UTA AradzTOP ARTICOLE

Păcurar face apel la profesionalismul jucătorilor: „Țin foarte mult să încheiem bine campionatul, revanșa eșecului cu Poli încă nu a fost luată”





Fără îndoială, prezentarea noului antrenor principal, în persoana lui Laszlo Balint, a lăsat ceva urme în actualul vestiar al UTA-ei. De acesta, însă, depinde deznodământul acestui sezon ce îi mai vede pe arădeni implicați în partidele cu Petrolul, pe teren propriu și la Mioveni, în ultima rundă.

Cel puțin în meciul cu „lupii galbeni”, Cristian Păcurar, aflat la penultimul meci ca tehnician la UTA, își dorește o prestație pozitivă și un rezultat pe măsură. „E ceva normal, uman, ca anunțul de miercuri seara, privind noul antrenor, să lase ceva urme, dar eu fac apel la profesionalismul jucătorilor. Lângă cei tineri, avem destui fotbaliști cu experiență care au demonstrat aici, dar și la alte cluburi, că și-au făcut bine treaba pentru clubul ce-i plătește. Pe lângă salariile pe care le mai au de luat, am înțeles că prima cu Petrolul va fi suplimentată, dar aș mai dori un lucru. Mi-ar plăcea să existe o răbufnire a echipei  pentru că, după părerea mea, revanșa eșecului cu Poli nu a fost încă luată. Nici acum nu-mi vine să cred că am jucat atât de slab cu timișorenii și le-am rămas datori suporterilor. Iar meciul împotriva Petrolului, o altă echipă de tradiție din România, e prilejul bun pentru a ne mai spăla din păcate în fața celor care ne susțin. Aș vrea să văd determinarea și atitudinea din meciurile cu Snagovul și Chindia, când nu am fost cu nimic mai prejos decât adversarii, dimpotrivă. Vreau să jucăm pentru UTA și cu asta cred că am spus totul”, spune „secundul” „Bătrânei Doamne”, cu atribuții de interimar în absența lui Ionuț Popa (bolnav).

Singurele absențe certe din tabăra UTA-ei pentru meciul cu Petrolul sunt El Hasni (suspendat) și Coulibaly (plecat la tratament în Franța). În schimb, Păcurar se gândește să-i convoace și pe Miculescu și Stahl, care au avut probleme medicale în ultimul timp, dar care și-au reluat antrenamentele și, poate, le va da măcar unuia dintre ei, 10-15 minute cu ploieștenii. Incerți mai sunt Ivan (probleme la genunchi) și C. Rus (dureri mari la gleznă). Kanda a fost iertat după ieșirea de pe „Cluj Arena”, dar nu este nici el apt sută la sută din punct de vedere medical.









5 comentarii

  1. Numirea lui Balint a detensionat tribuna. Incertitudinea în club fie ea și tăcută ,nu ducea la nimic. Arădeanul vine la meci tocmai să vadă atitudine.Jucatorii au o încărcătura. sufletească pozitivă. Rămîne de dobândit coeziunea tehnica care la Arad o vezi la o sărbătoare !Cu Petrolul poate fi o astfel de sărbătoare. Atunci se pleacă de la X .Petrolul ca echipa are un singur punct tare. Multescu !! Reintilnire cu Chindris și în curind cu Jorza și Hlistei. Hai UTA. VICTORIE. !!

    0
    0
  2. Postacii de serviciu sunt rugați sa nu se lase păgubași in cazul unei înfrângeri,și sa ceara in continuare demisia lui Păcurar!!!!!

    0
    0
    1. zic sa bata petrolul deși u”Cluj este din Ardeal dar cînd îl vezi pe Lobonț ți se face rău mare antrenor….

      0
      0
      1. A uitat Meszar sa zică si de cele mai rușinoase înfrângeri suferite de UTA in era Păcurar. Oricum el rămâne in club mai departe pe postul de băgător de vina.

        0
        0
  3. Revansa impotriva lui poli ti-o poti lua doar impotriva lui poli!
    Voi jucati fotbal si nimeni nu o sa va reproseze nimic stati linistiti!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button