Fotbal juniori

Timișenii de la Ghiroda merg la finala Champions Trophy Under 11, sâmbătă, tot la Arad, intră în luptă echipele de 2010





Sita a cernut sâmbătă, pe arena „CPL”, la etapa regională a Champions Trophy Under 11, organizată de Academia Ladislau Broșovszky. Zece echipe de juniori născuți în anul 2008 și mai mici și-au disputat locul în finala de la Belgrad, câștig de cauză având timișenii de la Ghiroda.

Gazdele de la „Broșovszky” au trebuit să se mulțumească cu un loc 7, demoralizate de pierderea ultimului meci din grupă. „Am jucat pentru calificarea în semifinale cu sârbii de la Ivica Iliev Belgrad, am dominat tot meciul, ne-am creat 5-6 ocazii mari de gol și am pierdut cu 1-0 pe o minge lungă, la întâmplare a adversarilor. Copiii au căzut psihic, am pierdut și meciul cu Grocsis Gyula și asta a fost, din păcate, anul acesta”, ne-a spus Marius Ciubăncan, antrenorul Academiei alături de Teo Mihuț și Adi Sas.

Configurația finală a turneului a fost următoarea: Csc Ghiroda, Academy Ivica Iliev Belgrad, Poli Timișoara, UTA 2009, Grosics Akademia Gyula, Victoria Nădlac, Academia Brosovszky (negru), Juventus Timișoara, Academia Brosovszky (verde), CS Ineu.

La finalul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, e rândul copiilor născuți în 2010 și mai mici să joace pentru calificarea la turneul final de la Viena, în cadrul EFCO U9. Organizatoare este tot  Academia Ladislau Broșovszky, în parteneriat cu Sailing Pass, Centrul Municipal Cultural Arad și Asociația Județeană de Fotbal. Meciurile se joacă tot pe arena „CPL”, din Grădiște.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button