Șoimii Lipova

Juniorul Rusu, tot mai determinant pentru jocul Lipovei: „Cu cât este mai greu, cu atât mai frumoase sunt victoriile”





Chiar dacă are numai 18 ani, Dennis Rusu e unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la Șoimii Lipova. Când a absentat mijlocașul de bandă stânga de pe teren și s-a întâmplat în trei ocazii în acest retur, „alb-albaștrii” au cam pierdut puncte.  Cinci la număr, la Cermei și Lugoj, plus cele 3 de la Dumbrăvița, când chiar Rusu a fost eliminat de pe teren în debutul părții secunde.

Contra Hunedoarei, fotbalistul crescut la Oradea a fost din nou decisiv prin golul ce a dat semnalul trezirii lipovane și alte asisturi. „Chiar dacă am fost conduși la pauză, eu zic că am făcut un meci bun timp de 90 de minute. Au fost ocazii și în prima repriză, doar că nu am marcat. La pauză ne-am mobilizat în vestiar și am ieșit hotărâți să câștigăm. A fost un șir de trei goluri frumoase, muncite, care au întors soarta partidei”, spune fotbalistul aflat și în circuitul naționalei Under 18.

De două runde, „șoimii” au pierdut prima poziție în clasament în favoarea celor de la CSM Școlar Reșița, dar promovarea în seria a IV-a se joacă. „Mai sunt șase etape, le pregătim cu atenție și vrem să scoatem maxim din ele. Echipa din fața noastră va veni la Pîncota spre finalul campionatului, dar trebuie să fim concentrați și până atunci, căci toate meciurile sunt grele. Dar, de aceea ne-am făcut fotbaliști, să luptăm cu oricine. Și, cu cât este mai greu, cu atât mai frumoase sunt victoriile”, mai afirmă Rusu.

Tânărul fotbalist a strâns 7 goluri în 25 de etape în acest sezon în tricoul Lipovei, dar pasele decisive pentru colegii săi sunt duble.









8 comentarii

    1. Nu stiu daca Denis Rusu nu este jucatorul lui FC Botosani, imprumutat la Lipova ! Oricum FC Botosani l-a cumparat de la Oradea. Botosanenii au conducatori adevarati care ” ochesc ” din timp jucatorii tineri si valorosi. Cunoasteti bine cazul Morutan , apoi cel al lui Oaida !!! Bravo lor !!!

      0
      0
      1. Ceva stiai tu Paul . Initial asa era vorba ca Botosaniul il achizitioneaza si il imprumuta la Lipova dar pentru ca acolo s-a schimbat conducerea la Botosani si nu a fost platita grila pentru el am platit-o eu personal . Copilul se simte bine la noi am avut o discutie cu el si-a exprimat dorinta de a ramane la noi asa ca am platit automat grila si este definitiv jucatorul Lipovei . L-am lasat in vara cateva zile in probe la Dinamo si duoa ce a vazut conditiile si cum se lucreaza( pe pile ) a revenitvl a Lipova si a spus clar raman aici ca sunt respectat platit si joc meci de meci. Asa ca este al nostru . Recunoastem avem oferte pt el din liga 1 dar momentan ramane la noi . Este un jucator foarte interesant pt liga 1 fiind junior inca 3 ani .

        0
        0
  1. Voi aveti impresia ca toti fotbalistii buni ard de nerabdare sa ajunga la Uta???
    Denis este apreciat la Lipova si nu cred ca ar fi un pas bun pentru el sa mearga la amatorii de la Uta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button