UTA Arad

Meszar: „Un sezon în care nu râdem, dar nici nu plângem. Mulțumim Ionuț Popa și Cristi Păcurar!”





În cadrul evenimentului desfășurat în această seară la Hotel Central, Alexandru Meszar a luat cuvântul pentru a descrie în câteva cuvinte sezonul 2018-2019 al UTA-ei. Părintele proiectului care a debutat în 2013 a recunoscut faptul că a fost un campionat cu umbre și lumini, dar a insistat mai ales pe aceasta din urmă. Meszar a scos în evidență meritele actualului staff, reprezentat atât de Ionuț Popa, cât și de Cristian Păcurar, acesta din urmă preluând frâiele echipei odată cu îmbolnăvirea lui „Mister”. De asemenea, conducătorul „roș-albilor” a felicitat suporterii pentru susținerea oferită echipei în momentele bune și mai puțin bune ale anului competițional în curs.

Dar iată ce a avut de spus mot-a-mot Alexandru Meszar:

„Mai sunt două etape de jucat din acest campionat. Chiar dacă aceste jocuri sunt fără miză deosebită, dorim ca echipa să joace pentru suporteri, pentru UTA, pentru ei înșiși, să demonstreze fiecare că poate face parte din proiectul nostru pentru următorul sezon.

Înainte de a trece la noul sezon competițional, câteva idei despre campionatul care urmează să se încheie. Pot să spun că acum, spre final de an, nu plângem, dar nici nu râdem. Nu plângem, în mare parte, datorită lui Popa Ionuț, care în ciuda problemelor existente, a format o echipă solidă, competitivă, cu jucători de caracter. Mister, ca să ajute echipa, să fie lângă băieți, a venit la stadion lăsând la o parte recomandarea medicilor. Mulțumim Popa Ionuț! Vă dorim însănătoșire grabnică și vă așteptăm cât mai repede lângă noi, avem nevoie de experiența și de carisma dumneavoastră.

Mulțumim, Cristi Păcurar, ție și staffului tău, că într-o perioadă grea, când ai rămas fără mentor, fără lot complet datorită accidentărilor și suspendărilor, nu ai abandonat. Și, în final, te-ai descurcat. Ai adunat 15 puncte, fără care acum ne era foarte greu. Ai detronat liderul Sportul Snagov, și echipa ta a dominat categoric Chindia Târgoviște promovată în liga I-a. Pe lângă toate cele enumerate, în această perioadă UTA a terminat majoritatea meciurilor cu 4 – 6 juniori în teren, unii fiind chiar debutanți. Sunt sigur că Păcurar nu va duce lipsă de oferte pentru noul sezon. Îi înaintăm și noi o funcție în cadrul clubului, sperăm să răspundă pozitiv.

Mulțumim suporterilor fideli prezenți la toate meciurile UTA-ei, indiferent de vreme, de oră, dacă meciul e televizat sau nu, care sunt prezenți la stadion și după înfrângeri, vin din Arad, din județ, din Deva sau Oradea. Ei sunt membri ai familiei UTA, care te ajută să te ridici și să mergi în continuare după ce ai căzut.

Mulțumim Suporter Club UTA.

Mulțumim jucătorilor, care au demonstrat că au valoare și, în ciuda micilor greutăți financiare, și-au respectat blazonul de profesioniști.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor.

Așteptăm ca familia UTA-ei, cum este și azi prezentă aici – juniori, seniori, antrenori, legende, autorități și sfera privată – să fie cât mai numeroasă și puternică în anul competițional care urmează.

Proiectul cu administrația locală este unul stabil și puternic. Așteptăm ca și sfera privată să fie cât mai prezentă în viața UTA-ei. Pentru că doar împreună putem fi puternici și face diferența! ”, a fost mesajul conducătorului echipei fanion a Aradului.









12 comentarii

    1. De plecat ar cam fi : bodea , neagu , kanda , david popa , stahl , iuga , hasni , matei , copaci
      La veniri cica Badauta ar fi primul transfer

      0
      0
      1. Bun neam liniștit va accepta o funcție în cadrul clubului , cum.poti sa spui succes pe viitoar ce oferte sa aiba mai oameni buni , oferta da este de profesor de sport asta da

        0
        0
  1. Pana acum tot ati „urlat” ca din iarna se pregateste echipa pentru urmatorul an competitional si ca se vrea neaparat promovarea , iar acum declarati ca obiectivul e clasarea mai buna ca si anul acesta….cat va mai bateti joc de suporteri ? Amatorilor !!!

    0
    0
    1. Bun.Multumirile fac parte din repertoriul obligatoriu.Sunt foarte confuz in legatura cu colaborarea cu autoritatile locale. Citez: ” Proiectul cu autoritatile locale ,unul puternic si stabil”.Bah, daca asa a fost si pana acuma, ne-am cam dat foc la valiza. In rest,
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. multumim d-le Meszar, multumim Gradinaru ! lasati-ne cu aceste obiective pentru noul sezon, adica o clasare mai buna ca locul 8 !? La revedere…sau drum bun .

    0
    0
  3. Bun.Multumirile fac parte din repertoriul obligatoriu.Sunt foarte confuz in legatura cu colaborarea cu autoritatile locale. Citez: ” Proiectul cu autoritatile locale ,unul puternic si stabil”.Bah, daca asa a fost si pana acuma, ne-am cam dat foc la valiza. In rest,
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  4. În viața unei echipe momente de locul 8 sunt cu zecile Proiectul a plecat de la început ,,,tremurind”’ .La nereușită cooptării unui sponsor puternic ,a mai contat și nenorocita idee de a șterge din peisaj gloriosul F. Neuman.! Echipa a cochetat mai mult cu teama de retrogradare decit cu promovarea . Excepție ,barajele ,care pot mulțumi ,e adevărat o nouă inițiativă ,dar nici pe departe o istorie a UTA -ei. Abia în urma s-a rezolvat și cu banii ,unde mai punea și antrenorul de o masa calda. Jucători cu CV-uri prăfuite in amestec cu juniori speriați au adus Aradul in culmea deznădejdii Acum pare că vin vremuri mai bune De aceea se bucura și MESZAR. Tot el a păzit clubul de intruși.Performante lipsesc și la cei cu saci de bani.Chelsea,Atletici Madrid sau FCSB !!

    0
    0
    1. P.S. Meszar se bucura din alte motive, i-si termina viloiu, renoveaza pe banii nostri arena FZ, a reusit sa puna batista pe tambal si sa nu se vorbeasca prea mult de niste locuri cel putin dubioase si suspecte ale UTA-ei in acest sezon, e.t.c.in concluzie, cred ca il doare si pe el ca pe falca de UTA.

      0
      0
  5. D-ule Gabriel peste tot fotbalul e afacere Unele de succes altele ,mai puțin Tot așa nimeni nu se baga ,dacă nu e și ceva câștig ! Acum nu te uiți daca îți merge echipa și. aștepți o performanță Când nu merge ești tentat să nu ierți nimic Sigur că se iau niste bani la un Petre sau Man ,dar apoi mai dai și de la tine.sau te împrumuți. La o firma de electronice se tot furau componente Patronul știa numărul final de aparate și lucrătorii credeau că se va aproviziona mereu. Au fost nevoiți să aducă de acasă. Așa și cu fotbalul. Ia uitati-va la. Astra.. Niculae vrea autofinanțare ca și Becali !!

    0
    0
    1. Corect …!, dar Astra nu se poate compara cu UTA niciodata, iar atata timp cat si pe suporterii cei mai patimasi i-ai alungat de pe la stadion prin prestatiile de toata jena precum si cu aducerea lui popa,, ce pretentii sa mai ai?! Astra nu a avut niciodata spectatorii UTA-ei. Un exemplu greu de digerat este al Craiovei, desi are 15 000 de abonati tot au vandut cei mai reprezentativi jucatori, iar acuma stau la mana altora daca sa mearga in cupele europene, dar noi, din pacate , nici cu ,Craiova nu ne putem compara, asa ca eu mi-am pus pofta in cui si nu ma mai las umilit ! Sanatate si numa bine.Vorba suporterilor, timpul sa ne judece !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button