Fotbal juniori

Viitorul atacă turneul semifinal al Ligii Elitelor U15 cu dorința de a fi surpriza plăcută: „Să jucăm fotbalul pe care-l știm!”





Viitorul e singura formație arădeană ce a ajuns în fazele superioare ale Ligii Elitelor. Echipa lui Dinu Maghici a ajuns printre cele mai bune 8 echipe din țară la Under 15, iar în această săptămână își dispută accesul la turneul final. De mâine, echipa „alb-roșie” se mută în Bănie, acolo unde le va întâlni în ordine pe gazdele de la  U Craiova 1948 (miercuri), ACS Centrul de Performanță Rapid 14 (vineri) și AS FC Universitatea Cluj (vineri).

Pentru a ajunge în ƒ„careul de ași”, respectiv la turneul final ce se dispută pe 25 și 26 iunie la Mogoșoaia, Viitorul e nevoită să se claseze pe unul dintre primele două locuri ale semifinalei. „Băieții deja au realizat multe în acest sezon în Liga Elitelor, prezența la acest turneu semifinal este în sine un rezultat foarte bun. Bineînțeles, fiind acolo, ne jucăm șansa, deși suntem conștienți că avem în față adversari foarte buni. Craiova e gazdă și a fost cap de serie alături de Viitorul. Au jucat 11 meciuri oficiale și au numai victorii și un golaveraj de 80-1. Rapidul s-a unit cu Academia Prosport, iar U. Cluj, cu Luceafărul Cluj și are prezențe pe linie în fazele finale ale campionatelor naționale de juniori. Ca și la Timișoara, avem statutul de outsideri , așadar copiii nu ar trebui să aibă presiune și să joace fotbalul pe care îl știu, să se bucure de această experiență”, a punctat Dinu Maghici, antrenorul Viitorului.

Deak, Nițoi, Clipotă, Pop, D. Varga, Buza, Botoroagă, Rotar, Roman, Melniciuc, Catanzariti, Balasz, Hrincescu, Bizera, Sârb, Baraghin, P. Varga, Tomuț, Rosza și Blickling sunt fotbaliștii pe care se va baza gruparea arădeană la Craiova.

Un comentariu

  1. Usor , usor se formează o rivală locală pt UTA! In maxim 5 ani Viitorul va avea echipă in liga a doua!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button