UTA Arad

Lobonț, după succesul clar cu UTA: „Deși au avut o viteză în minus, jucătorii au făcut ceea ce le-am cerut. Cred în promovare!”





Universitatea Cluj nu a avut nicio problemă în fața „Bătrânei Doamne”, care pierde fără gol marcat ambele dueluri stagionale cu „șepcile roșii”. După 4-0 la Arad, „alb-negrii” s-au impus cu 3-0 pe „Cluj Arena” și își securizează poziția a treia ce duce la barajul de promovare pentru Liga 1.

După sincopele de acum câteva runde, „U” merge din nou „ceas”, iar suporterii par reconciliați cu jucătorii și antrenorul. „Într-adevăr, ne-am securizat locul 3 la finalul acestei etape cu încă trei puncte, cu toate că nu am făcut un joc strălucit. Ne-a lipsit viteza de joc, am făcut o atingere sau un pas în plus cam la fiecare acțiune și asta ne-a făcut să fim puțin mai lenți în ceea ce ne-am propus astăzi. Dar, cu toate că am avut o viteză în minus, au făcut ceea ce le-am cerut și am câștigat. Vă dați seama că în momentul în care vom juca și mai rapid, exprimarea echipei va și mai bună. De aceea suntem aici, jucători și antrenori, pentru a munci și a crește uman și fotbalistic zi de zi.. Știm că au fost momente în acest joc, în special în repriza a doua, când am cedat inițiativa adversarului, dar am făcut-o deliberat. Am dorit să ne folosim mai bine arma contraactacului pe spațiile mari ce urmau să apară”, a spus Bogdan Lobonț, la finalul disputei cu „roș-albii”.

Întrebat dacă nu e speriat de statistica defavorabilă divizionarelor secunde în meciurile de baraj, antrenorul clujenilor a adăugat: „E o simplă statistică nimic mai mult. Oricum, până una alta trebuie să terminăm campionatul pe loc de baraj. Personal, am încredere în continuare și în promovarea directă, atâta timp cât sunt șanse. Luptăm până la capăt, luăm fiecare meci în parte și când tragem linia vedem unde suntem ca să știm ceea ce avem de făcut mai departe. Nu știu dacă putem face față în Liga 1, deocamdată suntem la Liga 2-a, să ajungem mai înainte acolo și ne vom adapta. Acum suntem aici, mai sunt patru etape și vrem să scoatem maxim din ele”, a adăugat fostul portar al Romei.

În fine, tânărul tehnician a comentat și faza ultimului gol, cu penalty-ul bătut scurt de Goga pentru golul lui Florescu: „Demonstrează că sunt băieți inteligenți și pot să obțină maxim din absolut orice”.

Clinceni, Snagov, Balotești și Pandurii, în succesiunea deplasare/acasă, sunt ultimii adversari ai Universității Cluj în sezonul 2018-2019 a ligii secunde.

FOTO: Claudia Carp









5 comentarii

  1. Exact asta remarcam și eu, ne-au bătut cu frână de mână trasă! Cu Ripensia au jucat mult mai bine și au pierdut, cu noi au jucat modest și ne-au bătut la scor!

    0
    0
  2. Jucătorii știu când cineva vine pt. a bifa o partida. .Tensiunea din cadrul lotului ,mai ales la cei care au venit ,a izbucnit pe fatza . Nu se știe de ce cei care vin în Arad. mai mult sunt derutați și lipsiți de atitudine Ei odată fiind dați afară de pe unde au fost . Pățania de la UTA , culmea ,,le servește că un dus rece ,dar pe la alte echipe Cazuri ca Buleica Carstocea ,Ignea care la alții maninca jăratec Cineva va trebui sa dezlege misterul . Poate o noua conducere tehnica cu jucători luați la timp și nu ce. aruncaalții Privim cu reținere la Mihalcea sau Alexa . Unii văd fara. ochelari. valoarea unui Kanda !!

    0
    0
  3. LOBONTELE !!! Stai la un loc ca, daca vei juca barajul pt. promovare nu cred ca o sa ai sanse sa promovezi cu oricare echipa din liga1a care va termina pe loc de baraj asa ca, tot in liga2a vei ramane si la anul si tot cu UTA. vei juca !!!

    0
    0
  4. Pentru ca centralul craiovean Flueran a fost astazi cu U Cj….sa de-a D-zeu ca Motul si Pisica sa nu promoveze in liga 1 ca prea multe goluri ne-au bagat in sac,,,,Eu le c-am nimeresc la pronosticuri sii sa nu uitam de centralul Codrea din B,Mare care iubeste U Cj,,caci a puso pe var nemeritat,la ASU TM……Hai UTA castiga acum cu Bacaul,ca la ei ne-au urcat pe garduri prin jocul militareste facut si castigat cu 1-0….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button