Crisul Chisineu-Criș

Crișul începe la Deva seria de meciuri cu formații aflate în suferință: „Suntem motivați și vrem să repetăm jocul bun din ultimele trei etape”





Pe hârtie, Crișul Chișineu Criș e favorită în ultimele confruntări ale primului sezon de la revenirea în Liga 3-a, atâta timp cât întâlnește doar formații din zona „roșie” a clasamentului. Deva, Lugoj, Hunedoara, Giarmata și U. Alba Iulia vor da pe rând piept cu teamul „alb-albastru” cu foamea de puncte în glandă.

Dacă Ocna Mureș și Lugoj sunt deja retrogradate, alte 5-6 echipe trag tare să scape de locurile 13 și 14. Adversarul de vineri al Crișului chiar ocupă una dintre aceste poziții înainte de runda cu numărul 26 și își pune mari speranțe într-o victorie vineri, pe arena de la poalele Cetății. „Deva este una dintre echipele ce luptă cu cuțitele pe masă pentru salvarea de la retrogradare, e clar că nu ne vor aștepta cu flori. Dar, vrem să repetăm jocul bun din ultimele trei etape, în care am strâns 5 puncte și ne-am apropiat din nou de podium. Am vorbit cu băieții și ne dorim să fim foarte motivați pe acest final de sezon, vom încerca să scoatem chiar maxim de puncte, deși suntem conștienți că cel puțin patru dintre cei cinci adversari aflați în fața noastră își vor da viața cu noi pe teren. Dar, vom lua fiecare meci în parte, eu zic că deplasarea de la Deva vine într-un moment bun pentru noi, chiar și din punctul de vedere al efectivului. A revenit și Matei la antrenamente, în acest moment nu mai avem jucători indisponibili”, spune Adi Abrudean, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Formații probabile:

Deva: Raț – Kelemen, Radak, Dina, Roșie – Mărămăneanu, Boldea – Bărîcă, Tegbo, Lupu – Muscă.

Crișul: Dagău – Sabău, Al. Pavel, Siminic – Ciornei, Gâlcă, Clej, Suslak – Piț, Matei, Bozian.

Arbitri: Rareș Moca ( Cluj Napoca) – Balint Albu ( Târgu Mureș), Andra Tănăsiuc ( Cluj Napoca).

Observatori: Florin Mărginean ( Alba Iulia), Sorin Găman ( Târgu Jiu).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button