UTA Academie

Liga Elitelor Under 15: UTA câștigă la limită în zece oameni, Atletico pierde pe final pe ternul liderului





Fiindcă Viitorul Arad a avut parte de rundă liberă, doar două echipe arădene au intrat în scenă în cadrul rundei a 8-a a Ligii Elitelor la fotbal.

„Roș-albii” au jucat în zece oameni aproape tot meciul

UTA Under 15 a trecut cu 3-2 de Cetate Deva la capătul unui meci pe care arădenii l-au jucat aproape în totalitate în zece oameni.

„Centralul” din Oradea l-a eliminat pe Urdaș încă din minutul 12. Chiar și așa, „roș-albii” au reușit să conducă la pauză cu 2-0, prin golurile lui Mihai. În repriza secundă, oaspeții au reușit egalarea în urma unor faze fixe, dar, cu 4 minute înainte de final, Babiciu a făcut 3-2 și UTA U15 a luat toate punctele.

Punctele luate in extremis le permite utiștilor să rămână la mâna lor înainte de marele derby, de wekendul următor, de la Timișoara, cu ASU Poli. „Un meci care părea simplu sau așa trebuia să fie din prisma liniei de clasament și având în vedere că în tur am bătut la ei cu 6-0 s-a transformat într-un thriller. Totul a fost alimentat de prestația centralului care ne-a eliminat un jucător în minutul 12, așa arbitraj nu am văzut de când sunt… Am jucat aproape tot meciul cu om în minus. Am ratat mult, iar după 2-0 ne-am relaxat și ei ne-au dat două goluri din lovituri libere. Ne-am complicat singuri și ne-am trezit că era 2-2. Am reușit să înscriem la ultima fază și până la urmă rezultatul este unul bun” a declarat Dinu Donca, antrenorul puștilor arădeni pentru uta-arad.ro.

UTA Under 15: Brândă – Tod, Vale, Urdaș, Popescu, Serengău, Sarkozi Hunor, Ristin, Babiciu, Mihai, Ursu, pe parcurs mai intrând pe teren: Tirian, Buzdău, Boiț, Ciubăncan, Mare și Borhan.

Ocaziile s-au răzbunat în cazul „galben-negrilor”

Pe „Iuliu Bodola” din Oradea, Atletico 2005 a fost aproape să producă surpriza. Arădenii au condus la pauză liderul seriei a 13-a, CAO Oradea, cu 1-0, prin reușita lui Pavel, dar aveau să piardă în ultimele 10 minute: 1-2. „Per ansamblu, să zicem că victoria gazdelor a fost meritată, dar dacă fructificăm una dintre ocaziile avute la 1-0 pentru noi, altul e deznodământul partidei. Din păcate, încă suntem prea cruzi, dar perspectivele sunt pozitive”, ne-a mărturisit Bogdan Oneț, antrenorul lui Atletico.

Malița – Rucăreanu, Bocșe, Iurasciuc Manoilă, Pop, Pașcalău, Luca, Nagy, Covaci, Pavel a fost „11”- le arădenilor, pe parcurs mai intrând: Popescu, Mitu, Cohuț, Anișorac.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button