UTA Arad

Mulțescu, după revenirea Petrolului pe „Motorul”: „Presiunea punctelor ne-a făcut să greșim destul de mult în prima repriză, sperăm până la capăt”





Petrolul se agață cu dinții de posibilitatea de a le fura celor de la U. Cluj locul 3 ce duce la barajul de promovare în Liga 1. Ploieștenii au avut forța să revină de la 0-2 la 4-2, la Arad și sunt mari fani Pandurii Târgu Jiu în ultima etapă a sezonului.

La finalul disputei, Gigi Mulțescu a recunoscut că glonțul a trecut aproape de elevii săi, care – însă – au dominat clar actul secund pentru trei puncte meritate. „Anticipam că o să fie un meci greu, UTA a arătat forță de joc pe teren propriu. Noi aveam nevoie neapărat de puncte, presiunea asta ne-a făcut să greșim destul de mult în prima repriză. UTA a condus jocul în majoritatea timpului, noi am răspuns cu niște contraatacuri sau faze fixe. La pauză am reglat multe din punct de vedere tactic, iar în partea a doua noi am condus jocul și am câștigat în final. Am fost echipa care, în proporție de aproape 100%, am atacat în repriza a doua. Noi sperăm până la capăt la locul de baraj, contează ce se va întâmpla în ultima etapă”, a spus experimentatul tehnician, care, pe de altă parte, a recunoscut: „ Cred că a contat și faptul că UTA nu mai are obiectiv, în repriza a doua s-a văzut o scădere din punct de vedere fizic la ea. Arădenii sunt de lăudat pentru că promovează tineri, dar, pe de altă parte, e clar că un club de tradiția UTA-ei trebuie să fie întotdeauna sus, iar în Liga a 2-a acest lucru înseamnă promovare”.

Întâlnirea dintre cei mai experimentați tehnicieni de la nivelul ligii secunde nu s-a produs și asta pentru că starea de sănătatea a lui Ionuț Popa nu e dintre cele mai bune. „Îmi pare rău pentru Ionuț, de situația delicată în care se află. Meseria de antrenor este una foarte stresantă, trebuie să ai mereu medicamentele la tine. Angelo Niculescu, unul dintre cei mai mari antrenori ai noștri, spunea că meseria de antrenor este cea mai grea din lume, pentru că nu răspunzi numai de munca ta. În ecuație mai intervin și jucătorii, arbitrii și alte chestiuni adiacente pe care nu le poți controla” , a adăugat fostul internațional, care – probabil – va fi adversarul Campioanei Provinciei și în sezonul viitor. „Sunt în discuții avansate să rămân la Petrolul, indiferent de ce se întâmplă. Dacă nu mergem la baraj, reconstruim”, a încheiat cel poreclit „SMURD”, pentru capacitatea sa de a resuscita echipele aflate în dificultate.

Cu 90 de minute înainte de finele ediției 2018-2019 a Ligii a II-a, Petrolul ocupă locul 4 în clasament, la două puncte în spatele Universității Cluj. „Petroliștii” găzduiesc Clinceniul, echipă deja promovată în Liga 1, în ultima rundă, pe când „șepcile roșii” o așteaptă pe Pandurii pe „Cluj Arena”. În caz de egalitate de puncte după etapa cu numărul 38, avantajată este formația lui Bogdan Lobonț.









2 comentarii

  1. Am. îndrăznit ,înainte de meci să-l consider pe Multescu arma de baza a Petrolului. Nu cred că m-am înșelat Prima repriză UTA părea cel puțin egala ,,gazarilor” daca nu și mai mult. La pauza Multescu o fi spus cu siguranță ,,Ia ieșiți mai la joc nu vedeți că ăștia sunt morți ?? Două trei cuvinte spuse de unul care are in spate un întreg muzeu de fotbal L-am apucat că jucător . Avea talentul lui Dobrin.!!

    0
    0
  2. Sanse zero sa mai prinda Petrolul barajul asa cum nici U, Cluj nu va promova la baraj !!! Aceste doua echipe care au pornit cu surle si trambite la inceputul campionatului au clacat lamentabil si deci tot in liga 2a va juca la anul !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button