Sporturi de contact

De azi până duminică, la Polivalentă, aproximativ 500 de sportivi se bat pentru medalii la Campionatul European de karate shito ryu





Orașul Arad organiează în premieră Campionatul European de karate shito ryu. De astăzi până duminică, Sala Sporturilor „Victoria”, „crema” bătrânului continent la karate shito ryu se va bate pentru medalii, iar concurența e mare. Pe tatami vor intra aproximativ 500 de sportivi din 17 țări, România aruncând în luptă nu mai puțin de 80 de karateka. Printre ei se află și arădeanul Mario Răduț, care va concura la kata individual (cadeți).

De altfel, tatăl sportivului din orașul nostru, Teo Răduț (6 DAN), președintele „Shodan”(echipă membră a FRK) s-a bătut pentru aducerea acestei întreceri de anvergură pe malul Mureșului. Principalii organizatori sunt Federația Internațională de karate shito ryu, Federația Română de karate și DJTS Arad.

De menționat ar mai fi că se va concura la toate categoriile: copii, cadeți, juniori, seniori și veterani, individual și pe echipe. Iar dacă lucrurile ies bine, există șanse mari ca ediția 2020 a Campionatului European de karate shotokan să aibă loc tot la Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button