31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Utiștii au făcut scor de tenis cu Glogovățul în săptămâna ce se încheie cu vizita liderului Ligii a 2-a

Fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au încheiat zilele cu două antrenamente printr-un joc școală de 60 de minute cu CS Glogovăț. Pe „Motorul”, divizionara a patra nu avut nicio șansă în fața trupei „roș-albe”, ce a aliniat două formule distincte, câte una pe repriză. Titularii au dus scorul la 4-0, după reușitele semnate Rus, Kanda, Miculescu și Melinte, iar „linia verde” a mai înscris de două ori în poarta echipei lui Călin Dehelean, prin Matei și Oroian. Tot puștii au mai lovit de trei ori bara, așa că partida s-a încheiat cu scorul de 6-0.

Ieri, conducerea clubului fanion al orașului a lansat public un mesaj pentru jucători, care sunt obligați să câștige duminică, cu Snagovul, pentru a continua cu Ionuț Popa ca „principal”, chiar dacă „Mister” probabil nu va putea avea o prezență constantă la antrenamente din motive de sănătate. „Noi jucăm pentru UTA, iar UTA înseamnă suporteri, conducători, antrenori și noi, jucătorii. Bineînțeles, că vom face tot posibilul să-i batem pe cei de la Snagov, așa cum ne-am dorit și ne dorim să fim mai buni decât orice adversar din campionat”, a fost mesajul lui Oualid El Hasni, vice-căpitanul „Bătrânei Doamne”.

Formații:

UTA (prima repriză): Bodea – Ivan, El Hasni, Iuga, Copaci – Melinte, Neagu – Ciucur, Miculescu, Kanda – Rus

UTA (repriza a doua): Orlic – Costin, Hrezdac, Crăciun, A. Gavrilă – Vulturar, Isac – Oroian, Matei, Merian – D. Popa

Glogovăț: Ciornei (Vîrtaci) – Neag (Stavila), Pantea, Mariș, Avram (Burcă) – Kocsis, Negrea – Coșa (S. Popa), Ardelean, A. Gornic – Diarra.

3
0
%d blogeri au apreciat: