UTA AradzTOP ARTICOLE

Laszlo Balint o va antrena pe UTA din sezonul următor: Fostul fundaș a fost prezentat la serata de la „Central”





Oamenii apropiați UTA-ei s-au strâns în această seară la Hotel Central pentru o analiză a sezonului în curs, dar și o surpriză. La eveniment a fost prezentat și tehnicianul arădenilor pentru următoarea stagiune, fostul fundaș Laszlo Balint, jucător la UTA în prima ligă, în sezonul 2006-07.

La eveniment participă jucătorii UTA-ei, staff-ul actual (fără Ionuț Popa, absent din motive medicale) și cel viitor, sponsori, autorități locale, legende ale clubului și reprezentanți ai suporterilor.

Despre sezonul ce se încheie peste două etape a vorbit Alexandru Meszar, care a ținut să sublinieze meritul lui Ionuț Popa în crearea acestei echipe și să îi mulțumească pentru toată activitatea depusă în cel de-al patrulea său mandat la cârma echipei fanion a Aradului. Totodată, părintele proiectului UTA i-a urat sănătate lui „Mister” și a dat de înțeles că are rezervată o funcție în club în momentul în care starea sa de sănătate se îmbunătățește. Despre stagiunea ce va începe în luna august a vorbit, pe scurt, directorul general, Codru Grădinariu, care a și făcut prezentarea noului antrenor principal, în persoana lui Laszlo Balint.

Acesta a avut și primul discurs în calitate de viitor tehnician al „Campioanei Provinciei”, arătându-se onorat de șansa acordată. „Sunt onorat de faptul că oamenii din conducerea clubului UTA s-au gândit la mine pentru următorul sezon, care va fi extrem de dificil. Vor fi echipe de tradiție, orașe importante, vor fi momente când Liga 2-a va fi mai atractivă și mai competitivă decât liga întâi, așa că este important ce vom face, pas cu pas, cum zicea și Codru (n.a. Grădinariu), pentru dezvoltarea clubului UTA. Este o provocare în cariera mea și îmi doresc foarte mult să facem performanță și să fim acolo unde este locul UTA-ei. Adică, să încercăm să ne batem la locurile fruntașe, cu toate că știm că va fi foarte greu. Așa cum am făcut ca jucător, cu ambiție și muncă, așa îmi propun și în cariera de antrenor”,a fost pimele cuvinte ale lui „Guyszi” Balint.

Tehnicianul de 40 de ani și-a prezentat și stafful tehnic cu care va lucra la cârma UTA-ei. „Antrenor secund va fi Cezar Zanfir, profesionist care nu mai are nevoie de nici o prezentare ca fotbalist și antrenor. A fost secund inclusiv la Astra Giurgiu în cupele europene, preparator fizic va fi Alexandru Radu, un băiat tânăr cu care am lucrat cu rezultate foarte bune la Snagov și Metaloglobus. În fine, antrenor cu portarii va fi Gabi Vasiliu, care a reușit să facă din portarii Snagovului, Marinescu și Iacob, cei mai buni portari, din punctul nostru de vedere dar și al statisticilor și mai rămâne să găsim din Arad pe cineva pe partea de metodică și analiză”, a adăugat Balint.

Lângă Balint a stat Bogdan Apostu, prieten și fost coleg chiar la UTA cu acesta și șeful firmei de impresariat Fusion Group Agency.
În cariera sa de antrenor, Laszlo Balint a condus ca principal echipele Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, FK Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus, iar ca „secund” a fost pe banca echipei sale de suflet, FC Braşov, în ultimul sezon petrecut în Liga 1. De la Clinceni, Târgu Mureş şi Snagov a plecat prematur, după ce a creat loturi care să emită pretenţii în campionat.








14 comentarii

  1. multumim d-le Meszar ! lasa-ne cu aceste obiective penru noul sezon, adica o clasare mai buna ca locul 8 !? La revedere…sau drum bun .

    0
    0
  2. Si surpriza?Probabil tocmai asta ar fi trebuit sa fie….Oricum e de bine!Felicitari si mult succes!HAI UTA!

    0
    0
    1. Cei doi in costume negre au fost jucatori de baza cat au evoluat la Batrana Doamna.Daca demonstreaza acelasi caracter,vor face treaba buna.Bine ati revenit la UTA !!!

      0
      0
    2. Doamne ajută,bine ai venit la UTA. Sper sa umpli stadionul si să duci echipa noastră in Liga 1.
      Mult succes.

      0
      0
  3. Pana acum tot ati „urlat” ca din iarna se pregateste echipa pentru urmatorul an competitional si ca se vrea neaparat promovarea , iar acum declarati ca obiectivul e clasarea mai buna ca si anul acesta….cat va mai bateti joc de suporteri ? Amatorilor !!!

    0
    0
    1. Lasă, că-i mai ok așa, să zburăm sub radar, dacă ințelegi ce zic…degeaba declari că ataci promovarea, nimeni și nimic nu-ți garantează asta. Răbdare și tutun.

      0
      0
    2. Mai bine tot in liga 2 decât să jucam la cluj ca, conducătorii noștri „dragi” n-au reusit sa construiasca un stadion mic in 5 ani….

      0
      0
  4. Daca prezentarea noului antrenor a facut-o profesorul universitar Codrut Filozofel si mai multe nu…e clar care va fi noul obiectiv…reconstructia noii echipe…astept cu sufletul la gura evolutia baietilor sub noua conducere si daca se va intampla sa promovam imi voi retracta si imi voi face mea-culpa..
    Bafta

    0
    0
  5. Bine ai revenit! ca jucator ai fost un luptator…… sper ca antrenor sa fii la fel de luptator si serios! mult succes… #DoarUTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button