Arhivă articole

Suporterii lui U. și ai UTA-ei, aproape de o confruntare la porțile de la „Cluj Arena”

Deși nu și-au anunțat deplasarea la Cluj, aproximativ 30 de fani din galeria UTA-ei și-au încurajat echipa pe una dintre cele mai frumoase arene din România. Ajunși cu mașinile personale pe Someș, „ultrașii” arădeni au avut ceva probleme la intrarea pe stadion. Câteva zeci de suporteri ai Universității au venit spre ei amenințător, dar nu s-a ajuns la un conflict deschis între cele două tabere în urma intervenției jandarmilor. „Înainte de partida de fotbal, dintre Universitatea Cluj și UTA Arad, un grup de suporteri ai echipei gazdă au încercat să intre în conflict cu suporterii echipei vizitatoare. Jandarmii prezenți în zonă au intervenit promt prin ținerea la distanță a celor două grupuri și nu s-au înregistrat incidente”, ne-a confirmat Ramona Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Susținătorii „roș-albilor” s-au făcut și ei auziți pe „Cluj Arena”, însă, bineînțeles, în netă superioritate numerică, fondul sonor al întâlnirii a fost asigurat în special de fanii „șepcilor roșii”. Aceștia au afișat și o coregrafie spectaculoasă, în culorile clubului, cu mesajul: ”Timpurile se schimbă și oamenii odată cu ele, de 100 de ani ne-au rămas neschimbate reperele”.

La final, Goga et. comp. au fost aplaudați la scenă deschisă din peluza „alb-negrilor”, în timp ce jucătorii utiști care s-au apropiat de sectorul rezervat arădenilor au fost din nou aspru criticați de „ultrași”. Vă reamintim că aceștia și-am manifestat nemulțumirea eșecului din derby-ul Vestului și luni, chiar în vestiarul echipei, iar rezultatul de azi, în fața unei alte formații rivală prin tradiție, nu a făcut decât să răcească relația între cele două tabere.

0
0
loading...

Un comentariu la articolul: “Suporterii lui U. și ai UTA-ei, aproape de o confruntare la porțile de la „Cluj Arena”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.