Gloria LT Cermei

Iuga a spart gheața pentru Cermei chiar împotriva fostei sale formații: „Mi-am recăpătat încrederea și plăcerea de a juca”





Absențele lui Sabău și Vezan l-au determinat pe Radu Anca să amestece puțin „cărțile” în derby-ul cu Național Sebiș. Tehnicianul Cermeiului a optat pentru un sistem cu trei fundași centrali și o linie de cinci mijlocași, din care a făcut parte și Angelo Iuga.

Fotbalistul sosit de la UTA în această iarnă a răsplătit încrederea prin golul de 1-0, după un șut plasat de la 15 metri. „Am înscris primul meu gol după mult timp, mi-am recăpătat plăcerea de a juca și de a marca. Am avut o ocazie bună care, parcă, a anunțat golul pe care l-am dat, gol care a schimbat fața jocului și a obligat adversarul să iasă la joc. Profit de minutele pe care le primesc, vreau să joc din ce în ce mai bine și să-mi ajut echipa. Nu a fost ușor astăzi, adversarul s-a apărat bine și i-am desfăcut destul de greu. Finalul de meci a fost al nostru,  am dominat fizic și tactic și victoria a fost meritată”, consideră fotbalistul de 21 de ani, care poate evolua oriunde la mijlocul terenului.

Înainte de a reveni în fotbalul arădean, Angelo Iuga a fost mijlocașul celor de la CSU Craiova timp de trei sezoane, însă nu a apucat să debuteze la prima echipă. În stagiunea 2016-2017 a fost împrumutat chiar la Sebiș, echipă împotriva căreia a înscris primul său gol în actuala stagiune de Liga 3-a. „Cunosc foarte bine seria, am jucat și la Sebiș și la echipa de Liga a 3-a Craiovei, anul trecut fiind tot în serie cu arădenele. Sebișul văd că nu mai este atât puternică, îmi reamintesc acum că am venit acum doi ani cu Sebișul la Cermei și am câștigat, eu marcând de două ori pentru Național atunci”, a adăugat mijlocașul de „buzunar” al lui Anca.

Angelo Iuga are marele regret că nu s-a impus, cel puțin deocamdată, la echipa emblemă a Aradului. „La Craiova am jucat aproape meci de meci, dar s-a produs o întinerire masivă a lotului și a trebuit să mă reorientez. M-am bucurat că am reușit să mă întorc la UTA, dar nu am primit prea multe șanse și am ales în iarnă Cermeiul. Aici am găsit o familie extraordinară, ce m-a primit foarte bine. Sunt condiții bune de pregătire și se muncește serios. Sunt și student la Arad la Facultatea de Sport și îmi convine să fiu acasă. Important este să fiu sănătos și să-mi ajut echipa indiferent de postul pe care sunt folosit”, a încheiat fotbalistul crescut de Păcurar și Tisza la Atletico.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button