Stranieri aradeni

Becali a cedat: Man s-a transferat în această seară, Țucudean s-a întors și el acasă!





Conform transfermarkt.com, Dennis Man și George Țucudean sunt fotbaliștii din Liga 1 cu cea mai mare cotă. Arădenii lansați de „Bătrâna Doamnă” costă în total 8 milioane de euro. Man e evaluat la 4,5 milioane de euro și e cel mai scump fotbalist din elită, în timp ce Țucudean face 3,5 milioane de euro, la fel ca și alți doi internaționali români, Alexandru Cicâldău (CSU Craiova) și Ianis Hagi (Viitorul).

Aflați în vacanță după terminarea play-offului Ligii 1, ambii atacanți au transpirat alături de jucătorii unor echipe arădene. George Țucudean a efectuat ședința de pregătire de marți alături de utiști, pe „Motorul II”, în timp ce Dennis Man s-a antrenat cu formația din comuna natală, pregătită până acum trei ani chiar de tatăl său. Dar, atacantul lui FCSB îl are încă pe fratele său, Renato Ardelean, la CS Glogovăț 2013, ceilalți jucători și actualul „principal”, Călin Dehelean, având parte de o surpriză plăcută în această seară. Bineînțeles, intrările la „miuța” de final au fost ușoare, așa că Gigi Becali poate sta liniștit. Fotbalistul său de milioane de euro e bine, sănătos și-și va putea relua în curând antrenamentele cu noul tehnician, oricare va fi acesta.

Man a fost transferat de UTA la FCSB în vara lui 2016 pentru 300 de mii de euro, gruparea „roș-albă” mai încasând ulterior 120 de mii de euro din clauze, ultimii dintre ei pentru debutul la naționala mare. Presa centrală susține că Becali a refuzat până acum oferte de 12-13 milioane de euro pentru fotbalistul de 20 de ani din Ucraina și Turcia, fiind convins că îl va putea transfera pe Man pentru mulți mai mulți bani într-unul dintre campionatele de top ale Europei.









8 comentarii

  1. Scurta completare:stiti ce este de apreciat?Nu stiu despre Dennis,dar Tucudean se antreneaza mereu cu UTA atunci cand este acasa,de pe vremea lui Rosu,afara sau in baloane….Nu am vazut la el niciodata fite,figuri,aere de vedeta sau altele…Felicitari si multa sanatate!

    0
    0
    1. Nici nu o sa vezi , baiatul joaca de placere fotbal , nu are grija banilor , iar asta e in rol important in cariera lui !!!

      0
      0
      1. Stim,de aceea am si glumit pe aceasta tema…Sa-l vezi pe Dennis la Glogovat si pe Tucu la UTA…cine stie….Tucu vine acasa si se pregateste mereu cu UTA,mai ales ca familia Tucudean/Cosma,nu este de mult pe aceeasi lungime de unda cu dl Meszar,dar iata ca se poate….
        Hai sa vedem ce urmeaza….Atletico a fost format pe el,pe Tucu jr….Meszar a preluat….Nu s-a incordat nimeni….Am mari sperante acum….Mi l-am dorit enorm pe Balint,enorm de mult….
        Este prima data cand structura unui staff,obliga conducerea…Sper ca ne-am inteles in aceasta privinta…Sa nu mai vedem tusieri care asteapta decizia centralului,jenibili,penali…Sa nu mai vedem un specimen „Haidiner”,Lolea Resiteanul….Clar?Asta trebuie sa asigure conducerea!Garantia arbitrajelor corecte…Sa ne vedem de joc si sa speram…Si sa nu vindem copiii,la prima oferta…

        0
        0
  2. Mesaj adresat conducerii. Sper sa oferiti in ceasul al 12-lea, o lectie de management care depaseste sfera amatorismului. Adica: -nu mai vindeti posibilele talente (gen Man si Tucudean, acestia valoreaza 8 mil si daca ar fi vanduti, cu siguranta mai mult, bani care, prin vise ar intra in visteria clubului, ar putea creea o putere fotbalistica din UTA), – din postura de manageri, creeati posibilitatea formarii unui actionariat, gen Barcelona, in care inclusiv si suporterii sa poata cumpara actiuni, – gasirea unor sponsori mai potenti financiar, – oferirea sansei de a evolua la echipa mare, mai multor tineri din pepiniera locala (avem peste 200), fara a face departajarea pe criteriul ,,plicului,,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button