adăugat Sabău.

Runda viitoare, Lipova nu mai are voie să facă pași greșiți acasă, cu Galda, în timp ce Dumbrăvița pare a avea parte de o deplasare facilă, la Deva.

38 comentarii

  1. Radule eu cred ca antrenorul e de vină. Trebuie un șoc la echipa pana nu e prea târziu. Bineînțeles daca vrei sa promovezi

    0
    0
    1. Cand voi considera ca sfaturile tale vor fi benefice pentru echipa noastra am sa tin cont de ele . Pana atunci pastreaza-ti ideile pt meciurile altei echipe .

      0
      0
    2. Daca vrei sa fi sfatuitor …fi unul real nu virtual . Fi barbat vino si spune eu sunt ,,Nick”. Vreau sa ajut cu ce cred eu ca e de putinta . Poate vreun sfat al meu va fi bun . Dar dc scrii aici ascuns iar unicul tau sfat este sa schimb antrenorul …atunci da-mi voie sa fiu rezervat si sa cred ca nu ne vrei binele . Poate nu antrenorul e cel vinovat poate sunt eu cel vinovat ca nu pot oferii conditii mai bune de antrenament ca nu pot face rost de unele lucruri. Poate eu sunt vinovat Nu te intreb daca ai fost la vreun meci al echipei noastre ca sar putea sa fiu dezamagit sa aflu ca vrei sa ne dai sfaturi dar nu ne cunosti .

      0
      0
      1. @Radu- poti sa nu vezi nici un meci al echipei, dar sufleteste sa fii linga echipa, asa sint si eu, om nascut pe linga Lipova. Iti spun eu ceva, la voi , la Lipova s-au adunat citiva „elefanti”, pentru care a se pregati fizic este o corvoada, ( ii stiu eu de cind..jucau ..la UTA), e prea multa prietenie la echipa. Daca , spui sincer…”nu vrem sa promovam”..e in regula, aveti spectacolul de vineri garantat, chit ca Lipova nu e in stare ( ca Aradul) sa termine stadionul, sa jucati acasa. Dar , cu tot respectul, renunta la ideea ca pot avea pareri bune doar cei de linga echipa, doar „cei din sau de linga ” iarba” E o prostie. Sincer nu vad ca Lipova sa „aiba fata” de divizia B. Asa ca …sa spunem cinstit, lucrurilor pe nume. Nu sa o dam…cotita. Lipova nu mai joaca ca si in tur, frica de promovare …poate fi…cauza, sau poate..automultumirea….. fara suparare.

        0
        0
        1. Cosmine acum am citit un mare neadevar. Ce elefanti cunosti tu la noi in echipa . In iarna am adus 1 jucator senior si 8 copii de 2000-2002 . Avem un singur jucator de peste 30 ani dar care da siguranta echipei. Vineri in teren am avut portarul nascut in 1998 . Fundasul drept in 2000, cei centrali in 94 si 97 , fundasul stang in 93. Poiana are 30 ani . Cei centrali 26 amandoi iar pe stanga a fost un junior 2001. In atac 96 si 92 nascuti . Pe banca portarul in 98 , Stoin 2000 Marton 2001 Dardai 2001 Savin 99 Istrate 89 si Burla 96. Antrenorul 34 de ani . Nu au fost in lot Nagy 2001 Popa 2002 Dobrean 96 si Calvin plus Buta 2002 dat la Viitorul. Unde sunt batranii de care vb tu ? Daca tu imi spui vreo partida la care noi am vazut fizic imi scot palaria in fata ta . Poate nu stii in tur si in retur am dat foarte multe goluri dupa minutul 80 . Asta pt cunoscatori denota o pregatire fizica foarte buna . Si asta in meciuri cheie cu Sebis Cermei Cugir Alba Ghiroda Ocna Deva . Deci nu este adevarat ceea ce afirmi .

          0
          0
        2. Da poate nu mai jucam ca si in tur . Dar nu frica de promovare face sa fie altfel jocurile . Ci faptul ca toti joaca altceva toti se apara se inchid . Nu fugim de promovare. Stai sa vezi cum vor juca Cugirul Resita si Dumbravita acum cu presiunea reziltatelor deasupra capului ca sunt sus langa noi . Deja au gresit fiecare . Daca te uiti atent la toate echipele din Arad noi suntem singurii care am zis ok POATE REUSIM . HAI SA NE PREGATIM STRATEGIC pt campionatul viitor . Am adus 4 juniori de 2000 Gherasim Banyoi Creta si Obrad . 3 de 2001 Nagy Dardai Marton si il aveam pe Denis Rusu tot 2001 . Popa Abel si Buta erau 2002 . Il mai avem pe Stoin de 2000 care a si jucat inca de campionatul trecut la noi . Deci avem 10 copii 10 tineri . Mai spune-mi o echipa din liga 3 care nu este satelit si are 10 copii la echipa mare . Cat despre stadion nu este vina noastra . Stadionul este dat la CNI pt lucrari . Oricum va fi gata pana in vara . Am facut probele la nocturne si arata bn . Mai putin si revenim acasa .

          0
          0
  2. Trebue sa fi calm lucid nu te lua dupa toti profesori in fotbal…sint convins ca vei face ce este mai bine pentru SOIMII LIPOVA…..DOAMNE ajuta…..Radule mult calm…………ș

    0
    0
  3. Meciul de azi se poate caracteriza prin propozitia spusă (celor din tribună) de jucătorul care i-a provocat eliminarea lui Rusu: „Ce l-am făcut pe fraier !” (oamenii de la Lipova prezenți lîngă mine pot confirma). Așa și Lipova, au pierdut ca fraierii un meci pe care nu trebuiau sa-l piardă.
    Dumbrăvița n-a fost neapărat mai bună, dar a profitat de niște erori grosolane ale Lipovei:
    – apărare în zonă la cornerul din care s-a marcat primul gol. Toți cei 11 jucători de la Lipova erau în careu, dispuși pe 2 linii (cea mai avansată linie era la 7 m de propria poartă). Doar Șulea (cred) a stat undeva în zona punctului de la 11 m. În condițiile astea Telescu vine de departe, singur, nejenat, și înscrie cu o lovitură puternică de cap
    – Rusu reacționează imatur după un fault și ia roșu la 1-0
    – pe o contră a Dumbrăviței, în fapt un contraatac în superioritate numerică, un fundaș al Lipovei se abține de la a face un fault care era obligatoriu în situația dată (ar fi luat galben sigur, dar nu cred că era al doilea). Contraatacul acela trebuia tăiat obligatoriu cu fault la 40 de metri de poartă. Urmează o pătrundere ca-n brînză pe partea dreaptă de atac, centrare în fața porții și gol cu capul ca la antrenament.

    În rest, Lipova a avut posesie mai bună, a pasat destul de bine, dar fără a crea pericole serioase la poarta adversă. Însă, după cum a arătat prima repriză, cu Lipova la controlul ostilităților, n-ai fi zis niciodată ca gazdele vor învinge.
    Din păcate echipa Lipovei nu are portar. E un stres la fiecare minge în careul Lipovei. Nici fundașii centrali nu mi s-au părut senzaționali (azi a lipsit Calvin). Cei doi mijlocași centrali îmi par mult prea liniari. Nu au un fizic impunător, nu-i văd să aibă un travaliu deosebit, să muște din adversar și nici apariții în ofensivă nu prea au (șuturi la poartă, apariții în careul advers pt vreo lovitură de cap etc.). Cred că aceste aspecte relatate de mine se văd și în numărul mare de goluri încasate de Lipova în acest debut de retur (9 goluri în 4 etape).
    Nu mi-a plăcut astăzi modul în care au fost irosite 2 lovituri libere din marginea laterală a careului. Ambele din stînga (cite una pe repriza), ambele bătute pe jos, în primul om. Au mai fost cîteva șuturi de la distanță executate mizerabil, la mulți metri peste poartă. Și terenul denivelat a încurcat puțin jocul echipei, care pasează destul de bine pt acest nivel. Dar jocul de pase nu e suficient, trebuie creat pericol la poarta adversă, altfel nu dai gol.
    Nu mai scriu că oricum o să-mi sară lumea în cap pt. analiza mea, dar jocul echipei nu mai e atît de bun ca în tur . Spun că Dumbrăvița nu va promova niciodată, n-are echipă de așa ceva. Lupta se va da între Cugir și Reșița. Și Lipova dacă se trezește repede. N-aș schimba antrenorul, echipa a jucat foarte bine în tur (apărarea în zonă nu e de recomandat la nivelul acesta, pt ea îți trebuie fundași de mare calitate, e mai sigur cu varianta țărănească „om la om”).

    0
    0
    1. multumim mult pentru acest comentariu si pentru cel de la Cris de acum cateva saptamani, facut tot in acest mod … astfel de comentarii ne dorim de la cititorii nostri, asa putem da plusvaloare articolelor si ajutam la promovarea culturii fotbalistice in randul iubitorilor fotbalului, mai ales al celor tineri … multumim inca o data si va mai rog sa ne faceti astfel de radiografii profesioniste de la partidele unde mergeti … toata stima …

      0
      0
    2. in legatura cu portaru,sa ma scuze cei de la Lipova nu vreau sa propun pe nimeni, dar cred ca trebuia adus Zamfir ,de la UTA ,cred ca ce era o alegere mai buna buna.decit ce au in prezent.

      0
      0
      1. Domnule Vasile va informam ca am dorit sa-l aducem pe Zamfir inca din vara . A fost prima noastra optiune . Am vrut sa ne riscam sa jucam cu un copil de 2001 in poarta pt ca nu aveam ganduri de promovare . Obiectivul nostru era si este locurile 2-5.Daca reusim o clasare mai sus este extraordinar . Dar din pacate nu am gadit intelegere pentru un imprumut . Personal am vorbit atat cu conducerea clubului Uta cat si cu tatal jucatorului . In urma refuzului primit din partea clubului Ura ne-am orientat spre alti portari tineri . Filip, Marc (2000 transferat intre timp la Sreaua armatei) Jianu si din iarna Creta care este tot 2000. Si credem ca am facut alegeri bune . Fiecare club isi face politica lui . Uta a considerat ca pt ei este mai benefic sa joace in fazele superioare nationale la juniori si sa fie o varianta la echipa de seniori decat sa-l dea imprumut la noi sau alta echipa . Ma repet avem portari de calitate.

        0
        0
        1. Sper sincer că ultima dvs propozitie e doar o încercare de a-i susține moralul lui Filip (știind foarte bine că alt portar nu aveți). Portarul e unul din posturile cheie în orice echipă, mai ales într-una cu pretenții. Portarii buni sînt, în general, mai în vîrstă fiindcă postul de portar necesită niște deprinderi specifice. Dobîndirea acestora necesită timp, de accea sînt rare cazurile de portari foarte buni la o vîrstă fragedă (în fotbalul actual îmi vin în minte Courtois, Donnarumma și De Gea, care au fost portari mari de tineri). Tot așa, atacantul central e un post care necesită timp pt. a ajunge la un anumit nivel foarte bun. La fel, fundașii centrali (și chiar mijlocașii centrali). Toate aceste posturi formează coloana vertebrală a unei echipe și necesită o anumită știință a jocului care se dobîndește în timp. O echipă cu o pretenții, cu obiectiv are jucători experimenți în aceste poziții delicate din axul central. La final, vă reamintesc doar că ați luat 10 goluri în cele 4 etape din retur și că, în total, ați primit 25 de goluri în 19 etape (mai multe ca, de exemplu, Avrigul sau Alba Iulia). Uitați-vă la numărul golurilor încasate de echipele fruntașe din celelalte serii ale ligii a treia și concluzia o veți trage singur. Vă doresc mult succes în continuare și sper sincer să promovați (dacă chiar vă doriți acest lucru) !

          0
          0
          1. Curios ca in tur nimeni nu ne tinea evidenta . Ca am marcat aproape 3 goluri pe meci si am primit 1 gol pe meci . Nimeni nu a vazut ca Filip la 1-0 cu Lugojul cand arbitrul a dat eronat 11m a aparat sau ca in min 93 cu Cugir a avut o interventie salvatoare . Oameni buni mai sunt si alte echipe in Arad . Asa tare incurcam ? Asa tare oftica acest loc ocupat de noi ? Il cedam domnilor altei echipe . Acum sunteti rau intentionat cu comparatia dv cu Alba si Avrig. . Pai locul 2 Cugirul are 25 primite iar locul 3 si 4 cate 30 primite. Cermeiul care a fost pe locul 2 a promit tot 10 goluri . In viata echipelor sunt urcusuri si coborasuri . Deci cu ce suntem mai jos noi ? A da suntem mai jos decat Alba si Avrig . Dar uitati un amanunt noi avem goluri marcate cat cele doua echipe impreuna . Asta nu se vede . Normal ca nu . Cum sa spunem si lucrurile pozitive ? Nuuuu la laude ne dor tastele . Si inca ceva ca tot va semnati cu un nume mare in istoria fotbalului . Daca voiam experienta si nu niste copii de viitor am fi aparat cu Bujor in poarta . El are si varsta si experienta . Dar noi incercam sa jucam cu tineri pe cat este posibil chiar dc mai fac si boacane . Nu credeam poate mai nimeni ca putem termina pe primul loc . In iarna asta mi-a fost ofertat Miron care a fost la Uta . Am zis pas mergem pe junior in poarta . Jucam si cu Zamfir pt ca aata e strategia sa avem mai multi tineri. Dupa campionatul asta cand in liga 2 se cauta juniori de 2000 pt anul competitional viitor nu stiu cate echipe au de vanzare tineri .

            0
            0
          2. Cea mai bună echipă ce a trecut pe la Dumbrăvița, din ce-a constatat Sporttim pe parcursul sezonului. Asta scrie la comentariul meciului nostru . Lucrurile astea ma incanta . Inseamna ca facem aproape bine ceea ce facem . Nu fentam fotbalul . La un nivel mai mic dar facem lucrurile corect . Mi-as dori ca si altii sa faca la fel .

            0
            0
          3. Domnule președinte, eu sînt un suporter al echipei Juventus Torino. Urmăresc la TV absolut toate meciurile acestei echipe, iar uneori o urmăresc chiar și pe viu (atunci cînd timpul și bugetul îmi permit) fie la Torino, fie în diverse deplasări (în cazul în care reușesc să-mi procur bilet). Președinte la Juventus este Andrea Agnelli, fiul lui Umberto Agnelli (fost președinte al clubului) și nepot de frate al marelui și regretatului Gianni Agnelli (important om de afaceri italian, fostul patron al Fiat). Andrea Agnelli e și președinte al ECA (Asociația Cluburilor Europene) și, din această poziție, e membru în Comitetul Executiv al UEFA. L-am urmărit de-a lungul timpului în foarte multe interviuri sau conferințe de presă. Omul vorbește o engleză impecabilă (a studiat și a lucrat în Anglia), e inteligent, înțelege foarte bine fotbalul, are o capacitate excelentă de analiză și e capabil să-și expună ideile într-un discurs clar și coerent. N-am pretenții ca dumneavoastră să fiți vreun Agnelli. Dumneavoastră sînteți președinte la Șoimii Lipova, o formație din liga a treia românească. Dar, chiar și așa, mă aștept să puteți identifica și aprecia o analiză lucidă, obiectivă, scrisă fără patimă și fără greșeli de ortografie de către un om care a văzut enorm de mult fotbal la viața lui. De pildă, domnul Lucian Grec deja a făcut-o (îi mulțumesc pt. cuvintele frumoase). Sper că ați realizat cît de tare m-a decepționat postarea dvs ….

            0
            0
          4. Si Radu a apreciat prima caracterizare insa apoi ai venit doar cu critici si lucruri negative si asta e mai greu de digerat de un presedinte care a facut din NIMIC o echipa serioasa si respectata in doar cativa ani. Mai mult decat atat, un presedinte trebuie sa isi apere familia fotbalistica si sa fie solidar si la bine dar si la greu cu jucatorii, el trebuie sa fie primul care ii felicita sau primul care ii dojeneste dar este totodata si scut si paratrasnet pentru a asigura linistea la echipa. Are si el dreptate, tot turul a condus detasat seria si mai NIMENI nu i-a laudat sau incurajat, exceptie fiind desigur cativa oameni din Lipova. Acum cand trendul rezultateleor nu mai este asa abrupt pozitiv ci mai degraba sinusoidal, apar doar oameni care sa-i critice, sa ceara sa curga sange, sa cada capete, chiar daca echipa este inca pe locul 1. E bine sa spunem pe nume lucrurilor care le vedem negative dar hai sa mai si incurajam si sa vedem si ce este pozitiv. Eu am facut deplasarea cu echipa la Dumbravita si pot spune ca am vazut un fotbal bun practicat de lipovani contra unei asezari pe doua linii a gazdelor care nici macar nu si-au propus sa joace pentru ca nu au jucatori care sa poata sa faca asta, au mizat doar pe contre si faze fixe, lucru recunoscut de un membru al staffului lor. Va reamintesc de tur, cand au vrut sa joace si au luat 7 goluri la Pancota. La pauza, in drum spre vestiare, unii de la gazde rasuflau greu si spuneau ca i-au sufocat lipovanii. Cu toate ca au pierdut cum au pierdut si a fost si o eliminare, vreau sa va spun ca nimeni nu a sarit la gatul lui Rusu iar presedintele chiar a spus ca nu poate fi suparat pentru meci, cum a fost in etapa precedenta de exemplu, il deranjeaza scorul dar nu si evolutia echipei, iar antrenorul le-a spus baietilor ca mai au 11 etape in care pot sa arate ca vin rezultatele daca joaca fotbal pozitiv, de constructie si posesie, fara de care nu ai ce sa cauti in Liga a doua, eventual doar asa meteoric, un tur sau maxim un campionat si sa-l inchei rusinos. E pacat sa judecam o echipa doar dupa scor, e pacat ca unii nici nu merg la meciuri si fac unele caracterizari jenante la adresa unui antrenor sau jucator, fara sa-i vada jucand sau sa stie cata munca este in spatele acestor meciuri. Eu cred ca trebuie sa ne bucuram ca pe langa deziluzia UTA avem 4 echipe de liga 3 in judet care muncesc si au uimit cu rezultatele lor, mai avem in liga 4 Pecica si Santana, ambele putand juca oricand in esalonul 3. Revenind la Lipova, totusi sunt pe primul loc dupa 19 etape, sunt inca la mana lor cum se zice, merita incurajati si sustinuti, joaca de 2 ani toate meciurile in deplasare si se antreneaza pe diverse terenuri din jurul Aradului, asta nu merita amintit? La fel merita sa apreciem ce minuni face Stili la Cris, cu o mana de oameni lupta eroic pentru fiecare punct. La Cermei, antrenorul Anca are rezultate deosebite, munceste cu copiii Aradului trecuti pe la UTA, unii care poate meritau mai multe sanse de la echipa fanion, dar asta este alta discutie. La Sebis, Todea a preluat echipa intr-un moment delicat din multe puncte de vedere si munceste serios dar inca nu poate sparge ghinionul golurilor luate pe final. Pecica si Santana au doi fosti mari fotbalisti utisti, acum antrenori dedicati, Stupar si Cuedan, si uitati-va ce fotbal joaca, au echipe muncite bine tactic si fizic. Concluzia mea este ca avem fotbal in Arad, doar sa vrem sa-l vedem si sa vrem sa-l apreciem. Munca acestor oameni merita mai mult decat o critica dupa o infrangere, poate nemeritata. Sa ne vedem pe stadioane!

            0
            0
          5. Domnule Lucian Grec, ulterior primei mele postări (pe care ați lăudat-o) a mai urmat (o singură) postare de-a mea, generată de afirmația președintelui Lipovei care susținea că „avem portari de calitate”. În a doua postare m-am referit punctual la acest aspect și am prezentat cîteva date statistice (obiective) pentru a-mi susține punctul de vedere. A spune că „ai venit doar cu critici si lucruri negative” mi se pare total deplasat. Vă readuc, totodată, aminte o vorbă veche din fotbal: „atacul îți cîștigă meciurile, dar apărarea îți cîștigă campionatul”. Iar Lipova a luat cam multe goluri pentru o formație care atacă promovarea (comparativ cu echipele fruntașe din celelalte serii). Altfel, după atîția ani în care urmăresc fotbalul am ajuns la concluzia că președintele clubului e cel mai important om la un club de fotbal (de-aia i-am făcut acel modest „laudatio” lui Agnelli, care a reușit să o readucă pe Juventus în clubul select al marilor echipe ale Europei). Un președinte de club trebuie să fie un om inteligent, lucid, care să priceapă fotbal și să aibă capacitatea unei analize critice asupra tuturor aspectelor care apar în viața unui club de fotbal. Referitor la cazul în speță, cel al Lipovei, cred că domnul președinte de acolo ar trebui să aprecieze postările mele. Scuzați-mi lipsa de modestie, dar cred că nu e greu de observat că atît ca formă, dar mai ales ca conținut, postările mele sunt la un alt nivel față de ceea ce citim în mod curent pe sportarad. Cred, de exemplu, că prima mea postare merită mai mult decît propoziția spusă mai jos de președintele Lipovei: „Am apreciat (că) era o parere cat de cat conforma cu realitatea” … Mă opresc aici cu postările, chiar nu-mi doresc polemici inutile. Le doresc mult succes celor de la Lipova și chiar sper să promoveze. Așa cum m-am dus să-i văd la Pîncota sau prin diverse deplasări, tot așa mă voi duce să-i văd și la Lipova, atunci cînd va fi gata stadionul. Despre propoziția dvs „avem fotbal in Arad” nu vreau să comentez prea multe fiindcă ar necesita o discuție lungă și dureroasă. Spun doar atît: în ultimii 40 de ani (cîți se împlinesc anul acesta de la prima retrogradare a celor de la UTA), Aradul a avut echipă în prima ligă în doar 6 sezoane (cea mai bună performanță fiind un modest loc 11). Vă salut și vă doresc mult succes în continuare !

            0
            0
          6. Avem fotbal la Arad – în opinia mea, indiferent de eșalon, dacă sunt echipe la care se muncește, sunt antrenori dedicați și pregătiți care își pun amprenta pe jocul echipelor pe care le antrenează, înseamnă că noi, iubitorii sportului rege, avem ce vedea mergând pe stadioane. Sigur că ne-am dori să vedem UTA în Liga întâi, apoi vreo două echipe îm eșalonul secund și 4-5 în cel terț. Poate că se va întâmpla acest lucru, peste câțiva ani, dar între timp, avem totuși fotbal care poate să ne bucure ochiul. Să ne bucurăm împreună de succesul echipelor arădene, care își joacă cinstit șansele, nu ca o echipă de tradiție, nu dau încă numele, care se pare că s-a umplut de rușine în acest weekend și a pătat onoarea înaintașilor care au scris istorie!

            0
            0
  4. Oameni buni, asta inseamna sa fi prost. Sa ai avans, sa te vezi cu sacii in caruta si sa pierzi campionatul. Ma baieti, va treziti sau va credeti vedete.

    0
    0
    1. Nu asta inseamna sa joci pe bune . Fara sa cumperi meciuri fara sa dai bani pentru contre sau prime la unii sau altii sa bata contra candidatele. Si in conditiile astea totul este o performanta . Nu doar pentru ei ci si pentru restul echipelor aradene.

      0
      0
    2. Stai puțin, poate nu vor sa între în b, fiindcă sunt conștienți ca nu au bani pt liga a doua.. Uite afumatiul, care au terminat pe 4sau cinci anul trecut în b, și care pe uta au bătut UTA și-n cupă și-n campionat, s-au retras în liga a treia, fiindcă atât le permite plapuma! Lipova nu vrea sa promoveze, le e bine în c, unde nici acolo nu e ușor de ținut o echipa, de un orășel cu 9000 de locuitori.

      0
      0
    1. Recunosc că, în timpul meciului, mi-a scăpat faza. Am văzut faultul celor de la Dumbrăvița și mi-am întors privirea în momentul ăla. Am văzut cartonașul roșu și i-am întrebat pe cei de lîngă mine dacă Rusu a reacționat. Nici celor de lîngă mine nu le-a fost prea clar ce-a făcut Rusu (am stat la centrul terenului, la gard, deci foarte aproape de fază). Uitîndu-mă acum pe acel videoclip observ că Rusu vrea să lovească cu mîna stîngă (într-un moment de irascibilitate, cazuat de comportamentul adversarilor). O reacție necontrolată, imatură și de neacceptat. Roșu indubitabil, probabil va sta cîteva etape. Repet, jucătorul cu nr 10 de la gazde (care are nevoie de „îngrijiri” și iese la marginea terenului în urma acestei faze), le spune celor din tribună „ce l-am făcut pe fraier !”. Aflîndu-mă foarte aproape de jucător, care primise îngrijiri chiar lîngă gard, am auzit fraza (la fel cum au auzit-o și lipovanii de lîngă mine). Cu gesturi de-astea stupide se poate promovarea. Nu zic că Lipova egala și pleca cu punct, dar scorul era 1-0 și s-ar fi jucat 11 contra 11. În plus, Rusu va sta cîteva etape, el fiind unul dintre jucătorii U20 (are 17 ani), care trebuie folosiți obligatoriu (ceea ce-l face mai problematic de înlocuit)

      0
      0
      1. Ar fi greu sa mai scriu ceva dupa cele scrise de catre Lucian. Sunt in asentimentul lui Am apreciat analiza facuta si la meciul nostru cat si la meciul Crisului cu Resita . A fost altceva fata de ceea ce citeam pe aici pe site . Daca observati atent nici macar nu am comentat nimic la adresa celor scrise de dvs. Am apreciat era o parere cat de cat conforma cu realitatea . Ma bucur ca sunteti suporter a lui Juve, si eu sunt suporter al aceleasi echipe . Nu stiu cu ce am dezamagit prin ceea ce am scris . Imi pare rau dar asta sunt . In momentul cand cineva loveste in familia mea eu sunt cel care reactioneaza . De-a lungul timpului au fost si momente cand mi-am cerut scuze suporterilor nostri pentru evolutiile slabute, mediocre. Dar acest lucru nu-l pot face dupa meciul asta . Nu-mi pot cere scuze decat pentru rezultat . As vrea sa va spun ca avem cativa sustinatori care pur si simplu ma enerveaza la infrangeri . Fiind si amici ma suna si imi spun ,,sa nu certi copii pt rezultat ca am vazut fotbal frumos”. Si tot ei imi spun ,,decat sa vedem ca bateti fasolea si nu stiti sa faceti 3 pase mai bine asa si vedem ceva frumos”. Voi incerca sa ma ridic si eu la nivelul lui Agnelli respectand proportiile. Va doresc sanatate si analize cat mai ,,adevarate”

        0
        0
  5. Cel care a mimat ca a fost lovit a fost cel care la lovit primul de a cazut jucatorul lipovan jos . Cel de la Dumbravita care venea in fata lui l-a calcat pe mana lucru nesanctionat de arbitru iar cel care a facut primul fault a venit si la bruscat l-au inghesuindul intre ei pe Denis Rusu. Copilul a avut un gest refrex din sperietura nu pentru ca este un jucator dur . La fizicul lui chiar nu isi permite sa fie un gigi duru . Are 17 ani si cine a vazut meciul a vazut ca in prima repriza a fost tavalit de cel putin 6 ori pt al intimida de catre cei de la Dumbravita . Inclusiv a fost calcat pe glezna din spate intentionat lucru care putea produce o nenorocire .

    0
    0
    1. Mai bine taceai Radule sa te pui tu președinte de club sa explici de de a luat rosu nu e bine .altele ar trebui să fie treburile tale

      0
      0
      1. Cand e vorba de echipa la care sunt presedinte cred ca pot face orice . Pentru ca fac orice . Nu mi-e rusine de munca. Car apa tai banane rup ciocolata adun mingile pentru ca suntem o familie si ne ajutam. Dar cei ca tn nu au de unde sa inteleaga asta . Si-a pus mainele in cap destepte nu pt ca isi aranja parul. A constientizat ce a facut . Era o reactie normala ceva de genul vai de capul meu ce am facut . Nu crezi ca ar fi mai bine sa scrii doar la meciurile Utei ,? Asa imi place cum pe toti va tufe grija de Lipova . Te roade invidia sau dc te intereseaza clubul asta ? Ca stim ca nu esti suporterul nostru . Cum ti-am mai scris si mai sus dc esti barbat vino spune eu sunt vreau sa ajut . Dc nu …..pa

        0
        0
        1. Uta nu e echipa mea am tinut cu echipa care am crezut ca vrea sa faca performanta in jud arad dar m-am înșelat. Cat de cunoscut ne vom cunoaște cu siguranta dar nu mai devreme de la vara am sa vin sa ma prezint

          0
          0
          1. Oare cine a scris aceste minunate comentarii, in care se vede ca esti un fin cunoscator al fenomenului si nu tii cu UTA, cum spui tu …
            Mai bine rămâneai la Birmingam sa joci fotbal aici la Uta doar iti strici stilul David
            Noi suntem echipa de locul 10 liga A doua Romania si avem jucători sa vindem in Germania si Rusia sa fim seriosi
            Mda noi numai campioni creștem si in ultimi 20 de ani am vândut 3 jucători care au si confirmat
            Giro se vede cat de bătrân si senil ești Uta la care faci referire Uta lui Giovanni a fost dezafiliata de mult Uta care e susținută de Atletico e Uta bătrână doamna alta marie cu alta palarie
            David Popa va merge la.vara la Birmingham nu va faceți planuri ca va rămâne la Uta
            Haide Pecica
            – scris la un live de liga a treia
            Eu spuneam ca vorbesti prosti cand spui ca la varsta de 18 ani conteaza ca adversari sunt mai mari cu un an .Iti spun sigur ca nu conteaza
            Bravo băieți sunteti 4 echipe din județul arad care in loc sa va ajutati sa promoveze una voi va încurcat voi intre voi si cand dati de o echipă din afara județului sunteti praf morti bravo baieti

            cam astea sunt mai reprezentative … se vede ca tii cu Lipova si esti cunoscator de fotbal 🙂

            0
            0
          2. Sa ma anu ti din timp sa ma imbrac adecvat si sa comand sare si paine sa te primesc ca o gazda adevarata .

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button