National Sebis

Sebișul ține de Todea, dar când se mișcă cu adevărat lucrurile? „Ca în fiecare an, vrem să ne batem la un loc pe podium”





Național Sebiș a fost divizionara terță cu cel mai lung parcurs pozitiv în seria a IV-a, respectiv 11 etape fără înfrângere. E și meritul lui Cristian Todea, care a convins conducerea orașului să-i prelungească mandatul la cârma echipei.

Acum că a trecut și festivalul organizat în orașul de pe Crișul Alb, iar clubul trebuie să înceapă campania de achiziții, „Dulăul” a fost din nou invitat la discuții de Radu Demetrescu. „Chiar ieri m-am văzut din nou cu Cristi Todea și am stabilit să continuăm împreună, așa cum, de altfel, prevede și contractul semnat până în vara anului viitor. Am stabilit datele problemei, știm care sunt jucătorii pe care ne bazăm în continuare, avem câțiva la care li s-a încheiat contractul și nu mai vor face parte din lot. Le mulțumim pentru efortul pe care l-au depus alături de noi la bunul mers al echipei și le dorim succes în continuare. Este vorba despre portarul Gakos și jucătorii de câmp Ruță, Petculescu, Rugină și Bartok. Ne bucurăm că unul dintre jucătorii de bază, Szekely, și-a prelungit contractul și în jurul lui vrem să reconstruim echipa și să ne batem, ca în fiecare an, la un loc pe podium. Antrenorul Todea a primit mână liberă să-și completeze lotul cu jucătorii de care are nevoie, pe posturile descoperite, noi ne-am bucura să reușim să ducem la Sebiș cât mai mulți arădeni, poate chiar de la UTA. Am avut întotdeauna o bună colaborare cu clubul fanion al Aradului, avem și un antrenor care a fost acolo, sperăm să reușim să aducem câțiva juniori buni”, a spus primarul interimar al Sebișului.

Mai rămâne de văzut câte dintre cele spuse Demetrescu se vor concretiza în perioada următoare și asta pentru că, într-adevăr, Sebișul are nevoie urgentă de întăriri, iar grupările cu pretenții și-au cam stabilit și chiar prenotat țintele.

14 comentarii

  1. Cu Todea pe bancă nu aduceți jucători. Nu v-ați lămurit în iarna? Stili era o soluție pe care ați pierdut.-o.

    0
    0
  2. Un singur antrenor ar mai putea face echipa la Sebiș. Intrebarea e dacă ar mai vrea sa vină aici. A demonstrat ca se poate și că are calități atât de antrenor cât și de conducător. Oare e oarba conducerea sau Vrea distrugere.

    0
    0
  3. Lasa ca va desfiintati si va fi mai bine atunci . Veti juca in liga 6 cu localnici daca mai aveti si pentru liga 6 . Asa ciudati ca la Sebis mai rar.

    0
    0
  4. Todea are foarte mult bun simt, nu si-a luat banii decat pe februarie si martie, si suntem in mijloc de iunie. Nici macar banii de benzina nu i-a primit si a fost sarit si de la prime, doar jucatorii au incasat o mare parte. Asa stiu conducatorii sebiseni sa-si onoreze contractele. Se mira ca nu mai vor sa vina Cojocaru sau Abrudean la Sebis, Au fost si stiu cum e cu seriozitatea conducerii, nu mai vin nici pe bani mult mai multi. Dupa cum se vorbeste in oras, e final de drum pentru liga a treia la Sebis, nu mai sunt bani nici de achitarea datoriilor din urma, de unde altii pentru noul campionat?

    0
    0
    1. Interesant ce spui sebisean dezamăgit? E vorba de conducerea orașului aici? Ca de la ei vin banii…… Sau de Directorul de la. Club????

      0
      0
        1. Așa mă gândeam și eu, dar am vrut sa mi se confirme. Ma gândeam ca nu tine primarul seama de nimeni. El e supremul.

          0
          0
  5. Așa grava e situația acolo????? Oare cine mai are curaj sa semneze??????????? Păcat de asa investiție. Păcat ca nu vad autoritățile nevoie de sport și cât a fost de cunoscut orașul Sebiș în tara prin aceasta echipa. Păcat ca antrenori care ar putea face ceva spuneți ca nu vor sa mai vina aici.

    0
    0
  6. Dar ce a făcut Todea să merite prime? Se premiază locul 6? Credeam ca a venit la Sebiș sa plătească fiindcă a avut șansa să antreneze la liga 3. Mai vrea și bani? Nu ii da popa?

    0
    0
    1. Stii tu vreun club unde doar jucatorii iau prime si antrenorii nu iau nimic? Daca se promit prime la puncte luate, nu la obiectiv, nu este normal sa ia prime toti, antrenori si jucatori? Todea a luat Sebisul de pe 6 si l-a tinut acolo cu un sir de meciuri fara infrangere, record in liga a treia, cam greu de egalat. Faceau preferatii tai mai mult cu jucatorii adusi in iarna, la bani putini, caerau restante de 3 luni si atunci? Baiul ii ca nu sunt bani nici acum si ramanem si fara antrenor si fara jucatori, trece si iunie si sunt 3 luni neplatite, in iulie la reunire vor veni doar Susan si Mersca, ca-s localnici. De ce crezi ca nu au venit Cojocel si Stili si prefera alte echpe de liga treia? Cand a plecat Cojocel prin octombrie, avea luat ultimul salariul pe iulie, asa bine a fost la Sebis. Degeaba ne amagim, trebuie bani si nu prea sunt.

      0
      0
  7. In sfârșit cineva știe ca de fapt Cojocarul a plecat fără banii pe câteva lunii bune și cu banii pusi de el la club ,nu cu miliardele furate cum spun cei ce nu cunosc situația .Todea e și el un nevinovat in toată situația și e la fel și el fără banii fără prime fără nimic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button