UTA Academie

Înfrângeri în Oltenia pentru echipele UTA-ei în ultima etapă a Ligii Elitelor





S-a tras cortina peste sezonul regulat al Ligii Elitelor, unul în care echipele „Bătrânei Doamne” nu s-au simțit prea bine. Cel de la Under 19 a fost împărțit în două de UTA 2000 și UTA 2001, în timp ce 2002-ul lui Mircea Aslău, ajutat din iarnă încoace de Mihai Petcuț nu a putut scăpa de „lanterna roșie” în seria de Vest. Dar iată istoria ultimelor etape:

Eșec la limită la Slatina, „roș-albii” rămân pe 7

UTA a încheia în deplasare sezonul din Elite U19, gazde fiind CSS Slatina. Juniorii îndrumați de Adi Ungur au dominat prima repriză, însă cei care au marcat au fost oltenii, din penalty. Nistor a ratat egalarea când a scăpat singur cu portarul și UTA a intrat în deficit la pauză, 0-1. La 5 minute de la reluare, Mohaci egalează, iar utiștii au rămas la controlul partidei. A fost nevoie de o neatenție și oltenii au egalat după o fază banală. Juniorii arădeni s-au bătut pentru egalare, dar nu s-au mai apropiat periculos de poarta adversă. Totuși, spre final, Haloș a reușit să trimită în plasă, dar golul a fost anulat de arbitru, scorul final fiind 2-1 pentru gazde.

UTA: Opric – Haloș, Cocriș, Pașcu, Mohaci – Vulturar, Rădulescu – Truță, Petcuț, Răzban – Nistor. Au mai jucat: Maxim, Onișor.

Au mers mai departe în semifinalele Ligii Elitelor Under 19: Viitorul Constanța, Dinamo (din seria de Est), U Craiova și U Cluj.

Clasament final seria de Vest

S-au jucat cu ocaziile și se aleg cu „lanterna”

Trupa lui Aslău și Petcuț a avut parte de o deplasare grea la ocupanta locului 4, Știinţa U Craiova. În prima repriză, amfitrionii au marcat de trei ori, o dată din penalty. UTA a irosit bune ocazii de gol, marcând – totuși  – odată prin Merca, în minutul 35. Repriza a doua a fost mult mai bună, dar lipsa de concentrare din fața porții și bara în două ocazii i-a salvat pe craioveni. Scorul final a fost de 4-2, golul doi al UTA-ei fiind marcat de Maier cu 3 minute înainte de final.

UTA: Măcean – Nădăban, Găină, Miclea, Cleuță – Turc, Merca, Mercioiu, C. Moldovan, Gădărici – Aslău. Au mai jucat: Manea, Uzum, Căciulă, Maier, Irimia

În semifinalele Ligii Elitelor Under 17 s-au calificat FCSB, Viitorul Constanța (din Seria de Est), LPS Banatul Timișoara și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Clasament final seria de Vest

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button