UTA Arad

„Speța” Hlistei, pe masa Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor





Cel de-al șaselea transfer al verii la UTA ar putea fi, de fapt, o revenire. Laszlo Balint nu și-a ascuns dorința de a lucra din nou cu Cătălin Hlistei, după o jumătate de an de pauză, timp în care fotbalistul arădean a ajutat-o pe Rapid să promoveze în Liga 2-a. De altfel, mijlocașul de 24 de ani ar trebui să se prezinte luni, la reunirea grupării giuleștene, doar că de mâine, lucrurile s-ar putea schimba. La ora 15,30, pe masa judecătorilor de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, ajunge speța în care clubul Atletico, cu care Hlistei a avut contract după plecarea de la UTA, contestă legitimarea fotbalistului la cluburile Sportul Snagov și Rapid și solicită revenirea lui la gruparea mamă.

Rămâne de văzut ce șanse de câștig există sau dacă Bogdan Apostu, impresarul arădeanului, se va înțelege, până la urmă, amiabil cu „alb-vișiniii” în așa fel încât Cătălin Hlistei să aibă din nou liber spre Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc. Dar, antenele „oficialilor” utiștilor sunt întinse spre alte zări. „Am deschis negocieri cu fotbaliști importanți, doar că ei nu doresc să se grăbească, având și alte propuneri. Putem spune că aceștia ar fi prioritari pentru noi, dar – bineînțeles – avem pregătit și planul B, în cazul în care primim răspunsuri negative. Eu sâmbătă noaptea ajung la Arad din Croația, iar duminică o să mă văd cu cei din conducerea clubului pentru a mai discuta pe tema campaniei de achiziții, dar și alte chestii organizatorice. Pe 24 iunie, când echipa își reia antrenamentele, aș dori ca lotul să fie format, deși s-ar putea să mai trebuiască să așteptăm după unul-doi jucători”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

În rest, situația fotbaliștilor din vechiul lot a rămas neschimbată. Toți sunt sub contract cu UTA până pe 30 iunie, iar dacă ar dori să-și reia, mai repede, pregătirile cu alte formații trebuie să obțină acceptul scris al grupării arădene. Deocamdată, nimeni nu a solicitat acest lucru, însă – probabil – odată cu apropierea datei de 24 iunie, când are loc reunirea lotului, cei cărora nu li se va activa clauza de prelungire a contractelor, vor fi informați că sunt liberi să facă ce-și doresc.









24 comentarii

  1. Speța are neclaritate. Ce se contesta ,dacă jucătorul a evoluat la aceste echipe .?E greu sa cîștigi cu Rapid .Are simpatizanți peste tot .Poate ceda cu totul norocos pentru arădeni.A mai pierdut UTA bani cu ei în speța Tirtau !! Dacă e platit la zi și contract beton ,așa rămîne . Revenirile se fac și la echipele care i-au ridicat de multe ori pe bani grei . Mai ales între echipe care vor lupta la promovare . Toți am regretat pe Hlistei. Așa a fost situația și nimeni nu a gîndire în perspectiva. Poate vom mai fi emoționați in viitoarea întrecere și de alta ,,,scapare”’ majoră . Dorin Toma !!

    0
    0
      1. Au fost pierduti 3 jucatori tineri si talentati pentru ca mister Meszar s-a incapatanat sa-i plateasca mai bine. Ionut Tanase , Amir Jorza si Dorin Toma. Bine ca a fost foarte generos cu Grigorie,Ciuca, Buleica et company! Asa-i cand nu ai reale calitati de manager. Platesti jucatori care nu stii ca vor mai juca vreun an sau doi in loc.sa-i pastrezi pe cei care puteai conta 8-9 ani. Unde nu-i cap vai de picioare! !!

        0
        0
        1. @Terente…..și ce au demonstrat atât jorza cât și tanase cât au jucat la uta???sa fim serioși…..in jocul lor,nu se vedea nici un progres,de aia au și ajuns amândoi la liga a3-a…..vorbești și tu,doar ca sa te afli in treaba,sincer!!!!!e ușor sa îl critici și sa dai in Meszar,dar dacă el nu se implica,tu azi nu mai aveai subiecte la care sa comentezi!!!da,sau făcut și greșeli,fac greșeli și cluburile mari,dar sunt convins ca sa invatat ceva din Greșelile trecutului,și sezonul asta,va fi sigur sezonul nostru

          0
          0
          1. Florine cand o echipa joaca.prost si jucatorii mai valorosi joaca in nota echipei. Vezi vreun sector in Romania de azi despre care poti spune ca merge foarte bine ? Nicidecum. Asa-i intreaga societate romaneasca. Nici sportul nu face exceptie. Cand nu se vrea performanta lucrurile merg cum merg. Sunt si tineri ( din fericire ) care vor mai mult. Daca te multumesti cu putin, putin vei avea.

            0
            0
        2. ce , regrete ai tu ma?din cauza unora ca tine care TAOATA ziua i criticati voi a tot stiutori care i jigniti pe toti ,le faci analiza la toti si acuma cica i regreti ? tu si alti ca tine i i indepartati din club ca nimic nu va convine si le sti pe toate , parca tu ai jucat fotbal la cel mai inalt nivel si dai in toti pe aici pe site zilnic”o sa vii si p sa zici ca nu tebuie sa joci la nivel inalt ca sa te pricepi un pic ca i vad cum joaca”, bine ti-a zis KIDU ca te bagi in toate vezi ca ai facut si faci foarte mult rau cu asa zise critici ale tale, tu ai fost si esti perfect , tu esti fara de greseala si eu pot sa te critic pe tine ,dar nu o fac in modul in care o faci tu.te mai si lauzi ca tu sti multe din ce se vorbeste in club si vestiar, nu te mai lauda ca nu sti,…te dai cam mare, cine esti tu ma?, iti dau un sfat =OPRESTETE=

          0
          0
    1. Niciun jucator nu poate fi tinut cu forta nicaieri. Daca Hlistei le va spune asta conducatorilor Rapidului direct sau prin impresarul sau acestia nu cred ca vor tine in lot un jucator nemultumit. Sper sa se ajunga la o intelegere pe cale amiabila.

      0
      0
  2. Ar fi foarte bine sa revina HLISTEI la UTA. casa lui dar vom vedea maine ce se va intampla la comisii !!! Daca nu se va putea, UTA. va merge mai departe pt. solutionarea altor jucatori buni in drumul spre promovare in liga1a care se anunta foarte, foarte disputat !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Banii mulți nu-ți garantează neapărat succesul…unde sunt acum U și Petrolul? câte campionate a câștigat FCSB in ultimii ani, fiind clubul cu cele mai bune condiții și cel mai mare buget?
      Plus că la U mulți sunt destul de in vârstă, nu știu dacă mai fac față sezonul viitor, să nu mai spun despre avânt, că nu-i ușor să stai concentrat un sezon intreg. La Petrolul, dacă se fac 2-3 meciuri nereușite, iar o pun băieții de-o revoltă…..deci, după mine, se joacă…

      0
      0
    2. Eu cred ca daca firmele mari din Arad si judet ar vira acel 2% din impozitul pe venit al salariatilor catre UTA s-ar aduna bani destui de multi. Ma gandesc aici de Astra Vagoane Calatori, CAI Curtici , grupul de firme detinut de familiile Cosma si Tucudean, Agrirom, grupul de firme al familiei Miutescu, Sandu Ion si multi altii. Doar ca acestia trebuiesc abordati de persoane influente. Si sa aiba si ei un anume beneficiu ( reclame gratuite pe stadion,inscriptionarea echipamentului de joc cu denumirea firmelor respective, abonamente gratuite pentru cei care cotizeaza).

      0
      0
  3. Ar fi bun Hlistei sa revina la UTA,dar franarii bucuresteni au relatii nebanuite si pretentiile lor vor fi exagerate….!Balint ar trebui sa convoace la primele antrenamente si pe Bruno Vasiu de la Lipova ca l-am vazut la Alba Iulia si a lasat o impresie buna.Dar Gavra de la ratangii promovarii din baraj,ar fi extrordinar in atacul UTA-ei !Bine ca U Cj a ratat promovarea ca prea multe goluri(7) ne-a bagat in traista utista…..si ne-au facut de rasul ROU cu acel penalty…….!Hai UTA !

    0
    0
  4. Pai ce, CHINDIA TGV. a avut sponsor puternic ? Bineanteles ca nu , fotbalul se joaca pe teren ,doar cu o singura conditie , sa existe stabilitate sigura in finantarea echipei !!! Poate il convinge cumva cei de la conducere sa il aduca pe GAVRA un aradean get beget, ar fi extraordinar pt. UTA !!! FORTA UTA UTA UTA !!! CE ZICI GAVRA, VI LA UTA ?

    0
    0
  5. ”Petrolul este într-o situație grea. Principalul sponsor al echipei, Veolia România, a decis să nu mai finanțeze gruparea prahoveană, după scandalul de la conferința de presă prilejuită de prezentarea noului președinte al clubului, Marius Stan.

    Suporerii au intrat la conferința de presă și au cerut explicații pe un ton ridicat pentru ratarea promovării în Liga 1. Mădălin Mihailovici, finanțatorul-partener al echipei, a fost deranjat de reacția fanilor și a spus: „Începând din acest moment, Petrolul nu mai are finanțare!”.

    De ăștia se pare că am scăpat. :)))

    0
    0
  6. Nu cred ca Petrolul nu gaseste alt sponsor tare caci Marius Stan e supra priceput in dale mafiei si a adus antrenor pe Flaviu Stoican !Sa nu uitam de U Cj care l-a demis pe Bogdan Lobont- si ar aduce antrenor pe moldoveanul Costel ENACHE !Ce sa mai zicem de RAPID Bucuresti care e o piatra tare,dar si de FC ARGES cu N.Dica antrenor.Apoi la pretentii de promovare urmeaza UTA noastra,dar fara suparare cam asa spun specialistii ca e erarhia in liga 2-a.Doamne ajuta ca UTA sa prinda primele 2 locuri,dar e ceva fenomenal.De Rusalii sunt la Buc,sa aflu stiri de la unii suspusi in fotbalul romanesc,despre cazul Hlistei si apoi la C-tanta la a lui Marica….Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button