Pariuri sportive, gaming și casino

România câştigă în Malta şi păstrează şanse de calificare la Euro 2020





Luni seara, reprezentatativa de fotbal a României a câştigat cu 4-0 în Malta şi este în cărţi pentru obţinerea calificării la Euro 2020. Golurile tricolorilor au fost înscrise de George Puşcaş (2), Alexandru Chipciu şi arădeanul Denis Man.

Selectionerul Cosmin Contra a făcut mai multe schimbări în primul 11, faţă de meciul disputat vineri în Norvegia, cand băieţii nostri au reuşit să obţină o remiză în ultimele minute de joc. După prestaţii apreciate în meciul precedent, Ianis Hagi şi Alexandru Maxim au intrat din primul minut, linia de mijloc fiind completată cu Răzvan Marin şi Tudor Băluţă. Contra a mizat pe jucători noi şi în compartimentul defensiv, unde alături de reprofilatul Chipciu, au jucat Iulian Cristea, Ionuţ Nedelcearu şi Nicuşor Bancu. Schimbările se impuneau, dacă luăm în calcul că unii dintre fotbaliştii utilizaţi în meciul cu Norvegia au dezamăgit.

Despre meci nu se pot spune foarte multe. După un  start surpriză, în care gazdele au fost vioara întâi, tricolorii au preluat iniţiativa şi au înscris rapid, făcându-şi meciul mult mai uşor. Jocul a curs în favoarea fotbaliştilor nostri, care au mai punctat de două ori în prima repriză. După pauză, posesia a aparţinut gazdelor, dar ocaziile clare de a marca au aparţinut tot tricolorilor. Ei au mai reuşit un singur gol, în primul minut al prelungirilor, prin Denis Man, jucător  format la Atletico Arad.

Rezultatul este unul conform cu aşteptările specialiştilor şi ale bookmakerilor agenţiilor de pariuri. În oferta de pariuri online Fortuna, cota pentru victoria României era de 1.22. Agenţia, care este sponsorul Naţionalei de fotbal, are una dintre cele mai interesante oferte de pariuri pentru jocurile tricolorilor, dar organizează şi numeroase campanii de promovare a meciurilor acesteia.

Dacă scorul este unul foarte bun, jocul României a lăsat de dorit. Maltezii au avut initiativa în multe momente, iar în repriza secundă au avut mai mult timp mingea. Este posibil ca accidentarea suferită de Nedelcearu în minutul 30 să-i fi făcut pe jucătorii mai tineri să se menajeze, în condiţiile în care Hagi şi Băluţă, mijlocaşii centrali, sunt componenţi de bază ai naţionalei U21, care va participa la Campionatul European pentru Tineret din Italia şi San Marino.

Tot aseară, în Grupa F s-au mai disputat meciurile Spania – Suedia, scor 3-0, şi Insulele Feroe – Norvegia, scor 0-2. După primele patru meciuri, Spania conduce în clasamentul grupei cu punctaj maxim, urmată fiind de Suedia şi România cu câte 7 puncte şi Norvegia cu 5 puncte. Spania confirmă statutul de mare favorită la ocuparea primului loc. Pentru al doilea loc care duce la Euro 2020 se vor bate Suedia, România şi Norvegia. România are avantajul că va întâlni ambele contracandidate pe propriul teren, dar foarte important ar fi un rezultat bun în cele două meciuri cu Spania.

Program Grupa F:

5 septembrie 2019

Feroe – Suedia (ora 21:45)

Norvegia – Malta (ora 21:45)

România – Spania (ora 21:45)

8 septembrie 2019

Spania – Feroe (ora 16:00)

România – Malta (ora 19:00)

Suedia – Norvegia (ora 21:45)

12 octombrie 2019

Feroe – România (ora 19:00)

Malta – Suedia (ora 21:45)

Norvegia – Spania (ora 21:45)

15 octombrie 2019

Feroe – Malta (ora 21:45)

România – Norvegia (ora 21:45)

Suedia – Spania (ora 21:45)

15 noiembrie 2019

Norvegia – Feroe (ora 21:45)

România – Suedia (ora 21:45)

Spania – Malta (ora 21:45)

18 noiembrie 2019

Malta – Norvegia (ora 21:45)

Spania – România (ora 21:45)

Suedia – Feroe (ora 21:45)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button