UTA Arad

UTA a câștigat bătălia cu Poli Iași și FC Botoșani pentru Buhăcianu: „Am venit să ajut, rămâne de văzut câte goluri voi marca”





Ajutat de Bogdan Apostu, Laszlo Balint încearcă să aducă în „alb-roșu” cât mai multe dintre superlativele stagiunii trecute în eșalonul secund. Și, dacă Florin Iacob a fost cel mai bun portar în tricourile celor de la Snagov și Metaloglobus, Valentin Buhăcianu a fost cel mai bun marcator al campionatului, cu 25 de reușite. „Mă bucur mult că am reușit să îl aducem, l-au dorit foarte multe echipe, a ales UTA. Vorbesc cifrele pentru el”, a spus noul „principal” desspre „vârful” născut pe 28 octombrie 1993, la Vatra Dornei.

Până să opteze pentru UTA, Buhăcianu a jucat doar la formații din Moldova: Bucovina Pojorîta, Atletico Vaslui, Știința Miroslava și Aerostar Bacău. „Într-adevăr, până acum am jucat numai în Moldova, dar sunt pregătit să încep o experiență nouă la UTA, aici unde, din câte știu, suporterii sunt foarte aproape de echipa. Nu e tocmai usor să ieși golgheterul Ligii a 2-a la o echipă ce a retrogradat, dar ceea ce a fost a fost, acum trebuie să-mi demonstrez calitățile la UTA. Mă consider un fotbalist matur, chiar dacă nu am jucat în Liga I și nu am încă 26 de ani. Am venit cu gândul de a-mi ajuta echipa, la sfârsitul sezonului vom vedea câte goluri voi marca”, a punctat Vali Buhăcianu.

Despre transferul golgheterului Ligii a 2-a la Arad a vorbit și Bogdan Apostu. „Vorbeam despre jucători de caracter, iar Vali este unul dintre ei. Vă spun sincer că a avut oferte mult mai bune decât cele de la UTA, chiar aseară au venit ultimele, chiar din Liga 1, s-au făcut și presiuni, dar fotbalistul a preferat să piardă bani pentru a-și ține promisiunea față de UTA”, a spus șeful Fusion Group Agency. Rugat să dezvăluie numele grupărilor din elită ce l-au vrut pe Buhăcianu, Apostu a spus: „Nu are importanță, două echipe din Moldova…”, indicându-le automat pe Poli Iași și FC Botoșani.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button