Fotbal feminin

Cu sărbătorita Cociuba în mare vervă, Piroș Security a făcut scor și cu fotbalistele de la Olimpic Star

După 22-0 cu Ineul, AC Piroș Security și-a făcut doar pe jumătate norma de goluri marcate la Sâncraiu (județul Cluj), contra fetelor de la Olimpic Star. După 7-0 la pauză, „leoaicele” au mai slăbit puțin ritmul și au scos un egal în partea secundă. Scor final: 10-3, Alice Cociuba și Denisa Sârbovan trecându-și în cont câte patru goluri, iar Melisa Olariu – „dubla”.

Campionatul ligii secunde se oprește pentru trei săptămâni, însă peste două arădencele au de diputat restanța din deplasare, cu Lugas Oradea. Apoi, pe 20 aprilie e derby de promovare pe „Șega” cu Luceafărul Filiași. „Este evident că avem o altă forță față de turul campionatului, sperăm să mergem din victorie în victorie, iar din vară să jucăm în prima ligă. Azi, la Cluj, s-a pus doar problema diferenței de scor, golurile le-am luat pe fond de relaxare. Îi dedicăm victoriei sărbătoritei zilei, Alice Cociuba, care împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani. De altfel, fetele i-au și făcut un tricou special pentru a-i ura <<La Mulți Ani!>>”, spune Gigi Cameniță, antrenorul lui AC Piroș Security.

Bărbosu – Dobrea (Herbei), Vuicin, Marcea, Vanu – Olariu (Dubăț), Liheț, Chiș, A. Cociuba – A. Bălaș, Sârbovan a fost echipa aliniată azi de Piroș Security. Mâine, de la ora 11, Ineul le găzduiește pe orădencele de la Lugas în cadrul rundei cu numărul 10.

Facebook Comments

5
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close