UTA Arad

Trică: „Puncte pierdute după un joc slăbuț, dar obiectivul rămâne locul 1. Poate, la anul va fi rândul UTA-ei să promoveze”





Sportul Snagov a pierdut primul meci din 2019 la Arad, unde a fost dominată de la un capăt la altul al meciului. UTA s-a impus meritat cu 3-1, după golurile marcate de Copaci, Rus și Șeroni, respectiv Huiban.

Eugen Trică a preluat echipa ilfoveană în această iarnă, după plecarea lui Laszlo Balint, iar după patru victorii în primele patru meciuri, fostul lider a luat doar un punct din meciurile cu ACS Poli (acasă) și UTA (în deplasare). „Din păcate, azi am pierdut trei puncte după un joc slăbuț. Felicit echipa UTA pentru victorie, pentru atitudine, au avut o viteză în plus față de noi. Am început foarte bine jocul, nu am înțeles de ce ne-am retras după marcarea golului, pentru că am dat voie adversarului să vină peste noi cu mingi lungi și a reușit să marcheze. Am venit să câștigăm acest meci, dar nu e nici un fel de problemă, campionatul este lung, iar obiectivul rămâne același, să terminăm campionatul pe prima poziție. Am avut puțin ghinion la barele lui Ioniță, dacă marcam sunt convins că puteam să luăm măcar un punct. Arbitrajul a fost senzațional, îl felicit pe domnul Dumitrică și brigada lui, au fost foarte buni. Dacă ar fi toate arbitrajele așa, ar fi ok”, a subliniat fostul mijlocaș.

Trică a stat pe banca UTA-ei în sezonul 2013-14, când trupa arădeană trecea printr-o perioadă nefastă cu Adrian Marțian la comandă. „Nu am avut vreo problemă cu spectatorii, am fost aici într-o perioadă foarte dificilă a clubului UTA și cred că și-au adus aminte de acest lucru. Am vrut să facem lucrurile să meargă bine, dar nu s-a putut, cu toate că eu și jucătorii de atunci am dat totul. Poate la anul va fi și rândul UTA-ei să ajungă în Liga 1, pentru că anul acesta intrăm noi”, a adăugat „principalul” Snagovului.

În iarnă, trupa patronată de Cătălin Rufă a fost părăsită de antrenorul Laszlo Balint și de mai mulți jucători, datorită problemelor financiare și condițiilor improprii de la baza sportivă. Actualul antrenor declară că aceste probleme nu mai există și clubul e cel mai bun din țară la toate capitolele. De asemenea, fostul internațional nu crede că fotbalul românesc suferă datorită numărului mare de echipe ilfovene în primele două divizii. „Avem cele mai bune condiții din țară la Snagov, banii sunt la zi, avem prime foarte mari. Iar cel mai bun teren din țară este cel de la Ghermănești, este un fel de Wembley. Campionatul se joacă pe teren și nu cred că e contraproductiv ca echipele din Ilfov să promoveze. Liga a II-a e plină de echipe de tradiție. Însă, dacă la meciurile Petrolului vin 20000 de oameni și la ale noastre doar 1000, asta nu înseamnă că Petrolul trebuie să promoveze. Nu înțeleg de ce Universitatea Cluj e considerată echipă de tradiție, când are în palmares doar o Cupă a României”, a mai punctat  Eugen Trică.

Până la urmă, ex-ul Darius Buia nu și-a revenit după lovitura primită în zona gleznei în disputa cu ACS Poli și nu a fost trecut nici măcar pe foaia de joc. „Este un jucător foarte bun, important pentru echipă, mi-am dorit mult să îl am măcar pe bancă, dar…”, a comentat Trică absența coordonatorului său  de joc care a evoluat în „alb-roșu” în returul stagiunii trecute.









2 comentarii

  1. Trica privea și el uimit la jocul arădenilor. Venise de acasă cu alte notițe despre adversari.Asta l-a obligat să admită o superioritate in teren Modificările lui nu prea. deranjau și de ambele tabere a apărut o ,,pace” acceptată cavalerește O excepție a apărut la jucătorii lor ,nervoși că pleacă acasă cu mîna goala ! Pentru el ca antrenor ,deși ne-a rămas simpatic,ar fi mult o promovare. De fapt el culege munca lui Balint !Pentru devotament in vremurile grele ,lumea îi păstrează o frumoasa amintire Și pe drept cuvînt !!

    0
    0
  2. Ce joc slabut zici tu ca a practicat jucatorii tai ? Poate vrei sa zici ca, UTA. le-a dat o replica pe masura elevilor tai si nu au avut nicio sansa la jocul prestat de UTA., chiar puteati sa mai luati vre-o doua goluri in plus , oricum nu ve-ti promova voi in liga1a ,stai la un loc !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button