Alte sporturi

Competiția de crossfit, Transylvania Throwdown, ajunge în weekend la Arad!





Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad și sportivul Alexandru Trînc au anunțat una dintre cele mai importante competiţii sportive ale acestei veri, în care Consiliul Judeţean Arad este partener. „Dacă în ceea ce privește competițiile organizate în parteneriat cu Asociația Judeţeană de Fotbal i-am îndemnat pe arădeni să se bucure de fotbal, acum extind acest mesaj și înspre alte sporturi de masă. Provocările noastre pentru arădeni sunt complexe, vizează dragostea pentru mișcare, pentru sport. Nu sunt competiții ușoare, dar sunt convins că arădenii care iubesc mișcarea vor participa la aceste evenimente”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Primul eveniment crossfit, Transylvania Throwdown ediţia a II-a, „Fittest în Arad” se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, respectiv sâmbătă, 15 iunie. Competiţia sportivă se înscrie într-un proiect care uneşte reprezentanții a patru dintre cele mai importante săli de sport din Transilvania într-o singură echipă, cu o idee comună: pasiunea pentru sport! Primul eveniment a fost organizat la Cluj, urmând ca după Arad proiectul să poposească la Târgul Secuiesc și Târgu Mureș. „Competiția se va concentra pe forță, rezistență, haltere și gimnastică. Obiectivul nostru este de a găsi cei mai potriviți atleți din România și cu ajutorul lor să convingem oamenii să fie mai activi și să se bucure de beneficiile sportului. În același timp, ne propunem să susținem activitățile sportive prin oferirea unui cadru în care sportivii de rezistență și condiționare ar putea funcționa. Ne dorim să ni se alăture cât mai mulţi arădeni”, a declarat Alexandru Trînc.

Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Avram Iancu, începând cu ora 10. Până în prezent și-au anunţat prezenţa peste 100 de participanţi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button