Baschet

FCC ICIM începe lupta pentru „bronz” fără Bulj pe bancă, dar cu Hadzovic pe parchet: Meciul de la Brașov se vede pe pagina de Facebook a TV Arad





Astăzi, de la ora 17:00, FCC ICIM Arad joacă primul meci al finalei mici din Liga Națională de Baschet Feminin. Arădencele întâlnesc, în deplasare, Olimpia CSU Brașov.

Duelul pentru cucerirea medaliei de bronz se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. „Galben-albastrele” vor aborda jocul fără antrenorul Bogdan Bulj pe bancă, care și-a pierdut tatăl luni seară și a plecat de urgență în Serbia. Responsabil tehnic va fi profesorul Dan Moraru. În schimb, pe parchet se va afla căpitanul Hadzovic, absent în meciurile doi și trei cu Sepsi din cauza unei accidentări la brațul de aruncare.

Echipa de sub Tâmpa are parte de avantajul terenului propriu în duelul pentru locul trei. Gazdele de astăzi au terminat sezonul regulat pe poziția a 3-a, cu un loc înainte arădencelor. Este al 7-a meci direct din actuala ediție de campionat între cele două formații, scorul fiind de 3-3. Primele meciuri au fost cele din Cupa României, din debutul sezonului.

Ambele echipe au pierdut cu 0-3 în semifinale cu principalele favorite la titlu: Satu Mare, respectiv Sf. Gheorghe. În primul tur de play-off, FCC ICIM a trecut cu 3-0 de Târgoviște, în timp ce brașovencele au avut 3-1 cu Constanța.

Din 2009 până acum au fost 28 de confruntări directe între cele două formații în competițiile interne. Arădencele au câștigat 18 dueluri, iar Brașovul s-a impus în 10 rânduri. Până în 2015 toate cele 14 meciuri directe le-au revenit galben-albastrelor. De menționat că echipa arădeană caută să obțină prima medalie în campionat după patru ani de la precedenta, din 2015, când a fost tot „bronz”.

Jocul cu numărul 1 pentru medalia de bronz se dispută astăzi, de la ora 17, la Sala Sporturilor Dumitru Colibași. Partida va putea fi urmărită în format Live Video pe pagina de Facebook a televiziunii TV Arad.

baschetarad.ro

FOTO: Ciprian Petcuț

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button