UTA Arad

Utiștii au făcut scor de tenis cu Glogovățul în săptămâna ce se încheie cu vizita liderului Ligii a 2-a





Fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au încheiat zilele cu două antrenamente printr-un joc școală de 60 de minute cu CS Glogovăț. Pe „Motorul”, divizionara a patra nu avut nicio șansă în fața trupei „roș-albe”, ce a aliniat două formule distincte, câte una pe repriză. Titularii au dus scorul la 4-0, după reușitele semnate Rus, Kanda, Miculescu și Melinte, iar „linia verde” a mai înscris de două ori în poarta echipei lui Călin Dehelean, prin Matei și Oroian. Tot puștii au mai lovit de trei ori bara, așa că partida s-a încheiat cu scorul de 6-0.

Ieri, conducerea clubului fanion al orașului a lansat public un mesaj pentru jucători, care sunt obligați să câștige duminică, cu Snagovul, pentru a continua cu Ionuț Popa ca „principal”, chiar dacă „Mister” probabil nu va putea avea o prezență constantă la antrenamente din motive de sănătate. „Noi jucăm pentru UTA, iar UTA înseamnă suporteri, conducători, antrenori și noi, jucătorii. Bineînțeles, că vom face tot posibilul să-i batem pe cei de la Snagov, așa cum ne-am dorit și ne dorim să fim mai buni decât orice adversar din campionat”, a fost mesajul lui Oualid El Hasni, vice-căpitanul „Bătrânei Doamne”.

Formații:

UTA (prima repriză): Bodea – Ivan, El Hasni, Iuga, Copaci – Melinte, Neagu – Ciucur, Miculescu, Kanda – Rus

UTA (repriza a doua): Orlic – Costin, Hrezdac, Crăciun, A. Gavrilă – Vulturar, Isac – Oroian, Matei, Merian – D. Popa

Glogovăț: Ciornei (Vîrtaci) – Neag (Stavila), Pantea, Mariș, Avram (Burcă) – Kocsis, Negrea – Coșa (S. Popa), Ardelean, A. Gornic – Diarra.

13 comentarii

  1. Fotografia din articol este elocventa….Il recunoasteti pe jucatorul de culoare?I-a cam impleticit astazi,fara sa se forteze neaparat …Pai daca pune probleme apararii UTA-ei,la varsta lui,inseamna ca este bai mare….Acum 7-8 ani,ridica tribunele si suporterii in picioare….Cine l-a adus la UTA?Da,da,Giovanni.De unde?De la primavera Inter Milano…..Ce mica este lumea fotbalului…..
    Cum se numeste?Va las pe voi,suporterii sa-l ghiciti…..Quizz!

    0
    0
    1. Dacă era asa bun cum zici tu juca și el la liga întâi nu la giarmata.. Dacă și ala e fotbalist…. Dar probabil îl lingi ca fiuto joaca la grupa lui

      0
      0
  2. Mai grav e că nu. mai poți lua un om de la echipele județului mergind pina la Lipova. Ce pleacă de la UTA e bun plecat Mai nou și Burla a devenit rezerva .Da nu de lux ,ci de sărăcie fotbalistică . Toată speranța e in copiii ca VULTURAR ,dar e de așteptat Norocul aducerii de jucători utili ,nu mai vorbim de valori ,atîrna de un fir de ață. !! Din generația asta a lui VULTURAR ,un nume de președinte ,SARCOZY !! Îl așteptăm și pe el că numai de lipsa de răbdare nu putem fi acuzați. !! Dacă e chiar francez ii zicem ALE !!!

    0
    0
  3. Din pacate Ligriv, da se face un caz de un meci cu Snagovul ,un meci foarte greu pe care UTA. trebuie sa-l castige ,o echipa care este pe metereze in momentul de fata !!!

    0
    0
  4. Ligriv, eu stau in micro 11 , sper sa ne intalnim la stadion sa stam de vorba despre fotbal ,mi-ar face multa placere !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button