UTA Arad

Miculescu are ambiții mari pentru la anul în tricoul UTA-ei: „Să terminăm pe podium!”





David Miculescu a fost, poate, revelația sezonului în tricoul UTA-ei. Tânărul mijlocaș s-a impus în primul „11” după primele partide în care i s-a dat încredere, prin luna octombrie, când era deja clar că „Bătrâna Doamnă” nu poate lupta pentru promovarea în Liga 1.

Sezonul său părea încheiat în momentul în care s-a operat de peritonită, dar revenirea pe gazon s-a produs pe finalul partidei cu Petrolul, când a jucat aproximativ 20 de minute. Acum, internaționalul de juniori speră să joace și în ultima etapă, la Mioveni: „Mergem cu gândul doar la victorie, știm că ne așteaptă un meci greu, dar jucăm fără presiune. Din păcate, nu cred că pot duce 90 de minute, abia acum o săptămână am făcut primul antrenament cu echipa. Nu credeam că voi mai prinde minute în acest sezon după operație, dar nu am mai simțit dureri, m-am recuperat repede și am intrat pe final cu Petrolul, sper să o fac și la Mioveni”

Odată cu numirea lui Laszlo Balint, e clar că lotul utist va suferi modificări, dar e puțin probabil ca Miculescu să iasă din planurile noului antrenor. „În următorul sezon îmi propun să joc în continuare, să revin la forma bună pe care am arătat-o înainte de operație, iar cu echipa vreau să termin pe podium. Nu am mai auzit de vreo ofertă din iarnă încoace, e posibil ca ele să apară în vară, dar eu îmi doresc să rămân la UTA. Încă nu am apucat să vorbesc cu domnul Balint, în seara prezentării dânsului doar ne-am salutat, dar nu am discutat”, ne-a mai mărturisit poate cel mai râvnit utist al momentului.

Atât Ionuț Popa, cât și Cristian Păcurar au declarat în repetate rânduri că și-au dorit să construiască echipa în jurul lui Miculescu. „Acest lucru mă motivează și pe zi ce trece îmi doresc să fiu cât mai bun, să îmi ajut echipa și dacă se poate, să promovăm în Liga I”, a mai comentat utistul.

Mai mulți jucători din generația de 2001 a UTA-ei au debutat în acest an la prima echipă, precum Hrezdac, Isac, Oroian, I. Gavrilă sau Salka, dar locurile pentru juniori din sezonul viitor se anunță limitate, două, maxim trei. „Nu îmi e frică de concurență, chiar mă bucur că Oroian a marcat cele două goluri, sper să înscrie cât mai multe. La fel și Hrezdac, îi doresc să se impună, sunt bucuros și sper să ajungă la prima echipă cât mai mulți jucători de la grupa de 2001”, a încheiat Miculescu.

Miculescu a debutat la prima echipă a UTA-ei încă din sezonul trecut, la 16 ani, când Cristian Todea îl introducea pe teren în meciul din deplasare cu Olimpia Satu Mare.









2 comentarii

  1. Daca juniorul este valoros poate juca titular. Oroian este trei clase peste Kanda. Si altii : Ivan,Minculescu,Hrezdac,Isac, sunt jucatori talentati care fac parte din selectionata Romaniei la categoria lor.

    0
    0
  2. Mai umpic si probabil va ateriza langa Man….. la fel si Oroian….
    Ne vindem talentele pe bani de nimik, in loc sa te mentii in top si sa vinzi pe alti bani!…
    Dar cu totii stim cu ce scop sunt la UTA Meszar si gasca!!……. E FOAME DE BANI BĂIEȚI! Unde e academia domnule Meszar… si promisiunile…. incet nu o mai fi nevoie de academie…. pt ca vindeti tot!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button