Sporturi de contact

Judoka Boldiș și Nagy au urcat pe podium la „naționalele” Under 21

Sala de sport din Drobeta Turnu Severin a fost cadrul în care s-au desfășurat, la finalul săptămânii, campionatul național Under 21 la judo. Speranțele arădenilor în medalii se legau de categoria +100 de kilograme și ele au fost transformate în realitate de Marc Boldiș (Victoria Nădlac) și David Nagy (CSȘ Gloria).

Cei doi arădeni au avut ghinionul să-l aibă în cale pe sibianul Alexandru Roman, component al lotului național, care a și crescut categoria tocmai pentru a avea șanse la „aur”. În finală, Roman l-a bătut pe Boldiș (antrenor Adrian Rău), iar în semifinală pe Nagy, însă elevul de 17 ani al lui Arpad Nagy și Mihai Telechi s-a ținut destul de bine.

Locuri 7 au obținut sportivii CSM-ului, Roxana Iosub (categ. 63 kg) și David Turc (+100 kg). Pe tatami în orașul de pe Dunărea au mai luptat și Robert Vlaș (73 kg), Andrei Țole (90 kg) și Răzvan Bobiș (+100), dar nu au reușit nicio clasare.

La finalul acestei săptămâni, judoka arădeni vor participa la Eurogiunea de la Deva la Under 13 și Under 15, miza fiind calificarea la faza pe țară.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close