Șoimii Lipova

Sabău: „Nu sunt primele puncte pierdute nemeritat, am avut un penalty neacordat” v.s. Bicheși: „Cred că Lipova ne-a luat puțin de sus” +FOTO





Deblocarea pe terenuri străine în retur a fost urmată în tabăra „șoimilor” de primul pas greșit al primăverii în fața propriilor susținători. Deși a întâlnit o formație cu multiple absențe a Unirii Alba Iulia, în special în defensivă, Lipova nu a profitat până la capăt de eșecul Reșiței la Sebiș.

Golul lui Bercu din minutul 9 a dat iluzia unui succes facil, dar experimentatul Selagea a fixat tabela de la punctul cu var. „Nu sunt primele puncte pe care le pierdem nemeritat, trebuie să trecem peste aceste momente grele, am mai făcut-o și altădată. Ne ajută victoria sebișenilor, îi felicit pentru determinare și caracter, au demonstrat că merită mai mult decât locul pe care-l ocupă și azi au făcut cinste Aradului fotbalistic, bravo lor. Dacă reușim să fructificăm avantajul terenului propriu împotriva Reșiței, vom dovedi că merităm să fim primii, si eu cred că practicăm un fotbal pozitiv”, a spus Flavius Sabău la finalul confruntării cu alba-iulienii.

Tânărul tehnician al vice-liderului s-a legat și de faza la care Rusu trebuia să primească un 11 metri după duelul cu Mardare, dar a avut dubii și la penalty-ul obținut de Tat. „Nu am fost foarte inspirați astăzi, dar nu putem uita că la 1-1 a fost o situație la care probabil alt arbitru ar fi acordat penalty. A fost clară faza din punctul nostru de vedere, dar asta este. Ei ne-au dat gol dintr-un penalty obținut pe linia careului mare, posibil să fi fost contactul în afara lui. Din păcate, constatăm în acest retur că nouă ni s-au refuzat destule penalty-uri, iar împotriva noastră s-au dictat lovituri de pedeapsă din tot felul de faze discutabile. Sper să gestionăm bine situația din punct de vedere fizic și să facem față cu brio săptămânii viitoare, în care ar fi bine să nu intervină din nou factori externi de genul acestor 11 metri”, mai consideră Sabău.

„Principalul” grupării din Cetatea Unirii recunoaște că nu anticipa un astfel de deznodământ în Podgoria arădeană. „Am venit cu mai puține speranțe la Pîncota, dar, pe parcursul jocului, uor-ușor, am văzut că se poate. Mă bucur pentru juniorii mei, îi felicit pentru efort, am și debutat doi, pe Codrea și Zsigmond. Eu totuși sper ca Șoimii Lipova să promoveze, tot campionatul am urmărit-o și am apreciat-o, cred că este cea mai bună echipă. Dezvoltă cel mai bun joc și merită să promoveze. Astăzi, cred că ne-au luat un pic de sus și au plătit pentru asta. În schimb, băieții mei au avut o dispoziție foarte mare la efort și s-au apărat foarte bine”, a spus și Adrian Bicheși la finalul disputei cu lipovanii.

Marți, Lipova joacă pe terenul Cugirului, iar Unirea găzduiește formația de pe locul 3, ACS Dumbrăvița.

 

Galerie foto Șoimii Lipova – Unirea Alba Iulia

 









9 comentarii

  1. Un egal la Cugir si o victorie cu Resita , duce Lipova in Liga 2 ( asta daca se vrea cu adevarat promovarea )

    0
    0
    1. Jucatorii si antrenorii si presedintele vor in liga 2 . Dar intrebarea mare este orasul poate sa-i sustina sa-i ajute ?

      0
      0
  2. Andrei. Ai perfecta dreptate. Orașul Lipova nu cred ca are putere financiară de a susține echipa in liga 2. Păcat sau cinste lor(in primul rand președintelui și apoi antrenorului și jucatorilor) ca ne-au demonstrat cum o echipa de copii poate accede în legile superioare ale fotbalului romanesc. Sincer as dori ca, la sfarsitul acestui campionat, Lipova sa ocupe locul 1, demonstrand cleventitorilor si carcotasilor ca se poate face performanta si fara jocuri de culise sau victorii obtinute cu ajutorul oamenilor in negru. Chiar daca nu se poate promova cel putin sa fie primii.

    0
    0
    1. Lipova va pierde la Cugir … Resita va bate pe Ocna Mures acasa si va scoate cel putin un egal in meciul direct Rosonerii suntem noi !!!!!!

      0
      0
      1. Domnule Boldea va respect pt pasiunea care o aveti pentru fotbal . Dar nu sunt cu dezimformarile care le faceti . Lipova nu a promis nici o prima celor din Sebis . Au jucat pt ei si pt banii promisi de conducerea lor . Intoxicatii de genul 1500 euro sau mai mult sunt rahaturi . Chiar daca unii au sugerat sa oferim o prima am refuzat . Si am martor o persoana in care se pare ca aveti incredere si o apreciati

        0
        0
  3. Salutare domnului Lucian fara de care nu ar exista acest site/ ziar online !!!
    Numai bine sanatate doamne ajuta !!!

    0
    0
      1. Te pup doamne ajuta Luci ….mie dor sa stau de vorba cu un caracter ca tine …. te salut si va doresc numai bine !!!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button